Şimdi Ara

Hoşlandığım kız beni partiye çağırdı... SONUÇ KONUDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır uzaktan uzağa hoşlandığım bir kız vardı sınıfta... Bir türlü konuşacak cesaret bulamıyordum kendimde... O da genelde arkadaşlarıyla falan takılıyor yani uygun ortamı bulamıyordum , sadece merhabalığımız var diyebilirim..

Parti falan muhabbeti dönüyordu sınıfta bende neymiş ne değilmiş anlamaya çalışırken benim hoşlandığım kız ve ev arkadaşı bir parti organize etmişler vizelerden sonra eğlenelim diye.... doğal olarak 2 sınıfta davetliymiş...

Ben böte(bilgisayar öğretmenliği) okuyorum diğer sınıfta fen bilgisi öğretmenliği... fencilerden daha önce kavga ettiğim 2 çocukta partiye geliyormuş onu da öğrendim... Onları duyunca ben gitmeme kararı aldım , arkadaşlarla konuşurken benim hoşlandığım kız duydu sanırım sen gelmiyormusun yoksa jizzy quatily dedi.. Bilmiyorum belli değil ama gelmeyeceğim büyük ihtimalle dedim bende... O da seni özellikle davet ediyorum benim için gel deyince benim yelkenler suya indi tabi...

Neyse işte parti günü geldi.. Baktım şöyle bi 2 sınıfında büyük çoğunluğu partiye gelmiş... O benim kavga ettiğim 2 elemanda orda... Hatta benim hoşlandığım kızla konuşuyorlar... Benim moralim bozuldu tabi , artık ne olacaksa olsun dedim çocukların yanından ayrıldıktan sonra kızla konuşma kararı aldım... Bekledim işte 5 dakika falan kız başka bir kız arkadaşının yanına gitti.. bende yanına gittim... Konuşabilir miyiz biraz dedim (beden dilimle yalnız olmak istediğimizi vurguladım) Tamam dedi , dışarı çıktık... Nasıl başlayacağımı bilmiyorum , ne söyleyeceğimi bilmiyorum öncelikle ben konuşurken lütfen sözümü kesme ki tam olarak anlatabiliyim derdimi dedim... tamam dediği an z-ebaaniiyee dönüştü.. Suratıma bal-gam atıp beni z-innda-na götürdü... Sonra ben ona işte onu ne kadar çok sevdiğimi ondan başkasını gözüm görmediğini falan anlattım... Tabi o klasik cümleyi söyledi... Bak jizzy quatily ben seni arkadaş olarak görüyorum vs gibi birşey söyledi... Benim tüm dünyam yıkılmıştı...

O kadar emindim ki evet cevabı alacağımdan.... Ha red yediğim yetmezmiş gibi bir de o fencilerden kavgalı olduğum çocuğun biriyle çıkmaya başlamış...

Bana yardım edin arkadaşlar okulun bitmesine 2 yıl var daha ben bu 2 yıl o kızı o bebeyle görerek nasıl bitireceğim.... Depresyona girdim resmen....

• Okumayın tireli zebani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayin :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi kostümünü yapan adam aklıma geldi
  • z-ebaaniiyee
  • z-ebaaniiyee okumayin

• Okumayın zebani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çokta güzel gidiyodu be ctrl+f içinde z-ebaaniye taktiği güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görmebak

Çokta güzel gidiyodu be ctrl+f içinde z-ebaaniye taktiği güzelmiş

ilk denememdi :) konu dışı her şeyin iyisine layık
  • Olmuş ctrl+f koruması falan güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Olmuş ctrl+f koruması falan güzel olmuş

eyw hocam
  • Lan 40 yillik zebaniciyim ben de yedim. Sondan okuyumda bi bakiyim dedim baktim zebani yok. Baslamistim en bastan

• quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Lan 40 yillik zebaniciyim ben de yedim. Sondan okuyumda bi bakiyim dedim baktim zebani yok. Baslamistim en bastan

eyw
  • Yedim yav

• quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Lan 40 yillik zebaniciyim ben de yedim. Sondan okuyumda bi bakiyim dedim baktim zebani yok. Baslamistim en bastan

40 yillik zebaniciyim nedir ya

• ahaha iyiydi bu Ciddiyetle okuyordum lan
  • Kızların karşısında eğilip bükülüyorsunuz sonra sonuç hep bu oluyor

• okumayın z-ebani

• Alacagin olsun ne guzel gidiyordu zebaniyi görünce okumayı bıraktım

• Bi yemiyen benim galiba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.