Şimdi Ara

Hoover A+++ 13 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi 2199TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marka hakkında çok bir bilgim yok. Ürün sayafasında ki yorumların çoğu olumlu. Bende şu anda bir makine arayışı içerisindeyim. Alıp almama konusunda kararsız kaldım. KG kapasitesine göre fiyat çok çok iyi.

ÜRÜN LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 13 Ekim 2019; 15:20:41 >

• Benim hanım, 7kg yıkama kapasiteli makinede; 5 pantolon, 4 gömlek, 5-6 tişört, 2-3 sweatshirt 2-3 eşofman altı, birkaç çift çorap ve birkaç ıvır zıvır daha koyup tek seferde yıkıyor. (Toplam ağırlık tahminen 15 kg oluyor.) Ve sonuçta makine inim inim inliyor, yakın zamanda yenisini almak lazım diyor.

Şimdi 7 kg makineye bunları sığdıran birine ben 13 kg'lık makine alırsam benim biri 15 diğeri 35 kg olan oğlanları makineye atar ve yıkar diye düşünüyorum.

Bu yazdıklarımı görürse beni de atmayı deneyebilir.
  • yazık yaw
    10 kg ariston makineyi geçen sene 1500₺ ye almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fena değilmiş kullanan varmı bende düşünüyorumda
  • 13 kg mi , oha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben az önce aldım. Fiyat salmış bayağı. 100tl de hepsiburada bonus verdi garanti. 2099 a geldi. Umarım iyidir.

• 13kg ne yıkıyorsunuz merak ettim. Spor salonu falan mı işletiyorsunuz nedir bu ihtiyacın sebebi?
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    benim aklımdaki 10 kg en fazla ama f/p olarak piyasada 600 tl daha ucuz :) fazlası dursun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beko 5 kg A+ Çamaşır Makinesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Mesela çift kişilik battaniye, savanlar, halılar, yorganlar yıkanabilir.

İlla 13 kg doldurmaya gerek yok. Şuan ki makineler kg hesabına göre yıkıyor.
    Battaniye,ufak yorgan vs.

• dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    2099 gerçekten iyi fiyat. İnşAllah sıkıntısız kullanmak nasip olur. Ben halen cesaret edip satın alamadım.
  • Fiyat falna harika da, marka hakkında yorumlar kötü

• Bende aldım. Bonus bulamadım

• 4 yıl önce 9kg invertör motorlu bi modelini almıştım tık demedi şükür,sessiz ve tasarruflu bi makina, servisi uyduruk ama kendi iyi.Aldığımda beko arçelik vs invertör görememiştim.Aristonla kıyaslanmaz, elektronikte çok ölücü olmayacaksın
    1gr kalgon kullanmadım bu arada, atıyorum sıvı deterjanı yıkıyor o kadar, yumuşatıcıyı da sağlıklı bulmuyorum.
  • Bende geçen ay aldım çamaşır makinesi altus 10 kg, hoover markalar ucuzdu ve özellikleri iyiydi ancak müşteri memnuniyeti çok olumlu değil ayrıca servisi yaygın değil. Altus arçelik alt firması bu yüzden müşteri hizmetleri gayet iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu markadan anneme almıştım 7 sene önce falan, en son Nalet ettik çöpe attık

• quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

4 yıl önce 9kg invertör motorlu bi modelini almıştım tık demedi şükür,sessiz ve tasarruflu bi makina, servisi uyduruk ama kendi iyi.Aldığımda beko arçelik vs invertör görememiştim.Aristonla kıyaslanmaz, elektronikte çok ölücü olmayacaksın
    1gr kalgon kullanmadım bu arada, atıyorum sıvı deterjanı yıkıyor o kadar, yumuşatıcıyı da sağlıklı bulmuyorum.
    2014 te 9kg modelini aldım. Hala sorunsuz çalışıyor.

• Hoover DXOA611AHF3R-17 A+++ 11 Kg 1600 Devir Çamaşır Makinesi buda aynı fiyat
    www.hepsiburada.com
    Hoover DXOA611AHF3R-17 A+++ 11 Kg 1600 Devir Çamaşır Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hoover-dxoa611ahf3r-17-a-11-kg-1600-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000HE8CO?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 13 Ekim 2019; 16:30:14 >
  • Almışken büyük alacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heamvivna

2099 gerçekten iyi fiyat. İnşAllah sıkıntısız kullanmak nasip olur. Ben halen cesaret edip satın alamadım.
    Hocam ben sıfırdan ev diziyorum yeni düğün yapıcaz işte. İndirimden önce en ucuz 2800 lira gördüm nette. Fiyatı bayağı uygun geldi. O yüzden aldım. Buzdolabı bakıcam şimdi akşama

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

yazık yaw
    10 kg ariston makineyi geçen sene 1500₺ ye almıştım
    Kurutmalı 11kg çamaşır makinesini 2 sene önce 1700e almıştım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.