Şimdi Ara

Hoover A+++ 13 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi 2199TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: digiogi

Havyar fiyatları 100 katına çıksa, enflasyon 100 kat arttı mı diyeceksiniz

Alıntıları Göster
    Yaşın kaç bilmiyorum sen bu kafayla devam et ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Yaşın kaç bilmiyorum sen bu kafayla devam et ....

Alıntıları Göster
    Sen devam et yakında atlarsın bir yerden bu kafayla :)

Adam link bile atmış sana 2900 tl diye.

Atıyorum sünger fiyatları yüzde 50 artsa, bu enflasyon yüzde 50 arttı anlamına gelmez. 1 ay boyunca sünger harcamamız 10 tl ise, 15 tl olur. Maaşa oranına göre enflasyona etkisi hesaplanır. Gerçi kime anlatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiogi -- 14 Ekim 2019; 16:39:21 >

• quote:

Sen devam et yakında atlarsın bir yerden bu kafayla :)

Adam link bile atmış sana 2900 tl diye.

Atıyorum sünger fiyatları yüzde 50 artsa, bu enflasyon yüzde 50 arttı anlamına gelmez. 1 ay boyunca sünger harcamamız 10 tl ise, 15 tl olur. Maaşa oranına göre enflasyona etkisi hesaplanır. Gerçi kime anlatıyorum

Alıntıları Göster
    Yüzde 9 küsur enflasyonun doğru olduğunu düşünmüyorsundur umarım. Tabii ki normalde tek bir ürüne bakarak enflasyon hesaplanmaz. Ama gerçek enflasyon da TR'de yüzde 30 altıdır diyen biri çıkarsa, beyin bedavadır ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Yüzde 9 küsur enflasyonun doğru olduğunu düşünmüyorsundur umarım. Tabii ki normalde tek bir ürüne bakarak enflasyon hesaplanmaz. Ama gerçek enflasyon da TR'de yüzde 30 altıdır diyen biri çıkarsa, beyin bedavadır ona.

Alıntıları Göster
    Evet geçen sene eylül ayından bu sene eylül ayına kadarlık enflasyonun yüzde 9 olduğuna eminim.

Asıl enflasyon artışı, doğalgaz elektrik akaryakıt vs zamlarının yansıyacağı bu aydan sonra olacak ve üzerine yılbaşındaki personel maaş artışları da eklenince eylül 2019-eylül 2020 arasında %25'ten aşağı bir rakam çıkmayacak...

• quote:

Evet geçen sene eylül ayından bu sene eylül ayına kadarlık enflasyonun yüzde 9 olduğuna eminim.

Asıl enflasyon artışı, doğalgaz elektrik akaryakıt vs zamlarının yansıyacağı bu aydan sonra olacak ve üzerine yılbaşındaki personel maaş artışları da eklenince eylül 2019-eylül 2020 arasında %25'ten aşağı bir rakam çıkmayacak...

Alıntıları Göster
    Maaş neden yetmiyor, neden her ayı eksi ile kapatıyorum, pazara gidince 200 tl birden nasıl buharlaşıyor? Dıjj güjler mi yapıyor bunları? Hakikaten hayatı sorgulamıyorsunuz. Yüzde 9'a inanan üyeleri direkt blok listeme ekliyorum. Siz de eklendiniz. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Maaş neden yetmiyor, neden her ayı eksi ile kapatıyorum, pazara gidince 200 tl birden nasıl buharlaşıyor? Dıjj güjler mi yapıyor bunları? Hakikaten hayatı sorgulamıyorsunuz. Yüzde 9'a inanan üyeleri direkt blok listeme ekliyorum. Siz de eklendiniz. İyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Geçen sene yetip de bu ay yetmiyorsa sende sıkıntı var mesajlarımı görme zaten anlayamazsın

• Tekrar aynı fiyata düşerse alırım.
  • Tavsiye etmiyorum ben yeni aldım 1 ay oldu 59lu modelini aldım 1000 devirde apartman yıkılacak komşu geldi ne makinesi çalışyırıyorsunuz diye. Helikopter gibi ses çıkıyor isteyene video atarım. Servisi çağırdım adam normal diyor rapor tutmadı. Sakın sakın almayın uzak durun paranızla rezil olursunuz. Bilindik başka markalara yönelin. Ben yandım siz yanmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9 yıkama 6 kurutmalı makinesini yıllardır kullanıyorum. Marka bağımlısı olmayan kişiler için f/p bazında Hoover tavsiye ederim.

