Bildirim
HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (164. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü,
5 Mobil
5 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tenebrio
Arkadaşlar Ancient Vessel, Banuk Figure ve Metal Flower bu 3 zırhı nasıl bulabilirim. İlk sayfaya baktım. Sadece kısa bilgilendirme var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Bunlar zırh değil, toplanabilen eşyalar. Ek olarak vantage pointler de var. Oralara gidince baktığın yerlerin geçmişteki görüntüsünü görüyorsun. Çok güzel.
Tüccarlarda bunların yerini gösteren haritalar satılıyor onları alırsan map de görebilirsin._____________________________ 
Don't stop till you get enough... -
_____________________________ 1/18 DIECAST MODEL CARS
-
Teşekkür ederim hocam. Peki zırhın adını biliyor musunuz? Oyunu ben bitirdim. Eğer ismini öğrenebilirsem youtube desteği ile bulabilirim
Teşekkür ederim hocam. Peki zırhın adını biliyor musunuz? Oyunu ben bitirdim. Eğer ismini öğrenebilirsem youtube desteği ile bulabilirim
Shield Weaver olması lazım
_____________________________ 1/18 DIECAST MODEL CARS -
beyler bir bölümde kaldım corrupterler var 3 tane ve insanlar var insanları öldürüyorum ama corrupterlerı öldürürken baya zorlanıyorum bunları öldürmenin kolay yolu yokmudur ya ? nasıl bir saldırı duzenlemeliyim neyle saldırmalıyım ? _____________________________ Playstation 4 1 TB l Samsung 49" Curved UHD 4k TV l İphone 7 Plus 128 Gb l PS4 Gold Wireless Headset;
PSN : WsSqueeze -
Zayıf noktaları ateş. Ateş uçlu oklarla tamamen alev alana kadar saydırırsan rahatlıkla öldürebilirsin. Yere tuzaklar kurabilirsin, Sharpshot bow ile de R3'le focus yaptıktan sonra zayıf noktalarına vurarak devirebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tamam hocam teşekkür ederim. Rehberi buldum hemen alıyım şu zırhı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 18 Nisan 2017; 17:36:44 >_____________________________
-
_____________________________ Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
-
-Domuz derisi icin domuz oldurdugumde derisini bulamiyorum farkli bi teknigi mi var yoksa bulana kadar oldurmem mi gerekiyo?
bi de bazen bazi robotlarin kalbini istiyo yeni zirhlar icin onda da ayni sekilde ne yapmam gerekiyo?
Ne oyundu bee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Tanka karşı taş, savaşa karşı Beşiktaş
-
5 power cell bulup en güçlü zırhı almak istedim en başta daha sonradan youtubedan videolar izledim resmen ölümsüz oluyorsun. Ne zevki kaldı öyle sessiz sessiz gitmenin ? Ne zevki kaldı savaşmanın, 'aman beni görmesin laaan' demenin ?
_____________________________ -
çok teşekkür ederim kardeşim.ateşli okları denıcem bu akşam _____________________________ Playstation 4 1 TB l Samsung 49" Curved UHD 4k TV l İphone 7 Plus 128 Gb l PS4 Gold Wireless Headset;
PSN : WsSqueeze -
Yanarli dönerli acayip bisey zaten. El feneri gibi geziyosun ortalıkta. "Carja Blazon Heavy" candır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Başından kalkamıyorum beyler ya. Oyundaki haritada her santimetrye özenmişler, bir sürü hikaye var. Bi anda kadının teki yanınuza gelip yalnız öleceğim falan diyor çok güzel yapmışlar ya.
En son RDR'yi böyle severek oynamıştım. Helal olsun valla yapanlara.
Edit: Bir sürü tilki öldürdüm ama tilki derisi gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor başka bir yolu var mı? Ateşli okla falan mı öldürsem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenAllahım -- 19 Nisan 2017; 10:35:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun başında alamazsın , oyunun sonunda alabilirsin. Final görevinden bir öncekinde alabiliyorsun zırhı almak için gereken son Cell parçasını . Yani ana görevler içinde bir tek final de kullanabilirsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: yaban arısı
Sylens karakterini oynayan adam dizi oyuncusu ses tip aynı yada ben benzettim
Galiba tanıdıkmış torpil yapmışlar
Bakalım sizde benzeztecekmisiniz
_____________________________ || PS4 PRO + PS VR |
Oyunlarım
. Drive club VR - Batman VR - Tom clancy - Siege -VR Worlds - Sports Bar - Headmaster - NFS 2015 Fifa 17 - The witcher - Ufc 2 - MGS: Phantom Pain - Grand Theft Auto V - Last of Us - Rigs VR - Job simulator VR Robinson The Journey
-
quote:
Orijinalden alıntı: yilmazz16
-Domuz derisi icin domuz oldurdugumde derisini bulamiyorum farkli bi teknigi mi var yoksa bulana kadar oldurmem mi gerekiyo?
bi de bazen bazi robotlarin kalbini istiyo yeni zirhlar icin onda da ayni sekilde ne yapmam gerekiyo?
Yok mu bilen beyler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f84%2fc6%2f7b%2f84c67bb7916c3665ab36c5c2f7c7ce32.jpg&t=125635160&width=480&text=1)

![HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f84%2fc6%2f7b%2f84c67bb7916c3665ab36c5c2f7c7ce32.jpg&t=125638382&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı