Şimdi Ara

Honda, Türkiye’de motosiklet üretimine başlıyor: İzmir’de fabrika kuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda, Türkiye’de motosiklet üretimine başlıyor: İzmir’de fabrika kuruluyor
    Honda Türkiye, İzmir Aliağa’da yeni bir motosiklet üretim tesisi kurmak için harekete geçti. Şirketten yapılan açıklamaya göre 760 milyon TL’lik (yaklaşık 2,94 milyar yen) yatırımla hayata geçirilecek fabrika, yılda 100 bin adet motosiklet üretim kapasitesiyle 2026 yılının ortalarında faaliyete geçecek.

Kapasite 200 bin adede çıkarılacak

Toplam 100 bin metrekarelik bir alana kurulacak olan yeni tesis, ilk etapta yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayacak. Gelecek yıllarda üretim kapasitesinin 200 bin adede çıkarılması hedefleniyor. Bu hamleyle Honda, yalnızca Türkiye pazarına değil, bölgesel pazarlara da daha güçlü yanıt verebilmeyi amaçlıyor.

Pandemi sonrası bireysel ulaşım araçlarına olan talebin artmasıyla Türkiye motosiklet pazarında yaşanan büyüme bu yatırımın itici gücü konumunda. Honda Türkiye, 2024 yılında 162 bin adetlik motosiklet satışıyla tarihinin en yüksek seviyesine ulaşarak bu alandaki potansiyelini net şekilde ortaya koymuştu.

Ayrıca Bkz.Skoda Vision O, station wagonların geleceğine ışık tutuyor

Honda’nın yeni yatırımı, yalnızca üretim kapasitesini artırmakla kalmayacak, aynı zamanda Türkiye’de motosiklet kültürünün gelişmesine ve sürdürülebilir büyümenin desteklenmesine de katkı sağlayacak. Marka, yerli üretimle birlikte tüketicilere yüksek kaliteli, ulaşılabilir ve cazip ürünler sunmayı hedefliyor.

Honda, henüz hangi model veya modellerin Türkiye’de üretileceğini açıklamadı. Ancak yerli üretim sayesinde vergi avantajının olacağını belirtmeliyiz.

Kaynak:https://www.honda.com.tr/motosiklet/honda-dunyasi/haberler/honda-turkiye-izmirde-motosiklet-uretim-tesisi-kuruyor

• quote:

Pandemi sonrası bireysel ulaşım araçlarına olan talebin artmasıyla Türkiye motosiklet pazarında yaşanan büyüme bu yatırımın itici gücü konumunda

Yeminle bu siteden yavaş yavaş tiksinmeye başlayacağım; resmen ATV gözlüğü ile herşeye bakıyor... aslında propaganda yapıyor desek daha doğru!

quote:

aynı zamanda Türkiye’de motosiklet kültürünün gelişmesine

Aga kimse de demiyor ki hem döviz, hem sağolsun iktidar(AKP-MHP-DEM) sayesinde ÖTV artışları ile araç alma çoğu kişi için hayal oldu, el mahkum 4 alamıyorsak bari iki tekerli olsun diyerek insanlar motosiklete yöneldi diye...

Bu da bonus
    onedio
    Her Şey Sizin İçin! ATV Haberden Ekmeğin Küçültülmesine 'Ekmek İsrafına Gramaj Ayarı' Başlığı
    https://onedio.com/haber/her-sey-sizin-icin-atv-haberden-ekmegin-kucultulmesine-ekmek-israfina-gramaj-ayari-basligi-795140
    Araba üretim fabrikasını lağvetmişlerdi, şimdi de motosiklet fabrikası kuracak Honda.

Her geçen gün daha da yoksullaştığımızı görüp; Halkın büyük çoğunluğunun Türkiye’de artık sıfır araba almasının bir hayal olduğunu ve bunun yerine motosikletlerin en erişilebilir ulaşım araçları olacağını öngörmüş vizyoner honda.
    Honda gitti birkere bir daha döner mi ? Allah bilir adaletin olmadığı yerde..! 16-17 yaşında p*ç ler artık yol kesip kasp yapmaya başladı istanbulda ve diğer şehirlerde döndük papua yeni gineye he bu arada 1 papua yeni gine kinası = 9,66 tl #durmakyokyoladewam belki hukuk adalet geri gelir birgün..!
  • Honda'dan almayayım bari artık motor, kusura bakmasınlar ama zaten kalite son 20 yılda çok düştü üzerine de burada üretilirse hiç güvenemem. Standartları umursamazlar burada ne yazık ki, TSE de staj gördüğümde zaten anlamıştım. Sigorta yapsalardı emekliydim ne güzel!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 1 Ağustos 2025; 12:45:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 250cc lik bir model de üretseler ne güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 1 Ağustos 2025; 12:35:40 >

