Şimdi Ara

Honor 600 oldukça iddialı geliyor: 9.000 mAh pil ve Snapdragon 8 Elite işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honor 600 oldukça iddialı geliyor: 9.000 mAh pil ve Snapdragon 8 Elite işlemci
    Honor, geçtiğimiz Kasım ayında tanıttığı 500 serisinden sonra, şimdi de 600 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Daha önce ortaya çıkan bilgilerde Honor 600'ün 9.000 mAh kapasiteli dev bir batarya ve 6.57 inç ekran ile geleceği iddia edilmişti. Şimdi ise güvenilir sızıntı kaynağı Digital Chat Station bazı ek teknik detaylar paylaştı.

Honor 600 beklenen özellikler

Yeni bilgilere göre telefonun 6.57 inçlik LPTS OLED ekranı 1.5K çözünürlük sunacak ve 2.5D kavisli cam ile korunacak. Cihazın en dikkat çekici yönü ise 9.000 mAh’lik silikon batarya. Son dönemde üreticiler, silikon tabanlı batarya teknolojisi sayesinde telefonların kalınlığını ciddi şekilde artırmadan daha büyük kapasiteler sunabiliyor.

Kamera tarafında ise 1/1.4 inç boyutunda 200 MP'lik bir ana sensörün, telefoto lensle birlikte kullanılacağı belirtiliyor. Bu büyük sensör sayesinde cihazın özellikle düşük ışık koşullarında kaliteli fotoğraflar çekmesi bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Honor Magic V6, kırışıksız ekranıyla görüntülendi

Sızıntıya göre telefonun bir mühendislik örneği Qualcomm Snapdragon 8 Elite işlemcisiyle test ediliyor. Eğer bu doğruysa, performans tarafında ciddi bir sıçrama olabilir. Çünkü mevcut Honor 500 modelinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 4 kullanılıyor.

Bildirilen diğer özellikler arasında metal çerçeve, kablosuz şarj desteği ve 3D ultrasonik parmak izi sensörü yer alıyor. Özellikle ultrasonik sensör, Honor 500'deki optik ekran içi sensöre göre önemli bir iyileştirme olacak.

Elbette tüm bu bilgiler sızıntılara dayanıyor ve cihaz tanıtılana kadar teknik özelliklerde değişiklik olabilir. Ancak kaynağın güvenilir olması nedeniyle iddiaların gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/02/28/honor-600-specs-leak-9000mah-200mp-snapdragon-8-elite/

• Bu kadar kasmaya gerek yok ki. Telefon bu. Hepimiz kılıfla kullanıyoruz.

Ben Galaxy m51 kullandım 2 sene. Gittim arkadaşa sattım. Hala taş gibi.

Şuanda Galaxy S23 Ultra kullanıyorum. 6 ayda bir kılıfından çıkarıp siliyorum. Hala taş gibi.

Metal olmuş, plastik olmuş, cam olmuş hiç fark etmez.

Uygun fiyata gelsin. Özellikleri iyi olsun yeterli.

• TR'ye gelecek mi?

Gelirse kaça gelir?

• Nasıl alınır mı Alınır mi nasil ,yeriniz nerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yien bize plastik avrupaya metal vs verirler alçak şerefsiz çin

• Conduran kullanıcısına yanıt
    Bizim millet almasın kardeşim boykot etsinler çinli markaları

• Conduran kullanıcısına yanıt

Bu kadar kasmaya gerek yok ki. Telefon bu. Hepimiz kılıfla kullanıyoruz.

Ben Galaxy m51 kullandım 2 sene. Gittim arkadaşa sattım. Hala taş gibi.

Şuanda Galaxy S23 Ultra kullanıyorum. 6 ayda bir kılıfından çıkarıp siliyorum. Hala taş gibi.

Metal olmuş, plastik olmuş, cam olmuş hiç fark etmez.

Uygun fiyata gelsin. Özellikleri iyi olsun yeterli.

