Şimdi Ara

Honda s2000 mi ? Bmw z4 mü ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
2
Favori
18.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Valla yıllardır anlatıyoruz neyin en olduğunu, ama anlamak istemeyenle hiç uğraşamam açıkçası. Önce insanların kafalarındaki sabit fikirlerden kurtulması lazım.

Bir M3'ün mekaniği nasıl muhteşem yapılmışsa, şanzımanı kaya gibiyse ve diğer normal kullanım amacı ile hazırlanmış BMW ler ile M3 ün arasında dağlar deryalar kadar fark var ise.

Honda nın S2000 ile FD kasa Civic'indeki motorun ve diğer mekanik aksamların aynı olmayacağını,

Almanların daha cool yapılarının olduğunu, paran varsa M serisi al sabaha kadar gazla, paran yoksa normal bir sedan al akıllı akıllı bin düşünce yapısında üretim yaptıklarını.

Japonların daha agresif yapıları olduğunu, limitleri zorlamayı sevdiklerini, Honda nın 30 yıldır tüm dünyaca kabul edilmiş muhteşem motorlar ürettiğini.

Sap'ı samanı, elmayı armutu her şeyi anlatıyoruz ama anlamaya niyet olmayınca elden bir şey gelmiyor.

Ciddi anlamda, mühendislik olarak, hacim olarak, güç olarak, yol tutuş, ağırlk dağılımı, motor sistemi, yakıt tüketimi, tasarım gibi noktalardan bakarak S2000'i inceleyen bir insanın o makinaya saygı duymaması imkansız.

m3 ler çok sağlam normal bmw ler çöp yani he he.

sizde şimdi saçmalamayın E46 M3 dediğiniz bugün bile motor mekaniğinde atmosferik sınıfda halen efsanedir keza bir önceki 5litre V10 M5 ve M6'larda öyle..bu otomobil piyasasını nerenizle ve nasıl takip ediyorsunuz hayret..dünyanın en büyük otomobil uzmanları ve otoriteleri bile 5litre V10 M5 ve M6'ları bugünkü güncel kasa M5 ve M6 daha iyi diyor sebebi atmosferiğinde ve teknolojisinde..zaman ilerliyor diye bu teknolojide ilerleyecek diye bir kayde yok! şunuda atmosferik vs turboşarj motor sınıflandırması gibi bir ayırt edin artık yahu..E46 M3 ve S2000 83000rpm çeviriyor bugün bu rpm'i çeviren araç sadece FERRARİ! lamborghini,porsche ve maserati'de çeviremiyor..yeni italia 458 10.bin rpm ve üstünü çeviriyor işte ferrarinin özelliğide bu! bunu sen bir E46 M3 ve S2000'de yapabiliyorsun ne büyük artı değilmi..bugün ilah olmuştur ve tasarım öncüsüdür SMG II şanzımanlar armosferik 3.8 M3 motoru V10 5.0 M6-M5 motorları..biraz bu konularu lütfen araştırın cahil cühela yorumlar yapmayın,her aracın iyisi kötüsü hurdası sorunlusu arızalısı var buna yapabilecek bir şey yok..sen gundinin altından değil M3 bentley contientalsport GT de alsan cortlarsın..bu bu kadar basit ve öz..

devir çevirmeye bu kadar takılma motorsikletler daha fazla devir çeviriyo ona bakarsan

Otomobil motorunda devir çevirmenin, güç ve devir bandını yüksek devre taşımanın kolay ve basit bir işlem olduğunu zannediyorsun heralde?

• S2000 ne ya. Z4 varken... hatta z4m ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

S2000 ne ya. Z4 varken... hatta z4m ...

z4 m coupe mi ? cabrio değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

3.0 olacaksa Z4. Ayrıca sıfırı 80.000 TL'ye satılan S2000'e 60.000 TL istiyorlar, sıfırı 80.000 Euro olan Z4'lerin de 2004-2005 modeli aynı fiyat.

Sıfırı 80.000 TL olan aracın 7 yaşındaki modeline 60.000 TL versem kendimi enayi gibi hissederdim, yalnızca o nedenden dolayı bile S2000 almam.

