Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fileserve'de dosya kalmadı. Hangi adrese tıklarsam tıklayım "File not available" uyarısı alıyorum. Fileserve'den dosya temin edebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Fileserve'de dosya kalmadı. Hangi adrese tıklarsam tıklayım "File not available" uyarısı alıyorum. Fileserve'den dosya temin edebilen var mı?

maalesef bende indiremiyorum, şu an çalışan bir tek wupload kaldı
  • çalışan link bulamıyorum, bunlar korkudan ne var ne yok sildiler sanırım
  • letitbit, gigapeta, uploladed, oron, vip-file ..bunlar saglam.

Alldebrid ile çatır çatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Ocak 2012; 1:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

çalışan link bulamıyorum, bunlar korkudan ne var ne yok sildiler sanırım

Aynen öyle oldu galiba.
  • 8 dolarım kaldı ya içerde
  • benim 230 küsür dolar vardi ama helal ediyorum ben . (sonic'den bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Ocak 2012; 13:39:37 >
  • 505 USD filesonicte kaldı 450 USD de filepostta.filepost bugün ödeme günüydü amA ödeme yapmadılar yapacaklarini da sanmiyorum sildim bütün dosyalarimi.filevelocity diye bir file host acilmis filesonic çakması.benzerligi çok fazla sanırım onların şirketi.ayni filesonic gibi cuma hesap kesim salı ödeme.eğer onlarınsa gercekten son ödemeleri yapmayıp yeni filepost kurmakta iyiymis.
  • hic niyetlenmeyin hele pop up olara tureyen sitelere hic, bundan 2 ay once ortaya cıkan bircok site aniden yokoldu
    ustelik fileserve-sonik karması olsalar bile (SlingFile) hepsi gumledi, sizden toplayacakları 50 bin $ - yada neyse daha yuksek
    alıp arazi olacaklar. Sizde kuzu kuzu paranızı kaptırcaksınız. Bu işler bitti beyler. artık BİTTTİİİİİİİİİİİİİİİİ
    hele birde ACTA kabul edilsin ortada site felan da kalmayacak host sonrası warez siteleride tek tek kapancak (
    almanya tabanlcı netload ve ul.to da ilk gidecekler arasında
  • fileserve yeni üye oldum bir kaç dosya ekledim ama yukarda istatik grafigi my site falan yok acaba reffsiz üye oldugumdan mı?
  • eger oron'la sorun yasiyorsaniz uploaded.to ve depositfiles en saglami gibi durmakta ozellikle downloadcilar icin ancak zannedersem uploaded.to forumlar tarafindan pek sıcak karsilanmiyor buna da dikkat etmek lazim.
  • Şuan fileserveden bir dizi bölümü indiriyorum dün yayınlanan. Bunlar dükkanı kapadımı kapamadımı? Eskileri uçurup yeniden mi çalıştırıyorlar siteyi? Ayrıca safelinking.net ile yüklenmiş bazı çalışan linkler de buldum eskiden kalan. Kafam karıştı iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtem

Şuan fileserveden bir dizi bölümü indiriyorum dün yayınlanan. Bunlar dükkanı kapadımı kapamadımı? Eskileri uçurup yeniden mi çalıştırıyorlar siteyi? Ayrıca safelinking.net ile yüklenmiş bazı çalışan linkler de buldum eskiden kalan. Kafam karıştı iyice.

çoğu silindi ama para vermiyorlar artık

istersen sevabına RS gibi verebilirsin.
  • yüksek hitli şöle 50-100 k 'lık bir sitem olsa sadece r*pid verirdim ..Reklamlardan zaten ciddi geliriniz olurdu bu tip sitelerde..(pop up, splash, text link ..vb)

**Bu arada r*pid'de zannedersem free kullanıcı hızını anlamsız düzeylere cekmis (30 kbit idi zannedersem) yani artık uploader'larin gozbebegi falan kalamaz gibime geliyor.Sadece arsiv icin denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 17 Şubat 2012; 21:01:51 >
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.