Şimdi Ara

Honda, hızlı şarj destekli elektrikli motosikletini bu ay tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda, hızlı şarj destekli elektrikli motosikletini bu ay tanıtacak
    Honda, uzun süredir beklenen elektrikli motosikletini bu ay gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket, 16 Eylül’de modelle ilgili ayrıntıları paylaşacağını doğruladı. İlk ipuçları ise motosikletin, geçtiğimiz yıl sergilenen EV Fun konseptinin üretim versiyonu olacağı yönünde.

Hızlı şarj ile öne çıkacak

[instagram=https://www.instagram.com/reel/DOGBZc8DaDa/]

Bugüne kadar Honda ve diğer büyük üreticiler daha çok küçük boyutlu elektrikli scooter ve şehir içi modeller üzerinde yoğunlaşmıştı. Ancak yeni model, otoyol performansına sahip, naked tarzında bir elektrikli motosiklet olarak gibi görünüyor. En önemlisi de motosiklette DC hızlı şarj desteği bulunacak olması. Hızlı şarj desteği özellikle uzun yolculuklarda zaman kaybını azaltarak Honda’yı pazarda rakiplerinden ayırabilir.

Bugün piyasadaki çoğu elektrikli motosiklet yalnızca seviye 2 şarj kullanıyor ya da küçük batarya kapasitesiyle sınırlı kalıyor. Bu durum, sürücülerin uzun mesafeli seyahatlerde sık sık ve uzun süreli duraklamasına yol açıyor. Dolayısıyla aslında elektrikli motosikletler çok mantıklı gibi görünse de şarj ve menzil sorunu otomobillerden çok daha büyük.

Honda’nın paylaştığı görsellerde motosikletin üzerinde CCS Combo 2 şarj portu açıkça görülüyor. Avrupa’da yaygın kullanılan bu standart, modelin gerçekten hızlı şarj destekleyeceğini doğruluyor. Tasarım tarafında ise EV Fun konseptine büyük ölçüde sadık kalınmış. Modern naked tarzıyla dikkat çeken motosiklet, aynı zamanda Honda’nın klasik çizgilerini de yansıtıyor.

Ayrıca Bkz.Performans kaybı olmayan geri dönüştürülmüş elektrikli araç bataryası tanıtıldı

Henüz batarya kapasitesi, menzil ve fiyat konusunda resmi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak bu üç kriter, modelin başarısını doğrudan belirleyecek. Eğer Honda, Harley-Davidson’ın LiveWire One ya da Zero Motorcycles gibi yüksek fiyatlı modellerle aynı seviyeye çıkarsa yoğun bir rekabetle karşılaşacaktır. Fakat daha ulaşılabilir bir fiyat politikası izlenirse geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşması mümkün.

Bununla birlikte yeni Honda motosikletinin en azından başlangıçta sadece Avrupa sınırları içinde satışa sunulması bekleniyor. Zira ilgili video Honda’nın İngiltere sayfasında paylaşıldı ve “Avrupa sokaklarında test edildi” ifadesi videoda geçiyor.

Kaynak:https://www.engadget.com/transportation/evs/honda-teases-its-first-full-size-e-motorcycle-with-fast-charging-185116652.html

• Bizim otobanlarda sadece DC var yani elektrikli motorsiklet ile gitmeyi kimse hesap etmemiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Merak ettim takibe alıyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Bu arada bu Türkiye'ye gelirse büyük ilgi görür tasarım olarak harika bir motor bir de elektrikli olduğundan dolayı daha uyguna gelir diye düşünüyorum peynir ekmek gibi satılır. Bu tarz motorlar yakında Türkiye'yi ele geçirir demedi demeyin!

• Ben elektrikli motosiklet tarafından çarpılmış biri olarak çok tehlikeli buluyorum. 3 Snde 0-100 vardır tehlikeyi siz hesap edin. Duymadın kafanı çevirdin küt çarpar.

• seyrek45 kullanıcısına yanıt
    Motosikletten elektrik nasıl çarpıldınız? Kaçak mı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sitesinden bakılabilir https://shop.energicamotor.com/en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 8 Eylül 2025; 0:30:30 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.