Bilen bilmeyen konudan fikri olmadan, kullanmadan, yanında ki kılavuzu okumadan konuşan çok olmuş.

Bilmeyenler için, piyasadaki tüm makineler de max kg yıkama kapasitesini sadece bir veya iki programda kullanabilirsiniz. Üründe KG algılama modu mevcut, Kurutma ise bambaşka bir olaydır....
  • fiyat arttimi
    2199 göremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün hepsiburada 9 kg yıkama, 5 kg kurutmalı olanı indirime girecek. Fiyat uygun ancak bu marka hakkında gerçekten çok olumsuz yorum var, daha ekonok segment olan Altus ve profilo'da bu kadar olumsuzluk yok, az fazla verip bu markalardan alsam diye tereddüt ettim.
  • www.hepsiburada.com
    Hoover WDXOA 595AHC5-S A 9 kg Yıkama / 5 kg Kurutma 1500 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hoover-wdxoa-595ahc5-s-a-9-kg-yikama-5-kg-kurutma-1500-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000L8003

evet bende tereddütdeyim ama hb habir hoover indirimi yapıyor kullanan varmı çalışma sesi teknik servis vs kurutma dahil bunda birde onun performansı naısl oluyor?

• Alanlara hayırlı olsun, inşallah herhangi bir sorun yaşamazlar. Beni şu yorum vazgeçirdi, yorumlarına güvenerek birçok cihaz satın aldım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
    "10-12 yıl önceki Hooverle bugünkü satılanlar arasında çok büyük kalite farkı var.
    Youtube'a girerek sıkma sırasında kazanı kasasına çarpan, kaynak yerinden ayrılarak jilet gibi olan tamburla yüksek devirde kendini parçalayıp ölüm riski yaratan senesini doldurmamış onlarca örnek görebilirsiniz.

Enteresan olan okumadan araştırmadan ahkam kesmek.

Hoover'in kalitesizliğini anlamak için bırakın kullanmayı, mağazada incelemek bile kafi."
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Alanlara hayırlı olsun, inşallah herhangi bir sorun yaşamazlar. Beni şu yorum vazgeçirdi, yorumlarına güvenerek birçok cihaz satın aldım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
    "10-12 yıl önceki Hooverle bugünkü satılanlar arasında çok büyük kalite farkı var.
    Youtube'a girerek sıkma sırasında kazanı kasasına çarpan, kaynak yerinden ayrılarak jilet gibi olan tamburla yüksek devirde kendini parçalayıp ölüm riski yaratan senesini doldurmamış onlarca örnek görebilirsiniz.

Enteresan olan okumadan araştırmadan ahkam kesmek.

Hoover'in kalitesizliğini anlamak için bırakın kullanmayı, mağazada incelemek bile kafi."
    Candogan62 diyorsa inanın. Bu işin piridir kendileri. Forumda bu konuda başkasını tanımam.

• Benim hanım, 7kg yıkama kapasiteli makinede; 5 pantolon, 4 gömlek, 5-6 tişört, 2-3 sweatshirt 2-3 eşofman altı, birkaç çift çorap ve birkaç ıvır zıvır daha koyup tek seferde yıkıyor. (Toplam ağırlık tahminen 15 kg oluyor.) Ve sonuçta makine inim inim inliyor, yakın zamanda yenisini almak lazım diyor.

Şimdi 7 kg makineye bunları sığdıran birine ben 13 kg'lık makine alırsam benim biri 15 diğeri 35 kg olan oğlanları makineye atar ve yıkar diye düşünüyorum.

Bu yazdıklarımı görürse beni de atmayı deneyebilir.
  • mat2000 kullanıcısına yanıt
    Forumu sevme nedenlerimden birisiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Forumu sevme nedenlerimden birisiniz hocam
    Teşekkür ederim. 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Servis ağı çok kötü,yedek parça pahalı.Müşteri hizmetleri kötü.ek Garantim olmasına rağmen garanti belgesi olmadığı için para talep etti genel merkezi aradıkta sorunu çözdük. Blendrını bile almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefe

Servis ağı çok kötü,yedek parça pahalı.Müşteri hizmetleri kötü.ek Garantim olmasına rağmen garanti belgesi olmadığı için para talep etti genel merkezi aradıkta sorunu çözdük. Blendrını bile almam.
    Hangisi iyi arçelik aldım 5 yıllık kazan bozuldu 1200 tl istedi bunu aldım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.