Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: starex_01

Bu sabah ödeme talep ettim $22.25 bakalım ne zaman gelicek gelince ss koyarım.

bende bekliyorum umarım kısa sürede veriyordur, o zaman bende yönelebilirim
  • Bende beklemedeyim.Daha 1 gün oldu ödeme isteyeli.2 veya 3.gününde gelceğini düşünüyorum
  • quote:

Bende beklemedeyim.Daha 1 gün oldu ödeme isteyeli.2 veya 3.gününde gelceğini düşünüyorum

Evet bencede 2 veya 3. gün ödeme gelir
  • quote:

Bu sabah ödeme talep ettim $22.25 bakalım ne zaman gelicek gelince ss koyarım.

Ödemeler pazartesiden pazartesiye yapılıyor.. Fakat bu hafta çarşambaya attılar bakım ve hile kontrol yapıyorlar.. Yani sizin ödemeniz yarında gelebilir veya önümüzdeki pazartesiyede kalabilir..

Bu hafta ben para istemedim haftaya isteyeceğim.. Site ödeme yapıyor ve indime sayısına karşı gayette iyi para veriyor, içiniz rahat olsun..

HHHMMM'nin affına sığınarak bende referans kodumu ekliyeyim

http://fileserve.com/signup.php?reff=LErGjr_UaSI~

Zira konu up olmasaydı görmeyecektim ve yakın zamanda aynısını ben açacaktım

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

• @NNoitra

Sorun olmaz ekliyebilirsin referans kodunu

Ödeme konusunda bilgi içinde teşekkürler
  • @NNoitra

Evt bilgi için ttşkler.Bende talepten sonra birkaç gün içinde veriliyor diye biliyordum.
  • Arkadaşlar günlerdir uğraşmama rağmen fileserve'ye remote upload yapamıyorum. Aynı sorunla karşılaşan başka arkadaşlar da var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayhus

Arkadaşlar günlerdir uğraşmama rağmen fileserve'ye remote upload yapamıyorum. Aynı sorunla karşılaşan başka arkadaşlar da var mı acaba?

Nasıl bir hata alıyorsun ?
  • Galiba ödeme Pazartesiye kalacak.Bugünde Pending yazıyor. Birde bugün düne göre baya bi düşüş var. 0.79 $ şuanda. Dün aldığım toplam 2.24$ dı

quote:

Arkadaşlar günlerdir uğraşmama rağmen fileserve'ye remote upload yapamıyorum. Aynı sorunla karşılaşan başka arkadaşlar da var mı acaba?

Rapid.shareden ben yapıyorum remote sen nasıl bir hata alıyorsun

Düzeltme Bu sabah baktığımda 2.23 Dolar olmuş dünki kazancım galiba sayaç birden attı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 24 Haziran 2010; 9:51:45 >

• ''Exceeded the download limit'', ''Unexcepted download error'' genelde hep böyle
  • quote:

''Exceeded the download limit'', ''Unexcepted download error'' genelde hep böyle

Rapidde download kotan dolmuş olmasın kontrol ettinmi ? Ben rapid ve hotfileden remote yapıyorum sorun yok. Sadece hotfileden remote daha yavaş oluyor.
  • Evet zannedersem öyle olmuş Çünkü başka bir rapid hesabımdan şu an sorunsuz atıyorum. Ama hotfile'da durum hala aynı ve ne kadar uğraşsam da düzelmiyor
  • @sayhus

Hotfile da remote için direct download kısmını işaretlemen gerekli o kısım işaretlimi ?
  • quote:

Galiba ödeme Pazartesiye kalacak.Bugünde Pending yazıyor. Birde bugün düne göre baya bi düşüş var. 0.79 $ şuanda. Dün aldığım toplam 2.24$ dı

quote:

Rapid.shareden ben yapıyorum remote sen nasıl bir hata alıyorsun

Bu sabah baktığımda 2.23 Dolar olmuş dünki kazancım galiba sayaç birden attı

• quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

@sayhus

Hotfile da remote için direct download kısmını işaretlemen gerekli o kısım işaretlimi ?

İşaretli değilmiş Bütün arkadaşlara yardımları için teşekkür ederim. İnsanın başı sıkışınca danışacağı insanların olduğunu bilmek güzel birşey gerçekten. Tekrar sağolun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayhus -- 24 Haziran 2010; 10:01:12 >
  • Beyler hotfiledan fileserve'a remote yapsam hotfile benim hesabımı patlatmasın yapar mı böyle şey, yapmazsa yapayım bakayım biraz remote.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 24 Haziran 2010; 13:13:59 >
  • quote:

Bu sabah baktığımda 2.23 Dolar olmuş dünki kazancım galiba sayaç birden attı

Downloadların tabloya yansıması durmuştu dün ama downloadlar sayılıyordu.. Sabah 7de yansıttılar zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Beyler hotfiledan fileserve'a remote yapsam hotfile benim hesabımı patlatmasın yapar mı böyle şey, yapmazsa yapayım bakayım biraz remote.

hiçbir şekilde patlatamaz dostum

yasak bişey değil ki
  • Ve ilk ödemem geldi

Ödeme isteği tarihi: 2010-06-20

Ödemenin gelme tarihi : 2010-06-24

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 24 Haziran 2010; 21:32:54 >
  • Hayırlı olsun dostum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.