Şimdi Ara

HONDA CIVIC MI OPEL ASTRA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Honda Civic 1.6 HB (2003-2004-2005 model)
    Opel Astra 1.6 16V Elegance (2003-2004-2005 model)

2.el araç Hb düşünüyorum Pek çok araç eledim kararsız kaldıklarım bunlar.
    Alacağım aracı ben ve eşim kullanacağız, forumlarda bayağı okudum araçların özelliklerini

20-25.000 YTL civarı. Otomatik vites olacak, benzinli düşünüyorum
    yol tutuşu, sağlamlığı, yakıt serfiyatı, performans,donanım... Tabi aldıktan sonrada servis, yedek parça...

Yani aile için olacağı için ve daha önce kullanmadığım için bu araçları görüşlerinize ihtiyacım var
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdiden teşekküler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micinex -- 8 Nisan 2008; 19:01:16 >

• Ben olsam, opeli seçerdim. Daha önce opel kullanmış biri olarak, memnun kalacağını düşünüyorum. Satarken de hiç sıkıntı çekmezsin. Ben ev için satmıştım çok çabuk gitti, üstelik çok sağlam araba, bence alman arabaları bir başka...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal4209

Ben olsam, opeli seçerdim. Daha önce opel kullanmış biri olarak, memnun kalacağını düşünüyorum. Satarken de hiç sıkıntı çekmezsin. Ben ev için satmıştım çok çabuk gitti, üstelik çok sağlam araba, bence alman arabaları bir başka...

Opel öneriyorsunuz da civic kullandınız mı? Her iki aracı da iyi bilenlerin tavsiyede bulunması gerekmez mi?
    Ben de mesela o iki aracı da kullanmadım ama civic bana her yönüyle daha cazip geliyor. Ama bu önerim hiç doğru olmaz, sebebi iki aracı da bilmeden yorum yapmam yanlış..
  • merhaba
    ben 1.5yıl opela astra g kasa kullandım
    1.5 yıldır honda cıvıc ls kullaniyorum
    cıvıc daha geniş iç mekan daha yumuşak süspansiyon
    daha ekonomik ve performanslı motor
    kironik arızası omayan bir araç
    otomatik olacaksa hele kesinlikle cıvıc
  • Yorumlarınız için teşekkürler.
    Araç alırken bu kadar kararsız kalabileceğimi tahmin etmemiştim
    Önce güvenlik sonra konfor ve diğerleri diyorum.
    1-1,5 ay sonra almayı planlıyorum,

aslında gönlüm mazda 3 teydi ama malum ülkemizdeki mazdanın getirildiği durum ve arabayı acilen satmak istesem
    satamayacak olmam gibi düşüncelerden dolayı üzülerek eledim.
  • otomatik vites olacaksa tabi ki Civic...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

merhaba
    ben 1.5yıl opela astra g kasa kullandım
    1.5 yıldır honda cıvıc ls kullaniyorum
    cıvıc daha geniş iç mekan daha yumuşak süspansiyon
    daha ekonomik ve performanslı motor
    kironik arızası omayan bir araç
    otomatik olacaksa hele kesinlikle cıvıc

kesinlikle katılıyorum bende iki aracı kullandım civic daha rahat ve geniş tepkileri daha iyi sanki bence iki aracıda kullan sen kendin öyle bi karar ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • civic kullanmadım da astram war 10 senelik 190000 maşallah sorunsuz bi araç sürerken de insana güven veren bi araç gerek yol tutuş olsun gerek frenler olsun. gaz tepkisinin ne kadar muhteşem oldugunu sadece kulananalar bilebilir... ben gaza basıp cekerek arabayı zıp zıp zıplatabiliyorum istersem düşünün artık nası bi gaz tepkisi war
    ama cok konforlu oldgunun söyleyemeyecegim ne yazıkki...
    benzin sarfiyatı da bence cok iyi 100kmde ortalama 7,5-8,5 arası değişir kullanıma göre tabi. ben bi depoyla (45lt) 550km yapıyorum.
    civiclerde cok kaliteli bence ikiside cok benzer arabalar sana kalmış hangisini alırsan al memnun kalırsın bence...
  • bence opel hem sağlamlık hem görünüş
  • benim karasızlığım
    astrada bişey var motor berbat dizel motor cansız,benzinli motor cep yakan cisten
  • farklı araclar aslında,

opel otoban arabası civic sehir arabası

opel donanım konfor kalite olarak hondadan üstün bir arac

fakat hondada motoru opelden 1 gömlek üstün
  • quote:

Orjinalden alıntı: .IsTanBul.

farklı araclar aslında,

opel otoban arabası civic sehir arabası

opel donanım konfor kalite olarak hondadan üstün bir arac

fakat hondada motoru opelden 1 gömlek üstün

2 araçlada uzunyola gittim rize ist gidiş dönüş 2400km
    otoyolda kullanış konforu bakımından (rahatlık) cıvıc kusursuz
    opel astra kullanımı daha ağır ve yorucu
    yanlız cıvıc ls donanımlı araçlarda mevcut lastikler
    185/70/14 çok güvensiz ve opele göre daha kotü yoltutuşa sahip
    es donnaımlı cıvıclerde 195/60/15 olan lastikler standart opel astra g kasalarla aynı
    ben kullandığım cıvıc ls 185/70/14 lastik ve jantı 205/50/16 larla değişince aradaki farkı fazlasıyla
    yaşmamak münkün deyil orj ls cıvıc 185lik lastiklerle araç daha çok virajda yatiyot
    fakat çok iyi süspansiyona sahip en kötüsü maalesef yapılan frenlemelerde araç abs devrede ve kaymaya devam ediyor
    205 lastiklere geçince denedim ve aynı hızlarda abs bile devreye girmeden araç rahatlıkla durabiliyordu hele virajda opele kafa tutmaya hazırdı.

• şuan için dış görünüş sürüş rahatlığı ve performans bakımından kesinlikle civic'i tercih ederdim.en azından HONDA güvencesi altında
  • insanı yormayan sürüş özelliği ve otm. vites bakımından civic tercih ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunceylin

otomatik vites olacaksa tabi ki Civic...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunceylin

otomatik vites olacaksa tabi ki Civic...
  • eski kasa civic ile yeni kasa astra karşılaştırıyorsunuz

bence sorgusuz sualsiz astra tabiki

donanım ve yakıt bakımından her türlü civicten üstün bir araç ama performans konusunda çok iyi şeyler bekleme...
  • 2003 astra başa bir otomobil, 2004-2006 astra başka otomobil,

yeni kasa astra olursa astra derim ama ikisinin de eski kasaları söz konusu ise civic.

çükü eski kasa civicin motoru ok verimli, kasa ağırlığı düşük, ve tasarımı daha az eskimiş bir model, ayrıca hondanın otomatik vites konusundaki başarısı ortada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

eski kasa civic ile yeni kasa astra karşılaştırıyorsunuz

donanım ve yakıt bakımından her türlü civicten üstün bir araç ama performans konusunda çok iyi şeyler bekleme...

Yeni?? Arkadaş g kasalardan bahsediyor...

Bence kullanıp da karar verin,hb civic ise yol tutuşunda o kadar fark olmaz.İçi Astra'ya göre geniş ve konforludur.Motoru da Astra'ya göre iyi.Kullanıp karar vermeniz lazım.Tabii en önemli kriter otomatik vites istiyorsanız Honda bu konuda daha iyi...Hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

eski kasa civic ile yeni kasa astra karşılaştırıyorsunuz

Yeni?? Arkadaş g kasalardan bahsediyor...

Bence kullanıp da karar verin,hb civic ise yol tutuşunda o kadar fark olmaz.İçi Astra'ya göre geniş ve konforludur.Motoru da Astra'ya göre iyi.Kullanıp karar vermeniz lazım.Tabii en önemli kriter otomatik vites istiyorsanız Honda bu konuda daha iyi...Hayırlı olsun...

g falan yazdığını ben göremedim sorun bende mi?
    yeni kasa 2004 de çıktığına göre yeni denilebilir...

sen şimdi ne yapıyorsun peki honda kullanıyorsun diye kayırmak zorunda mısın peki?

her araç karşılaştırmasında kullanıp karar vermek imkansız ki ben kullandım bu araçları ama olsun

sana birisi ferrari ile maseratiyi karşılaştır derse ne dersin kullananlar konuşsun dersen o zaman kimse konuşamaz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.