Şimdi Ara

Hoşlandığım kızın hayatını kurtardım ama yaranadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir okuldan bir yaş ufak bir kızdan hoşlanıyorum. Haliyle tenefüste, okul çıkışlarında filan gözlerim onu arıyor. Olay geçen hafta perşembe günü yaşandı bu arada. Yine bahsettiğim perşembe günü okuldan çıktım servise doğru gidiyorum baktım kız önümde gidiyor dalgın dalgın (telefonla uğraşmıyor kafasında bir şey vardı heralde) bende pür dikkat onu izliyorum. Okulumuz yüksek bir yerde ve kapıdan çıkınca sol taraftan sağa doğru dik bir rampa var. Lise çıkışlarına arabayla gidip kızlara şekil yapan bir araba belirdi rampanın ucunda. Ağır ağır gelirken hafif bir hızlandı hemen ardından yavaşladı egzoz patlattı derken arkasından garip bir ses daha geldi. Biraz daha dikkat ettiğimde okuldan çıkan kalabalığın üstüne gereğinden fazla bir hızla gitmeye başladı araba ardından uzun bir korna sesi geldi normal bir korna değildi bu. O an anladım ki arabanın frenleri patlamıştı. Önünde bir çok insan vardı ve sürtüp çarpıp yavaşlayabileceği bir şey yoktu. Kalabalığın içine girmektense bir anda direksiyonu bizim olduğumuz kaldırıma kırdı. Artık saniyeler çok daha yavaş ilerliyordu kafamı çevirdiğimde kız yeni fark ediyordu durumu. Son bir hamleyle kızı arabanın önünden çektim... Sonrası duvara çarpan bir araba sesi patlayan hava yastıkları ve cam kırıkları. Gözlerimi açtığımda kız yerde kollarımın arasındaydı o da gözünü açtı ve göz göze geldik yanlış anlaşılmamak adına bıraktım ve iyi olup olmadığını sordum. Anın şokunu atlatamamıştı -i i iyiyim diyebildi sadece. Zaten o ara herkes toplandı etrafa kızı aldılar su filan içirdiler derken kalabalığın arasından sessizce servise bindim.

Sonraki gün yine ilk tenefüs belki kızı görürüm umuduyla kantine indim. Daha kantine gitmeden koridorda denk geldi. Yüzü gülüyordu zaten o bakışı bile beni benden almaya yetmişti. Ya nasıl teşekkür etsem bilemiyorum diyerek girdi söze sonrasını pek hatırlamıyorum. Bu iş burda bitemez tabiki bundan sonra bırakır mıyım hiç kızı. Filmlerden taktik geldi aklıma bende "Cumartesi bir çay ısmarlarsan ödeşmiş oluruz" dedim. Kızla baş başa vakit geçirmek için mükemmel bir fırsattı kabul etmeme şansı da yoktu tabi. Derken suratını sinirli bir ifade kapladı gözleri açıldı kaşları dikildi... Hayır hayır zebaniye dönüşmedi ama bir ara beklemedim değil. Sağlam bir tokat yedim "Sen benim hayatımla bir bardak çayı bir mi tutuyorsun" cümlesini duydum sonra da bir ıslık sesi geldi. Koridorun öbür ucunda tek boynuzlu bir beykoz ejderyası belirdi. Buna atlayıp okulu terk etti. Ben neyi yanlış yaptım anlamıyorum gerçekten çok mantıklıydı aslında yaptığım hareket hiç böyle yanlış anlaşılabileceğimi düşünmemiştim.

• Ciddi ciddi okumuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani boşuna okumayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picmain -- 21 Nisan 2018; 22:12:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Juli sana noldu kamkerino zebanici değildin
  • Sağolun arkadaşlar okuyacaktım gözüm yorumlara kaydı ve bam, zebani!
  • okumayın tek boynuzlu beykoz ejderyası
    ama kaliteli olmuş sana puanım 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 21 Nisan 2018; 22:24:26 >
  • Senaryo bayağıdır aklımdaydı zebanili hikaye yapayım dedim de yazarken aceleye geldi biraz. Orta uzunlukta zebanili hikayeleri seviyorum (başlığa ciddi filan yazmadıkları sürece).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürlerrrr
  • Bence yine de bir okuyun hocam aceleye geldi ama senaryo fena değil.
  • Ne güzel işte hocam, tokat kısmında ne düşündünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Ne güzel işte hocam, tokat kısmında ne düşündünüz?
    Heyecanlandım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.