Şimdi Ara

Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ] (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.654
Cevap
4
Favori
200.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qAddAr

Filejunglede disable etti hesapları hadi hayırlı olsun..Kelebek etkisi tum hızıyla devam ediyor sıra geldi forumlara heralde

Zaten filejungle fileserve'nin yan sitesiydi hala bir sürü site var bakalım onlar ne karar verecek ama filesonic'in yaptığı en ilginci kimse kendi linkleri hariç başkasının linkini indiremiyor

• ee ne yapiyorsunuz dosyalarınızı silecek misiniz şimdi filesonic 'deki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Filejunglede disable etti hesapları hadi hayırlı olsun..Kelebek etkisi tum hızıyla devam ediyor sıra geldi forumlara heralde

Zaten filejungle fileserve'nin yan sitesiydi hala bir sürü site var bakalım onlar ne karar verecek ama filesonic'in yaptığı en ilginci kimse kendi linkleri hariç başkasının linkini indiremiyor

fileserve de filesonicten görüp aynı kararı aldı...ama biz de banlandık dosyalar öyle duracak boş boş...

•  Hotfile Alternatifi FileServe | Rank sistemi yok!!! | - [ Ana Konu ]

adamlar paylaşımı kapatmış linkler çöp oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 23 Ocak 2012; 15:16:09 >

http://wm-panel.com/

ne dersiniz iş var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost_Warrior

Bakıyorum paylaşım siteleri uploaded ve netload gibi siteleri kullanmaya başlamış bana kalırsa netload buların arasından sıyrılacak bu günlerde artış yaşıyorlar...

Şimdi vps'de netload linkini deniyorum hız 25 kb'ı geçmedi

• Az önce nette şöyle bir dolaştım arama yaptım neredeyse heryer çöplük olmuş indirecek birşek kalmıyacak bu gidişle...
  • Bu kotu oldu netin omurgasi kirildi bence interneti internet yapan bu sitelerdi bunlarda kapaninca net can cekismeye basladi.Bence bu olay bluray film satanlar d.smart diigiturke yarar cunku bu kanallara gelen filmleri ben netten bluray indirip aylar oncesinden seyrediyordum kolay gelsin.
    ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO|| INTEL CORE İ7 13700K || NZTX KRAKEN ELİTE 240 RGB || 32GB GSKİLL TRİDENT Z5 RGB 7200MHZ CL34 || PALİT RTX 5080 GAMİNGPRO || 512 GB SAMSUNG 970 PRO || 2X 4TB SAMSUNG 870 EVO|| || PHANTEKS EVOLV X|| ASUS ROG THOR 850W PLATİNUM || 24'' ASUS ROG STRİX XG248Q || ELAC DEBUT CONNEX DCB 41 WİTH AUDIO PRO SW-5 || CREATİVE SOUNDBLASTER ZX || RAZER BLACKWİDOW CHROMA V2|| RAZER DEATHADDER V2 PRO || RAZER KRAKEN V3 PRO || BOWERS &amp; WİLKİNS PX8

• benim fsonic 'deki 20 tb 'im boş boş duruyor ..Sizler gaza gelip silerseniz ben de silecem
  • Valla siteler bir bir kepenk kapatıyor nerden nasıl indireceğiz nereye upload yapacağız meçhul. **** hotfile derken fileserve de elimizde patladı ya torent ya emule başka çare yok.
    ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO|| INTEL CORE İ7 13700K || NZTX KRAKEN ELİTE 240 RGB || 32GB GSKİLL TRİDENT Z5 RGB 7200MHZ CL34 || PALİT RTX 5080 GAMİNGPRO || 512 GB SAMSUNG 970 PRO || 2X 4TB SAMSUNG 870 EVO|| || PHANTEKS EVOLV X|| ASUS ROG THOR 850W PLATİNUM || 24'' ASUS ROG STRİX XG248Q || ELAC DEBUT CONNEX DCB 41 WİTH AUDIO PRO SW-5 || CREATİVE SOUNDBLASTER ZX || RAZER BLACKWİDOW CHROMA V2|| RAZER DEATHADDER V2 PRO || RAZER KRAKEN V3 PRO || BOWERS &amp; WİLKİNS PX8

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

benim fsonic 'deki 20 tb 'im boş boş duruyor ..Sizler gaza gelip silerseniz ben de silecem

Dosyaları bir yere taşıma imkanımız var ama ortada kaliteli bir site kalmadı hepsinin upload hızı yerlerde zaten teker teker siteler kazanç programını bitiriyor.Dosyaları silmenin anlamı yok zaten bizden başka kimse indiremiyor

• gerçektende indircek link kalmamış fieserve filesonic uploadstation filejungle linkleri hep güme gitti

sanırım **** zamanlarına döncez :D hala güzel kaynak var rapidde sagolsun artık ordan yararlancaz
  • hotfile de patlamış sanırım :)

Hotfile site sales program has been suspended.

Orijinalden alıntı: nevrans

Bu kapanma diğer tüm sitelere sıçrarmı ? ben aboneliklerimi sonlardırdım filesonıc fileserve ve oron.

Sağlam site kalmadıkı..2 yada 3 tane site var şuan aktif onlarında akibeti belli değil..ilerleyen gunlerde herşey netlik kazanır
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.