Şimdi Ara

HOPÖRLÖRÜ PC MASAMA TAKMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR UZUN YAZI YAZMIYACAĞIM KISA VE ÖZ . BENİM DIŞARDA NORMAL OLARAK KULLANDIĞIM 5+1 SES SİSTEMİM VAR BUNLAR 2 TANESİNİ MASAMA SABİTLEMEK İSTİYORUM FAKAT NASIL SABİTLERİM HİÇBİR FİKRİM YOK BU KONUDA BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ? ALTTA RESİMLERİ VERDİM BUNDAN 2 YEREDE MONTE ETMEK İSTİYORUM ÜZERLERİNDEDE LED IŞIKLA GEÇİÇEM GÜZEL BİR ATMOSFER OLUCAK AMA NASIL YAPARIM
     HOPÖRLÖRÜ PC MASAMA TAKMAK İSTİYORUM HOPÖRLÖRÜ PC MASAMA TAKMAK İSTİYORUM HOPÖRLÖRÜ PC MASAMA TAKMAK İSTİYORUM

• plofbare kullanıcısına yanıt
    Neden sabıtleme geregı duyuyorsunuz dursun masanın ustunde.
    Merhaba
    Çift taraflı bantlar var onlardan kullanabilirsin.Daha sonra sıkılırsan sökmeside kolay olur.
  • Patafix kullan.
    Selam. Resim çerçevelerinin arkasında vidaya asmak için kanca gibi birşey oluyor,, onlardan kullanabilirsiniz. hoparlorlerin arka üst orta böllgeye birertane.
    Dolabınızın hoparloru asmak istediğiniz yere ise birertane vida ile asabilirsiniz.. Galiba şuraya düşünüyorsunuz..
    http://i.hizliresim.com/nPWYla.jpg http://i.hizliresim.com/LPndGJ.jpg
    Eğer ön tarafı sıfır alarak monte etmek isterseniz,,, küçük rafları sabitlemek için L şeklinde küçük aparatlar var onlardan kullanabilirsiniz. Birisi arka yüzeye diğeride dış yüzeye iki adet yapmanız yeterli, çalışırken görünmez ama masanın sağ ve solundan görünür.. Kolay gelsin. 1. yöntem görünmez çıkartılmak istendiğinde mobilya rengine göre vida yeri kapatma etiketleri var. 3mm tığ ile kablo geçecek yer yaparsanız kabloyuda nötrlemiş olursunuz. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 10 Mayıs 2014; 18:48:06 >

• Çok teşekkür ederim . Verdiğiniz bilgilerden dolayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptopa ses sistemi bağlamak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.