Çok güzel açıklamışsın tebrik ederim

Sadece 3.0 olmasada olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

S2000 ne ya. Z4 varken... hatta z4m ...

z4 m coupe mi ? cabrio değil mi ?

Sanirsam ikiside var.

• Z4'ü alırım adam gibi binerim
  • Anlamadığım bir durum var.Çoğu s2000'i apaçilerle özleştirmiş.Türkiye şartlarında hangi apaçi max. 10bin TL'lik kuş serisi aracını satıp 90 bin TL'ye s2000 almış Hayır Honda'nın,Honda'yı geçtim s2000'in kaputunun altındaki V-tech motorun hatrına lütfen s2000 önyargınızı kırın.Bmw-Honda tercih meselesidir,her iki markayı kötü yönde izlenim verdiren sürücüler,marka hakkındaki tutumunuzu yanlış yönde etkilemesin ayrıca s2000 candır Honda s2000 mi ? Bmw z4 mü ? Honda s2000 mi ? Bmw z4 mü ?

• Fotoğraflar herşeyi açıklamıyormu bmw hayranı olmama rağmen S2000 tek geçerim.
  • eski bir s2k sürücüsü olarak tabi ki S2000.
    2.0i z4 te kullandım bir ara. ama s2000 zevkinin yanına yaklaşamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quike

quote:

Orijinalden alıntı: piano_black

s2000 demek sürücünün aşkla kesiştiği yerdir. S2000 demek gaza bastıgında seni içten içe sürüklemesi demek bunu sadece sürücü anlar bırak sağı solu etrafı prestiji s2000 demek , 5 den 4 e çekerken o çıkan boğumlu ses seni tahrik ederek baştan çıkarır. Bir z4 bunu sana yapamaz bu hissi veremez. Sen her yola çıkışında ayağının altında kusursuz seni bekleyen 2.0 240 beygirlik atmosferik motorun seni hazır kıtada beklemesi demek. Bence s2000 bir senfoni orkestrası neden mi ? Yüksek devirlerde giderken ve ani hızlanmalarda o çalışan güzelim pistonlar sürücüye haz veriyor haz.... O çıkan güzel hormutu yanma odasında onu dansa davet eden hava karışımı ile bütünleşince geceyi başlarında duran kemancı yani yakıt karışımı son noktayı koyuyor. S2000 bir zerafettir. Bunu anlamak zor kaputu açtıgında sana bakan kırmızı kaplamalı motor bir orkestra şefi değil de nedir ?

Bütün duygularıma tercüman olmuşsun :)

Bir s2000 anca bu kadar güzel anlatılırdı.

• up
  • 2003 model z4 ıcın hangı model tavsı olunur

-2.2
    -2.3
    -2.5
    -2.0
    vs

gıbı modellerın arasından sızce hangısı secılmelı kılometre olarak nelere dıkkat edılmelı bılgılerınızı paylşaırsanız sevınırım
  • Polo GTI derim, noktayı koyarım.
  • Fantastic Light kullanıcısına yanıt
    3.5 V6 Camry diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Dünyada atmosferikde ferrariyi litre başına 20hp geçen araç üstelik 9000dd redline cezbedici vtec sesini saymıyorum bile tek eksiği ağırlık dengelemesi eşit değil

Ağırlık dengesi 50:50 diye biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

3.5 V6 Camry diyorum

Şimdi Camry ile stock S2000'i yediğimi söylesem kimse inanmaz, bu sebeple ben Camry demiyorum. Polo GTI akar.
  • Z4 çok taktir ettiğim bir araba belgeselini izledim çok beğendim fakat s200 0gördüğüm zaman heyecanlanırım s2000 her zaman gözde bir arabadır.S2000'i kiraladı arkadaş millet uzun korna basıyordu arabayı kaydıralım diye ilgi çeken farklı bir araba o sese hasta bir sürü insan var bir çok kız s2k için kuyrukta bekliyor farklı bir duygu fakat z4'te lüks ve ağır mekanlarda daha çok saygı uyandıran araba benim o kadar bütçem olsa BMW alırdım fakat s200'ide 1 Ay'da 1 kiralardım

• uplayalım bakalım
  • up
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.