Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.214
Cevap
56
Favori
241.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4'te oynuyorum, grafikler mükemmel gerçekten. PRO ile çok fark var mı arada? Bu böyleyse Death Stranding nasıl olacak merak ediyorum, PRO aldırtır

Don't stop till you get enough...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

PS4'te oynuyorum, grafikler mükemmel gerçekten. PRO ile çok fark var mı arada? Bu böyleyse Death Stranding nasıl olacak merak ediyorum, PRO aldırtır

PRO'da çözünürlük 4K daha ne olsun

Daha bitirmedim o yüzden milim milim ilerliyorum
    . Drive club VR - Batman VR - Tom clancy - Siege -VR Worlds - Sports Bar - Headmaster - NFS 2015 Fifa 17 - The witcher - Ufc 2 - MGS: Phantom Pain - Grand Theft Auto V - Last of Us - Rigs VR - Job simulator VR Robinson The Journey
  • Tanıtım videolarındaki enstantaneleri oyunda hiç yaşayamıyorum. Makinelerin arasında rahatça yürüyordu videolarda, sadece corrupted olanlar saldırıyordu. Ama oyunda istisnasız tüm makineler, gördüğü an Aloy'u öldürmeye programlanmış gibi saldırıyor. Bir de koşarak gelip üzerimize atlayan bir makinenin altından kayarak geçip ok atma olayını da bir türlü yapamadım. Hep hasar alıyorum.

Diyaloglardan birinde makinelerle başının belaya girmesini istemiyorsan yoldan çıkmamaya çalış diyordu Aloy'a bir karakter. Ama bütün yollar özellikle tam makinelerin konuşlandıkları noktalardan geçirilmiş. Mantıksız olmuş. İnsanlar güvenli bölgelere değil de hep en tehlikeli yerlere mi yol yapmışlar?

Videolarda yok. Örneğin:

freeze robots weak to freeze damage using freeze bolts

Diyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbanlı bacıma yaptıkları yetmediği gibi, birde her yere hindi(Turkey) koymuşlar dalga geçmek için.

Rakun derisi bulamıyorum beyler. Var mı belli bir lokasyonu, garanti alma yöntemi?

Orijinalden alıntı: thriller89

Tanıtım videolarındaki enstantaneleri oyunda hiç yaşayamıyorum. Makinelerin arasında rahatça yürüyordu videolarda, sadece corrupted olanlar saldırıyordu. Ama oyunda istisnasız tüm makineler, gördüğü an Aloy'u öldürmeye programlanmış gibi saldırıyor. Bir de koşarak gelip üzerimize atlayan bir makinenin altından kayarak geçip ok atma olayını da bir türlü yapamadım. Hep hasar alıyorum.

Diyaloglardan birinde makinelerle başının belaya girmesini istemiyorsan yoldan çıkmamaya çalış diyordu Aloy'a bir karakter. Ama bütün yollar özellikle tam makinelerin konuşlandıkları noktalardan geçirilmiş. Mantıksız olmuş. İnsanlar güvenli bölgelere değil de hep en tehlikeli yerlere mi yol yapmışlar?

Hocam sessizce ya da göremeyecekleri açıdan ilerlersen farketmiyorlar

Bir de fragmanlar genelde script olur zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Türbanlı bacıma yaptıkları yetmediği gibi, birde her yere hindi(Turkey) koymuşlar dalga geçmek için.

Rakun derisi bulamıyorum beyler. Var mı belli bir lokasyonu, garanti alma yöntemi?

tüm robot hayvanları hackladınmı kardeş
    cauldronlardan hacklama özelliğini artırdıkça hackladığın canlı türü de artıyor her yola geliyor evcil çomarın oluyor bir nevi
    rakun için mapa zoom yap baksana nerde oluyorlar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mach2 -- 16 Nisan 2017; 15:11:44 >

Orijinalden alıntı: thriller89

Bu Cauldron'lar nerede ya? Bütün haritayı açtım, sadece bir tanesini keşfettim ve tamamladım.

Mavi renkte ters V şeklinde gözükmesi gerek. Ben oyununbitirince açmıştım gerçi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dragonbornx

oyunun sadece kutulu satışları 2.20 milyona ulaştı. tebrikler guerilla games için.

Toplam satış 5 milyonu geçer,tam arşivlik oyun zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 17 Nisan 2017; 16:30:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Major spoiler var altta

Ben şimdi bu hedesin niye çıldırdığını anlamadım.Hayatı silip gaia'nın restart olarak başlamasını sağlayacak bir kod ama aşırı yüklemeden dolayı mı glitch oluyor onu anlayamadım. ve niye robot olarak hayvanların benzerlerinin olduğunu da kaçırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agent82 -- 17 Nisan 2017; 16:46:4 >

Gaia insanları yaratmaya başlayınca Hades bunu tehdit olarak algılıyor. Olayların tekrar eskisi gibi olacağını düşünerek insanların ölmesi gerektiğini düşünüyor ve yok etme işlemine başlıyor. Gaia'da Hades'i durdurmak için tek kontrol merkezi olan Gaia Prime'ı patlatmaya karar veriyor. Ancak Hades buna karşı olarak sisteme bir virüs yayarak, kaçıyor. Fiziki olarak bir kaçma değil tabii, bir çeşit yazılımsal transfer ve bu sayede Metal Devil'lerden birinin içine saklanıyor. Oradan kıpırdayamadığı için de birisi bulur belki diye sinyal yayıyor, Sylen da Hades'i böyle buluyor.

Dünyanın doğal akışından ötürü hayvanlara benziyor makineler. Zero Dawn projesinde her sistemin bir görevi var, bu görevler de doğal akışın yapay yansıması aslında. Bunlar içerisinde Hephaestus'a dünyayı tekrar yaşanabilir hale getirme görevi verilmiş ve o da Cauldron'ları kullanarak makineler yapıyor. Hatırladıklarım,

Strider'lar atmosferi temizliyorlar, oksiyen ve karbondioksit oranını ayarlıyorlar
    Grazer'lar bitki örtüsü ile ilgileniyor
    Snapmaw'ler suları temizliyor
    Fire Bellowback'ler otları daha gür çıkması için yakıyor, Freeze Bellowback diğerinin yaktığı ateşi kontrol altında tutuyor
    Lancehorn, Shell-Walker etrafta materyaller toplayarak Cauldron'larda daha fazla makine üretilmesini sağlıyor
    Glinthawk ölü makineleri temizleyerek yeniden üretilmesine olanak sağlıyor (bildiğin akbaba)

Makinelerin çoğu terraform için yaratılıyor; ancak insanlar artıp makineleri avlamaya başlayınca Hephaestus buna önlem olarak Thunderjaw, Stalker, Stormbird, Raveger gibi diğer makineleri koruması için sadece saldırı amaçlı olan makineler de yapmaya başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Horizon Zero Dawn Yapım Belgeseli yayınlandı

Şunu bi arkadaş hayrına türkçe altyzı eklesinde youtube atsın izleyelim bari 😂

• Arkadaşlar Ancient Vessel, Banuk Figure ve Metal Flower bu 3 zırhı nasıl bulabilirim. İlk sayfaya baktım. Sadece kısa bilgilendirme var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Arkadaşlar Ancient Vessel, Banuk Figure ve Metal Flower bu 3 zırhı nasıl bulabilirim. İlk sayfaya baktım. Sadece kısa bilgilendirme var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Bu saydıkların zırh değil oyundaki toplanır eşyalar, toplayıp tüccarlara satabilirsin.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.