• düz modelde 8 elite gibi amiral gemi işlemci kullanılmaz bence. honorun 200 ve 400 serielri orta sevie işlemcilerle fp olarak iş yaptı. pro serilerinde amiral gemi özellikleri olabilir ama düz serisi gene orta seviye işlemciyle fp ye oynar bence. haberde hata olabilir. pro demek istemiş olabilirler

• Türkiye'de Samsung ve iPhone harici telefon satmıyor, Xiaomiler genelde hep redmi serileri orta-giris seviye modeller satıyor o nedenle diğer markaların premium telefonları için cazip bi ülke değiliz

• Honor 400 kullanıyorum işlemcinin zayıflığı hissediliyor ama elite gen 5 e de ihtiyacım yok. Dimensity 8350 performansında bir işlemci koyup bataryayı 9000 yaparlarsa güzel olur. Fiyatı da uygun tutarlar umarım malum ram krizi derken fiyatlar iyice artacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Magic8 Lite'taki gibi bir fiyatlandırma ile gelirse Honor Türkiye'nin selasını okuyabiliriz. Her şey kendilerine bağlı...

Apple marka algısından dolayı satıyor, Samsung ise yerel fiyatlandırmadan dolayı. Ama ülkemizde Samsung'un asıl satış yaptığı alan orta segment bölümü. Amiral gemisi tarafında insanlar hem iPhone hem de Samsung S'ler aynı fiyatta olduğu için iPhone tarafına yöneliyorlar ki haksız da sayılmazlar.

bu sene o da değişecek a35 23 bin tl, a57 de 30-32 bin tl olur. çin marka telefonların alınmamasın sebebi çin malı kalitesiz algısı - ki kalitesiz değil.

Şimdi orada durum daha farklı. A37'de bulunacak olan Exynos 1480'in rakibi Snapdragon 7s Gen 4. Ayrıca bu sene A37'de 1/1.56" boyutunda orta segment bir sensör olacağı söyleniyor. Yani A37'nin rakibi kabataslak POCO M8 Pro - Redmi Note 15 Pro+ modelleri, bu iki model de 23 - 24K₺'den başlıyor. Buradan yola çıkarsak A37'nin oturmuş fiyatı 20K₺ gibi bir şey olur.

A57 ise dediğin gibi 30 - 32K₺ olmaz çünkü S25 FE zaten 31K₺ bandında. A57'nin oturmuş fiyatı 25K₺ gibi bir şey olur. Ondaki Exynos 1680 de kabataslak Snapdragon 8 Gen 1 performansı sunuyor.

Çinlilerin kalitelisi - kalitesizi marka - modele göre değişir. Mesela POCO - Redmi grubunun tamamen alınmaması taraftarıyım. BBK grubunun cihazları güzel ancak çok fahiş fiyatlara satılmaya çalışıldığından otomatik eleniyor.

Geriye de potansiyel alınabilecek Çinli olarak Honor kalıyor. Eğer bu sene kötü fiyatlandırma ile gelirse o da gidecek.

• Surface Area S kullanıcısına yanıt

a35 kullanıcısı olarak exynos baya verimsiz bi işlemci asla snapdragona yaklaşamaz. bende exynos 1380 verimsiz olduğu için helio g99dan daha kötü çalışıyor. a35 bazen takılıyor ana ekranda bile. oyunlarda bile 52 derece oluyor. sosyal medyada 45 derece falan. redmi note 14 4g de bile bu sorunları yaşamadım. redmi note 14 4g bile oyunda 38-40 dereceyi geçmiyor. a56'nin satış fiyatı 25 bin. bu yüzden a57 30 binden aşağı satılmaz. zaten poco m8 pro 21 bin tl ve adaptör, kılıf ve jelatinle geliyor. bunları da göz önünde bulundurman lazım. poco m8 pronun işlemcisi 7s gen 4 tmsc üretimi olduğu için daha verimli çalışacaktır exynos 1480'ten. ayrıca yeni bir işlemci. exynos 1480 nerdeyse 3 yıllık bir işlemci. a37 ve a57'nin batarya ömrünü de kıstılar zaten. (2000 döngüden 1200'e). yani a37 24 binden aşağı gelmez. zaten a36 19500 tlye satışa çıktı. s26 serisindenki fiyatlandırmaya bakarsan anlarsın. s26 fe de 55-60 bin arası gelecektir. bir de değişen bir şey yok. aynı özellikler. huawei ambargo yedikten sonra markalar yenilik yapmamaya başladı. samsung ve apple geçecek markaydı yasakladılar. bun yasağa da en çok sevinen marka samsungdu (zaten şaşırmadım, samsung zamanında htc'yi karalamak için insanları işe alıp htc telefonları kötüleyip, samsung telefonları övüyordu) şu an huawei yasaklanmasaydı samsung lg gibi olurdu ve apple da her sene yenilik yapardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 2 Mart 2026; 1:14:34 >

• Yazılıma önem vermedikten sonra isterse elite 2 işlemci olsun..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.