Şimdi Ara

HONDA CİVİC(FD6 06-11) PERFORMANS MODİFİKASYON !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
20.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FD6 Kasa Honda civic'lerin malum performansları ortada bayaga zayıf bence.. Hele ki uzun oranlı otomatik viteslerde. Bu nedenle bu araçlara yapılabilecek performans'a yönelik modifikasyonlara yönelmekteyiz fakat chip-ecu yazılım vs yapılamıyor diye biliyorum başka çözümler ?!

• Sağlam bir performans istiyorsanız turbo kiti şart
  • Maliyeti çok fazla oluyor max 2-4.oooTL civarı bir modifikasyon turbo hem zahmetli hemde maliyetli geliyor..
  • Atmosferik olarak, helede o butce ile hic bir sey kazanamazsiniz. Arkadasinda dedigi gibi uflemek en mantiklisi yada fn2 terfi etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz boru, kat iptali , hava filtresi, chip tuning işinizi görür bence ama onun yerine manuel almak daha mantıklı bence
  • Turbo dışında yapılan harcamalarla kayda değer sonuçlar alınmaz.7,8 bin lira gözden çıkarmanız gerekiyor böyle birşey için ha tabi bununla bitmiyor bir de düzgün tutan frenlere ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

Maliyeti çok fazla oluyor max 2-4.oooTL civarı bir modifikasyon turbo hem zahmetli hemde maliyetli geliyor..

FD kasa için üretilen özel turbo kiti var. Zage markaydı yanlış hatırlamıyorsam. Uğraşma derdinizde yok sadece pistonları ve piston kollarını değişsen guzel değerler elde edebılırsın. Zage turbo uygulanmış fd den yanlış hatırlamıyorsam 250- 300 hp güç almışlardı.

Edit :

Aracu buldum bu araçtı fotolarını ve 210 hp stop WRX ile deneme videoları aşağıda

Fotolar

http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/94962-honda-civic-fd6-turbo.html

Video

http://www.techturkey.com/forum/videolar/82791-honda-civic-fd2-turbo-vs-stock-impreza-wrx.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 28 Mayıs 2013; 2:16:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Düz boru, kat iptali , hava filtresi, chip tuning işinizi görür bence ama onun yerine manuel almak daha mantıklı bence

Satıp 1.8TSİ'ya terfii ediyorum inşallah :)
  • Biraz ayran gönüllü oldugum için pek masraf etmek istemiyorum.. 8-10.000TL harcarsam bi 4-5 sene daha binmem gerekir ama çok cabuk sıkılıyorum arabadan..
  • albi gtc bak keyfine sadece yazilim ile 240 hp oluyo

• FD 6 Civic için Spor seramik balata seti için özel mesaj gönderiniz...

• Mevcuttaki kagit filtreyi at simoto acik hava filtresi kullan saglam ses veriyo birde 1.6 motor 125 beygir modeldense sen performans modifiyesinden cok arabani devirli kullanmana bak 1.vites 70 2.vites 110 goruyo ancak 7.500-8.000 devirleri etkin kullanirsan

• quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

Mevcuttaki kagit filtreyi at simoto acik hava filtresi kullan saglam ses veriyo birde 1.6 motor 125 beygir modeldense sen performans modifiyesinden cok arabani devirli kullanmana bak 1.vites 70 2.vites 110 goruyo ancak 7.500-8.000 devirleri etkin kullanirsan

125ps'lik model ama araç otomatik vites vede o devirlerde gezdiğim zaman 1 depo ile 400 km yol yapmıyor köpek gibi içiyor.. ben alt devirlerde canlı olsun istiyorum araba fakat o da ancak turbo ile oluyo herhalde :(
  • quote:

quote:

Mevcuttaki kagit filtreyi at simoto acik hava filtresi kullan saglam ses veriyo birde 1.6 motor 125 beygir modeldense sen performans modifiyesinden cok arabani devirli kullanmana bak 1.vites 70 2.vites 110 goruyo ancak 7.500-8.000 devirleri etkin kullanirsan

125ps'lik model ama araç otomatik vites vede o devirlerde gezdiğim zaman 1 depo ile 400 km yol yapmıyor köpek gibi içiyor.. ben alt devirlerde canlı olsun istiyorum araba fakat o da ancak turbo ile oluyo herhalde :(

Yalniz soye dusun turbo yaptirman ve beraberinde degistirmen gereken parcalar ve turbo sonrasinda arabanin yipranan parcalarina odeyecegin paradansa basit simoto hava filtresi ve devirli kullanimdaki benzin parasi karsilastirmasi bi yap belki devirli kullanim daha cazip gelir hem f1 sanziman varsa arabanda devirli kullanmak cok zevkli oluyor

• quote:

quote:

quote:

Yalniz soye dusun turbo yaptirman ve beraberinde degistirmen gereken parcalar ve turbo sonrasinda arabanin yipranan parcalarina odeyecegin paradansa basit simoto hava filtresi ve devirli kullanimdaki benzin parasi karsilastirmasi bi yap belki devirli kullanim daha cazip gelir hem f1 sanziman varsa arabanda devirli kullanmak cok zevkli oluyor

zevkli oluyorda bu seferde hem çok bagırıyor hemde apaçi gibi oluyorum sanki ya pek tarzım değil :) TSİ tam benim kullanım stilime uygun alt devirlerde tam güç !

• Araba devirli kullanincada gitmiyor ki 😂 R16 motora turbo takmak 15 bin liraya maal oluyor. Niye aile arabasina turbo ki ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.