Şimdi Ara

Honor 500 serisinin tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı: 8.000 mAh batarya ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honor 500 serisinin tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı: 8.000 mAh batarya ile gelebilir
    Geçtiğimiz günlerde, Honor 500 serisine ait bir çizim ile serinin tasarımını görme imkanına kavuşmuştuk. Bugün ise işlemci ve batarya detaylarıyla ilgili bazı iddialar ortaya atıldı.

Honor 500 serisi neler sunacak?

Serinin, Honor 500 ve 500 Pro isimli iki modelden oluşması bekleniyor. Standart modelin Snapdragon 8s Gen 4 yonga seti ve 8.000 mAh gibi oldukça büyük bir batarya ile geleceği iddia ediliyor. Honor 500 Pro modelinin ise Snapdragon 8 Elite ile gelmesi bekleniyor. Ancak bu modelin batarya kapasitesi henüz belli değil. Ayrıca serinin kablosuz şarj desteği sunacağı ve IP68/69 seviyesinde suya dayanıklılık sağlayacağı da öne sürülüyor.

Ayrıca Bkz.iPhone Air'a rakip Huawei Mate 70 Air tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Diğer raporlara göre Honor 500 serisi, 6.5 inç büyüklüğe, 1.5K çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip düz OLED ekrana sahip olacak. Standart modelin 200 MP ana kamera ve ultra geniş açılı ikinci kamera ile geleceği, Pro modelin ise 200 MP ana kamera, ultra geniş lens ve 64 MP periskop telefoto kameradan oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacağı iddia ediliyor. Her iki modelin de 100W hızlı şarj desteği bulunması bekleniyor.

Honor 500 serisinin Çin'e özel olarak piyasaya çıkması bekleniyor. Honor tek rakamla başlayan modellerini Çin için sunarken, çift rakamla başlayan (200, 400 gibi) modellerini küresel pazarlar için hazırlıyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/11/06/honor-500-500-pro-snapdragon-8s-gen-4-8-elite-8000mah-battery/

• ikinci telefon olarak honor 400 kullanıyorum. harika cihaz. pili bitmiyor. ikinci cihazımı honor 500 ile güncellerim pili daha da büyürse.

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    quote:

500 serisi Türkiye'ye gelmez muhtemelen
    . Honor senede 2 model çıkarıyor ve sadece 1 tanesini ülkemize getiriyor. Örneğin honor 70 ve 90 modelleri ülkemize geldi ancak ara model olan honor 80 gelmedi. Honor 100 ve honor 300 modelleride gelmedi, ancak 200 ve 400 modelleri geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• shadowmexo kullanıcısına yanıt

Hocam honor 400 12 gb i olanını düşünüyorum önerirmisiniz 25bj ya 8 gb olanı 19 o ama ben 12 gb olanını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aradaki 6 k farka değer mi?

Bende 8 256 olan gayet yeterli. Fiyat performans olarak güzel fiyatı var. Daha yukarı fiyatlarda Yurt dışı Xiaomi 15t pro ya bakmanı tavsiye ederim

Yurtdışı asla almam hocam

Ama Honor Türkiye ekibi çalışmıyor. Hiçbir şey yapmıyorlar.

• Alırım diyen arkadaşlar 500 serisi Türkiye'ye gelmiyormuş sadece Çin'e özel çıkacak bu cihazlar hatırlarsanız Honor 300 serisi de gelmemişti.

İNTEL CORE İ5 14600K CPU STOK 3.5 GHZ- TURBO BOOST 5,3 GHZ / 32 GB TeamGroup T-FORCE VULCAN TUF DDR4 3200 MHZ RAM /ASUS TUF GAMİNG B760M-PLUS D4 MOTHERBOARD /ASUS PRİME OC RTX 5070Tİ 16 GB GDDR7 256 BİT GPU / KİNGSTON KC 3000 2TB NVME M2 SSD / PATRIOT P220 2 TB SSD / SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB 7200 RPM HDD / THERMALRIGHT PEERSLESS ASSASSIN 120 SE CPU COOLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.