Şimdi Ara

Hoparlör Sorunu+SS EKLENDİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hoparlörün ışığı yanıyor, ses kartını anakar cd'sinden yükledim ama ses yok

DENETİM MASASINDA NO AUDIO DEVICE OLARAK GÖSTERİYOR OYSAKİ VAR.

NOT: Bilgisayar win7'den, win xp' ye çevrilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUPH[R]®[R]ATES -- 14 Mart 2010; 11:08:32 >

• ses kısıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ses kısıktır

yok değil
  • Yukarı

Arkadaşlar denetim masasından girdim baktım no device diyor sürücü yok diyor oysaki var birde ses kartını da yükledim :S:S
  • ??
  • Beyler gözünüzü seveyim yardım edin çok önemli
  • aygıt yöneticisinde sarı soru işareti varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mikrofon girişine bağlamıssındır belki yeşil olan girişe bağlayacaksın. birde ses kartının sürücüsünü yükledikten sonra pc yeniden başlat, varsa kulaklıkla ses kartını test et ses geliyorsa hoparlör bozuktur. gelmiyorsa sorun ses kartındadır bu şekilde hangisinde sorun oldugunu anlayabilirsin
  • Beyler yardım lütfen bir ses kartı falan herşey yüklü yanma falan yok ses kartında hoparlörde de sorun yok fakat denetim masasında no audio device diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EUPH[R]®[R]ATES

Beyler yardım lütfen bir ses kartı falan herşey yüklü yanma falan yok ses kartında hoparlörde de sorun yok fakat denetim masasında no audio device diyor..

yanlış driver yüklemiş olmayasın, sorun driver yüklemede.
  • quote:

Beyler hoparlörün ışığı yanıyor, ses kartıda yüklü kontrol ettim ama ses çıkmıyor. Neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_ETA

quote:

Beyler yardım lütfen bir ses kartı falan herşey yüklü yanma falan yok ses kartında hoparlörde de sorun yok fakat denetim masasında no audio device diyor..

yanlış driver yüklemiş olmayasın, sorun driver yüklemede.

Hayır driverde doğru realtek alc662 :S:S: valla kafayı yicem hocam
  • quote:

Beyler hoparlörün ışığı yanıyor, ses kartıda yüklü kontrol ettim ama ses çıkmıyor. Neden olabilir?
  • Formattan sonra bu başıma geldi nette araştırdım çoğu kişininde başına gelmiş ses kartında sorun yok doğru driver yüklendi çünkü driver update diyince already updated diyor, hoparlörün ışığı da yanıyor açık yeşile kablo takılı ama ses yok kafayı yicem valla ya
  • Winamp vs başka bir program dene olmazsa da denetim masasından ses kartının driverını kaldır, bilgisayarı yeniden başlat sonrasında güncel versiyonu değil anakartının cd sinden yeniden kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Winamp vs başka bir program dene olmazsa da denetim masasından ses kartının driverını kaldır, bilgisayarı yeniden başlat sonrasında güncel versiyonu değil anakartının cd sinden yeniden kur

Hocam bir bunu denememiştim nasıl kaldırabilirim pc ingilizcede
  • UP
  • up
  • Ya ne beceriksiz adamsın everest ile baksana ses driver'ı ney diye büyük ihtimal realtek high definition ses kartıdır. İnternetten bul yükle hiç birşey beceremiyorsan driver genius pro kur o halleder. Ayrıca düzgün yüklenmemiş aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor gibi görünüyor ama yanlış driver....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif Pijama -- 14 Mart 2010; 11:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif Pijama

Ya ne beceriksiz adamsın everest ile baksana ses driver'ı ney diye büyük ihtimal realtek high definition ses kartıdır. İnternetten bul yükle hiç birşey beceremiyorsan driver genius pro kur o halleder...

sen evde mario oynarken everestten bakıyordum ben driverlara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.