Her geçen gün daha da yoksullaştığımızı görüp; Halkın büyük çoğunluğunun Türkiye’de artık sıfır araba almasının bir hayal olduğunu ve bunun yerine motosikletlerin en erişilebilir ulaşım araçları olacağını öngörmüş vizyoner honda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
  • Keşke otomobil fabrikasını kapatmasaydılar :( ülkemize yatırım gelmesi güzel.

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Haberde "Elektrikli" terimi geçmiyor.

Acaba durum nedir?

Ekleme:

Daha eski bir haberde kendileri için:

quote:

Honda, 2050 yılına kadar tüm ürünleri ve kurumsal faaliyetler için sıfır karbon hedefini gerçekleştirmeyi planlıyor

demişler. Az çok anlaşıldı.

www.honda.com.tr
    3 yıl içinde 10’dan fazla elektrikli motosiklet modeli sunulacak. | Honda Türkiye
    https://www.honda.com.tr/motosiklet/honda-dunyasi/haberler/honda-3-yil-icinde-10dan-fazla-elektrikli-motosiklet-modelini-piyasa-sunacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D4896BA26 -- 1 Ağustos 2025; 13:6:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    honda halen arabada da motosiklette de ortalamanın üzerinde kalitede araç yapıyor.

• bu fabrikanın fiyatlara güzel indirimi olur mu ki acaba?

Pandemi sonrası bireysel ulaşım araçlarına olan talebin artmasıyla Türkiye motosiklet pazarında yaşanan büyüme bu yatırımın itici gücü konumunda

Yeminle bu siteden yavaş yavaş tiksinmeye başlayacağım; resmen ATV gözlüğü ile herşeye bakıyor... aslında propaganda yapıyor desek daha doğru!

quote:

aynı zamanda Türkiye’de motosiklet kültürünün gelişmesine

Aga kimse de demiyor ki hem döviz, hem sağolsun iktidar(AKP-MHP-DEM) sayesinde ÖTV artışları ile araç alma çoğu kişi için hayal oldu, el mahkum 4 alamıyorsak bari iki tekerli olsun diyerek insanlar motosiklete yöneldi diye...

Bu da bonus
    onedio
    Her Şey Sizin İçin! ATV Haberden Ekmeğin Küçültülmesine 'Ekmek İsrafına Gramaj Ayarı' Başlığı
    https://onedio.com/haber/her-sey-sizin-icin-atv-haberden-ekmegin-kucultulmesine-ekmek-israfina-gramaj-ayari-basligi-795140

• Erellach kullanıcısına yanıt
    Yerli üretim statüsünde olacağı için (montaj dahil) üretilecek modellerde daha az vergi yükü olacak. Bu da fiyatlara yansır. İlk üretilecek model de PCX olur herhalde.

• Metin Yasir Akpınar kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim usta ilk motorumu alacam inş,

Bkz Çeri ilk haberi 15 yıl önce çıktı. Sonra defalarca geldi geliyor dendi.

Geldi mi?

• Honda gitti birkere bir daha döner mi ? Allah bilir adaletin olmadığı yerde..! 16-17 yaşında p*ç ler artık yol kesip kasp yapmaya başladı istanbulda ve diğer şehirlerde döndük papua yeni gineye he bu arada 1 papua yeni gine kinası = 9,66 tl #durmakyokyoladewam belki hukuk adalet geri gelir birgün..!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iyi güzel de servis ağı gelişmedi gitti , Karadeniz ve Anadolu da hiç servis yok , örneğin ordudan almak istediğimde en yakın bayii 200 km uzakta samsunda , arıza ve bakım için 200-300- 400 km uzağa gitmek zorunda kalmamak için Honda almayı erteleyip duruyoruz ..
    orduya servis istiyorum

Halk araba alamıyor derken? Otomobil pazarı tarihinin en büyük seviyesinde. Halk alamıyor ama pazar gayet büyük.

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.