Şimdi Ara

Honda Prelude 2.2 VTi VTEC / Arka Lastiklerine Açı Veren 4WS Sistemini Test Ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu bölümde arkadasim Bugra ile kendi araci Honda Prelude 2.2 VTi VTECi test ettik.

Aracta bulunan parcalari saymam gerekirse liste bu sekilde.

-2.3 Krank ve kol değişimi ile
    -jdm prelude types h22a egzantrikler
    -Emme Polish
    -Hondata Ecu
    -C180 bi-xenon far uygulaması
    -Fb7 Far yıkama
    -Enkei Nt03+m
    -Brembo Kaliper
    -320mm Hava kanalı diskler
    -ön arka yan moteği ekler
    -Kaput üstü bagaj üstü mugen spoiler

Kaderini degistiren en büyük fark ama 4 ileri otomatik sanzimani manuel sanzimani ile degistirmesi olmus Bugraninin.

Arac hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum.

özellikle 4ws sistemi beni cekim günü sasirtmisti :)

Tesekkür ederim

• Tam anlamıyla bir apaçi arabası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın önden tasarımı çok iyi arka taraf ise tam tersi. Araç sahibide orjinal şekilde değiştiriyor aracı belli ki, gayet başarılı olmuş.

Video çok güzel olmuş, eski model araba videoları daha zevkli geliyor bana. Bir önceki e21 videosuda çok iyi mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Tam anlamıyla bir apaçi arabası
    Neye göre bu karar ? Honda diye mi ?

• Bacağa bakmaktan kendimi alamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebrail.bsrn

Bacağa bakmaktan kendimi alamadım...
    Moda :))
  • Üretildiği yıllarda Avrupalılar elektrikli cam ile uğraşırken Honda 4ws koyuyordu araçlarına, apaçi aracı demek ne kadar kolay.

Araç gayet güzel, modifiye işlemleri sanki fabrika çıkışı gibi sade.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

Üretildiği yıllarda Avrupalılar elektrikli cam ile uğraşırken Honda 4ws koyuyordu araçlarına, apaçi aracı demek ne kadar kolay.

Araç gayet güzel, modifiye işlemleri sanki fabrika çıkışı gibi sade.
    Kesinlikle aynı fikirdeyim

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    tam değil ya arada kalmış gibi apaçiliğe tam geçememiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Tam anlamıyla bir apaçi arabası
    Katiliyorum.

• Bayiliyorum su 90 larin japon araclarins yav.Ayrica bu araca apaci arabasi diyen kendi bindigi 1.6 zottirik dizel araca baksin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Katiliyorum.

Alıntıları Göster
    Apaçi arabasın tanımı size göre ne ? Çok merak ediyorum

• Yırtık pantolon
    honda
    ıkınarak giden ama bağıran vtec fu tu tu tu tuuu
    Honda mühendislerinin akıl edemediği modifiyeler

Sana apaçilik puanım 4/5 kanka. Anlamsız spoyler garip garip çıkartmalar yok ve dip basık değil 1 puanı oradan kırdım.
    Ama ışıklarda transit ve megane2'ye artizlik yapmandan ötürü eksik 1 puanı görmezden geliyorum, tebrikler artık siz de 5/5lik bir apaçi aracına sahipsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestgr

Yırtık pantolon
    honda
    ıkınarak giden ama bağıran vtec fu tu tu tu tuuu
    Honda mühendislerinin akıl edemediği modifiyeler

Sana apaçilik puanım 4/5 kanka. Anlamsız spoyler garip garip çıkartmalar yok ve dip basık değil 1 puanı oradan kırdım.
    Ama ışıklarda transit ve megane2'ye artizlik yapmandan ötürü eksik 1 puanı görmezden geliyorum, tebrikler artık siz de 5/5lik bir apaçi aracına sahipsiniz.
    Yırtık pantolon giymek ne zamandır apacilik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

Apaçi arabasın tanımı size göre ne ? Çok merak ediyorum

Alıntıları Göster
    5500 den sonra bizde hayat yeni başlar vs. laflarini duymam bile yeterli benim için :)) şu VTEC kadar büyütülen başka bir nane yoktur şu otomobil dünyasında. Sanki bana sanırsın kompressor ve ya da supercharger devreye giriyor da 150hp araba birden 300hp olarak yürümeye başlıyor. Boş kuru gürültü başka bişey değil.

• Bu araca apaçi aracı diyenler net gerizekalıdır.
    Araç dıştan bakınca çok sade,senesinde moda olan oem ekler var sadece
    Motor içi de çıtırdan dolu,araç sahibi keyfine göre bir araç yapmış.
    Zaten prelude bir keyif aracıdır,insanların zevkine apaçi deyip durmayın artık.
  • quote:

5500 den sonra bizde hayat yeni başlar vs. laflarini duymam bile yeterli benim için :)) şu VTEC kadar büyütülen başka bir nane yoktur şu otomobil dünyasında. Sanki bana sanırsın kompressor ve ya da supercharger devreye giriyor da 150hp araba birden 300hp olarak yürümeye başlıyor. Boş kuru gürültü başka bişey değil.

Alıntıları Göster
    Zevk meslesi :) insan honda seviyor diye apanci olarak yargılanması ama komik , vtec de 5.500 de başliyor neşe ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

Zevk meslesi :) insan honda seviyor diye apanci olarak yargılanması ama komik , vtec de 5.500 de başliyor neşe ama

Alıntıları Göster
    Yahu ne neşesi. Devir çeviriyorum ayağına anca böğürüyor. Kuru gürültü resmen. Araç biraz yuruyorsa o da içi bomboş tuysiklet karoserin yüzü suyu hürmetine yani...

Herhangi bir 2.0T motor kullanan bir adam, elinde lattesini yudumlayip müziğini dinlerken sessiz sedasiz huşu içinde bunun yanından uzar gider. Bu da arkadan kıçını yırtar durur vutututu ama ben VTEC açtım fiseklemem lazımdı neden böyle oldu diye...

• quote:

Yahu ne neşesi. Devir çeviriyorum ayağına anca böğürüyor. Kuru gürültü resmen. Araç biraz yuruyorsa o da içi bomboş tuysiklet karoserin yüzü suyu hürmetine yani...

Herhangi bir 2.0T motor kullanan bir adam, elinde lattesini yudumlayip müziğini dinlerken sessiz sedasiz huşu içinde bunun yanından uzar gider. Bu da arkadan kıçını yırtar durur vutututu ama ben VTEC açtım fiseklemem lazımdı neden böyle oldu diye...

Alıntıları Göster
    Size W220 S500L V8 Automat. ile mutluluklar :D

• Bu forumdakiler işe gidip gelişlerinde trafikte sürekli birileriyle yarış halinde olduğu için 2.0 turbo aşağısına binmemeleri gerekiyor

Oysa bütün apaçilikleri bu gibi trafikte karayollarında birileriyle kapışmak zorunda hissedenler yapıyor

Mesele hiç bir zaman hızlanma veya son hız olmadı tamamen virajlar ve pistler için geliştirilen her bir somununu sıkarken sürücüyle olan iletişimini artırmayı hedefleyen mühendisiler üretiyor bu arabayı.

sözüm meclisten dışarı apaçi insan kendisi belli eder s500'de binse kara tren corsa'ya da binse anlaşılır kim olduğu ama bu arabalarda yapılan mühendislikler sizin bu arabaya apaçi demenizide engeller yani kimse kusura bakmasın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.