Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gkn89

Peki paypal accounta aldiğimiz paypal mailini yaziyoruz değilmi ?

Evet dostum..
  • Diğer servislerde site doğrulaması yaptım ama bunda verify yapamıyorum ya, adres çubuğuna adresi yazdığımda eklediğim dosya görünüyor ama dorulama yaparken bulunamadı ya da sayfa içinde kod yok diyor, var mı bi yardımcı olabilecek ?
  • @dalga17

eklemeni istediği kodu gösteren bi caps koyabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

@dalga17

eklemeni istediği kodu gösteren bi caps koyabilirmisin ?

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

sondaki adresi açmak istediğimde açılıyor, kodda görünüyor ama verfy dediğimde başarısız oluyor
  • @dalga17

sana belirttiği şekilde bir dosya oluşturman lazım sitenin ana dizinine içinede bir index at sadece 2 numaralı yerde yazan yazı yazsın kendin de araç çubuğundan girdiğinde o numaranın gözükmesi lazım

* insan birde <head> arasına konacak şekilde doğrulama ister sadece dosya olayı kötü olmuş
  • quote:

@dalga17

sana belirttiği şekilde bir dosya oluşturman lazım sitenin ana dizinine içinede bir index at sadece 2 numaralı yerde yazan yazı yazsın kendin de araç çubuğundan girdiğinde o numaranın gözükmesi lazım

* insan birde <head> arasına konacak şekilde doğrulama ister sadece dosya olayı kötü olmuş

adımları tam yapıyordum, desteklerine mail gönderdim hemen cevap geldi. Scriptleri adresdeki www. kısmını okumuyormuş, yarına kadar bugu çözeceğiz dediler. İyi bari sorun bizde değilmiş :)

Bu arada ilgin için saol

• @dalga17

rica ederim mailin çabuk gelmesi sevindirici
  • Sabahtan bu yana dl sayılarında da kıpırdama yok. Sizdede öylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::2010DH::.

Sabahtan bu yana dl sayılarında da kıpırdama yok. Sizdede öylemi

Evet aynen öyle. Geceden önce düzelmez gibi geliyor bana

(21.14) Şimdi de sayaç sıfırlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayhus -- 1 Temmuz 2010; 21:15:15 >
  • Dear FileServe users,
    Some users are currently seeing abnormal high earnings for today that are in some cases up to 10x higher than normal. Some are slightly higher. Regardless, we will be fixing this. We will be updating everyone's earnings shortly to reflect the true earnings for today.

We will delete all earnings for today, and regenerate all the earnings again.

There is no loss of data. Thank you for your patience.

Regards,
    FileServe

Bugün normalden çok çok fazla para kazanan uploaderler olmuş.. Sistemde hata varmış sanırım.. Onları düzeltilecekmiş..Herkesin DL sayısı sıfırlanmış ve kontrol edilerek tekrar eklenecekmiş.. Kimsenin kaybı olmayacakmış..
    İngilizcesi iyi olan arkadaşlarda çevirirse daha iyi anlarız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 1 Temmuz 2010; 21:24:31 >
  • Bunlarda sistemi oturtana kadar çok şey görürüz gibime geliyor Neyse kayıp vermeden düzeltsinlerde önemli değil
  • dün 0.06 bugün de 0.01 toplamda 0.07 vardı, az önce baktım artacak derken dünkü kazanca dönmüş 0,06 demekki artmaması doğal bir sorundan kaynaklanıyor, yoksa bugün için hit konular paylaşmıştım..
  • bugünkü kazançları komple 0 ladılar ne referanslarda ne bende download görünmüyor cebe indirecekler galiba :D
  • Geçende aynı şekilde bir sorun olmuştu düzelmişlerdi bu seferde düzelir inş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tipitip4343

Peki hotfile sitesindeki free hesabımdaki dosyaları fileserve sitesindeki free hesabıma remote upload yapabiliyormuyum? Yoksa iki site içinde premium mu gerekiyor?

Sadece hotfile dan premium hesabı alman yeterli ama benden sana tavsiye içinde dosya olan premium ile remote upload yapma kapanaırsa kötü olur

Burada demek istediğini açabilirmisin arkadaşım.."""ama benden sana tavsiye içinde dosya olan premium ile remote upload yapma kapanaırsa kötü olur""" Bu önemli bir cümle ona göre remote yapalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: LarKLarK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tipitip4343

Peki hotfile sitesindeki free hesabımdaki dosyaları fileserve sitesindeki free hesabıma remote upload yapabiliyormuyum? Yoksa iki site içinde premium mu gerekiyor?

Sadece hotfile dan premium hesabı alman yeterli ama benden sana tavsiye içinde dosya olan premium ile remote upload yapma kapanaırsa kötü olur

Burada demek istediğini açabilirmisin arkadaşım.."""ama benden sana tavsiye içinde dosya olan premium ile remote upload yapma kapanaırsa kötü olur""" Bu önemli bir cümle ona göre remote yapalım..

Forumda bir arkadaş HF den remote yaptı HF hesabını kapattı remote yaptığı için. Yani verdiğin yıllık para yanmasın dikkat et diyor.

• Bende 1 haftadır fileserveye geçtim 50gb film yükledim 50 defa indirilmiş para 0.00 gözüküyor benmi yanlış yerden bakıyorum yoksa 50 downloada para vermiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearman1

Bende 1 haftadır fileserveye geçtim 50gb film yükledim 50 defa indirilmiş para 0.00 gözüküyor benmi yanlış yerden bakıyorum yoksa 50 downloada para vermiyormu?

buradan bak dostum

http://www.fileserve.com/partner-statistics.php
  • İstanbulda upload yapilabilecek bi cafe olsa hizli işimizee gelir Varmi ole bi cafe bildiğiniz :) Yada upload ettiğimiz dosyalari herhangi nağlantisi hizli bir cafeden paso download etsek olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

İstanbulda upload yapilabilecek bi cafe olsa hizli işimizee gelir Varmi ole bi cafe bildiğiniz :) Yada upload ettiğimiz dosyalari herhangi nağlantisi hizli bir cafeden paso download etsek olurmu ?

yok dostum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.