B segmenti hafif bir araç için çok fazla değil mi? 1.5 tonluk tiggo 7 şehir içinde o kadar yakıyor. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok yüksekmiş gerçekten ilginç. Normalde 2000lerin 1.6 otm atmosferikleri bu düzeyde yakar, özellikle de kış ayları. 2022 model bir aracın yakıt ekonomisinin biraz daha iyileştirilmiş olmasını bekliyor insan. Yeni alınmış jazz şu havalarda 5.2 yakıyor. City alana kadar biraz daha verip jazz almak çok daha akılcı bence. Hem daha kaliteli, daha dolu ve daha modern. İçi de hiç dar değil, sadece bagajı biraz küçük o da kalabalık aile olmayanlara yetecektir. |
aydında dur kalk çok 7-8 aydır kullanıyorum 3800 km de araç 9.5 litre falan yakıyor . ama uzun yolda basmaz isem 5.5 görüyorum ama şehir içi ışık çok dur kalk çok yaya çok olduğu için kısa mesafelerde malesef yakıyor. kısa dediğim evden işe her gün gidiyorum maksimum 3-4 km en az 4-5 ışıkta bekliyorum malesef ama bazı şehirlerde full depo 500 km gösteriyor iken ben maksimum tahmini olarak 390 vs görüyorum yapacak bir şey yok ama onun hariçinde arabadan çok memnumum. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Olması gereken o zaten. Araç hareket ettikçe önden giren hava polen filtresinden geçer kabin içine girer, fan çalışmasa bile. Hava gelmemesi için o iç dolaşım ışığının yanık olması gerekir. |
Temmuz 2024 den beri kullanıyorum 11bin km oldu ve ek olarak hayatımda aldığım ve kullandığım ilk ara.. Araçta yaşadığım sorunlar arka sol koltuk gıcırdıyor. Üzerine biri oturursa çok fazla gıç gıç ses geliyor bazen ön sol koltukta da oluyor ama onu tam anlamadım ne zaman olduğunu çok sorun olmuyor o kısım. İstanbula kar yağdığında araç kar altında kaldı 3-4 gün sonrasında klimayı açınca(sıcak-soğuk farketmez) özellikle ilk seferde makine(yanık plastik) gibi bir koku oluyor 10bin bakımda servise söyledim bunu bir sorun yok polen filtresi iyi dedi bir şey yapmadılar. Onun dışında sorun olmayan yaşadığım deneyimler
Aklıma birşeyler gelirse eklerim. Ben alırken fiyatı 1.030.000 lira idi bu fiyata sıfır olarak alınabilecek bence en mantıklı araç buydu araçtan verdiğim paraya karşılık fazlası ile memnunum. Performans : 5 Fiyat / Performans : 10 |
hayırlı günler cümleten bu araçta hiç başka ebat lastik takan kulllanan oldumu acaba kendisi 185*55*16 hani 195 olsa ne olur acaba? |
Yol tutuş konusunda nasıl kötü anlamadim. 200 km hızı gördüm çok rüzgar olmadığı zaman savrulma vs yaşamadım 1 senedir kullanıyorum aracı . Ayrı olarak lastik ebatlarını değiştirin yol tutuş bir tık daha iyi oluyor Araçta savrulma yok süspansiyon çok hafif ve aracta hafif olunca oyle bir his veriyor. Car play için 1100 TL trendsyoldan kablosuz alın 1 senedir kullanıyorum sorunsuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Facebook gruplarında takip kullananlar oldu Araç daha güzel gözüküyor ve aracın yol tutuşu bir tık iyileşiyor. Benzin az fazla yakıyor ve kasko var ise kazada vs kasko devre dışı kalıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuzey marmara genel olarak rüzgarlı bir yol. Çok araç deneyimim olmadığı için belki yanlış tarif ediyorum araç kiralarken de hep d segment kiraladığım için tabiki de ağırlık vs den kaynaklıda yol tutuşu farklı oluyor ama bu araçta çok fazla sallama savrulma yaşıyorum. Lastik ile ilgili sonraki mesajda kasko iptal oluyor demişsiniz bilgim olmayan bir konu ama öyle birşey varsa riske girmeye değmez bence. Bu carplay için olan ürünü tam anlamadım özelden bir örnek atma şansınız var mı bu arada iphone kullanıyorum? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaros25 -- 7 Nisan 2025; 14:47:10 > |
Aracın yol tutuşunda herhangi bir problem yok. Şimdi olay şu araç bir kere muadillerine göre hafif ve süspansiyon çok yumuşak bu yüzden savrulma hissi yaşanıyor ama oda normal mesela Didim yolunda çok rüzgar var oraya farklı araçlarla aynı güzergahı gittigim de araçta savrulma oluyor. Lastik ebati değişmesi bir tık yol tutuşu artıyor ama kullandikca aliyorsunuz Bu ürünü aldım eslestirme yaptım yolda kopma vs olmadı araç çalışınca direk eslestiriyor ve Yandex haritayı kullanınca hız limiti kaçta gidildiği radar vs gosteriyor gayet iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu araçta düşük lastik basıncı savrulmaya neden oluyor ya da basınçlar atıyorum sol 29- sağ 32 gibiyse o da çok savrulmaya neden oluyor. Uzun yola çıkmadan önce tüm tekerlere aynı basıncı basın. Aracın orijinal lastiklerinde ben de basınç 2 haftada bir düşüyor özellikle arka tekerler. Ben 4'üne de 35 basıyorum savrulma kalmıyor. 150'ye kadar güvenli hissettiriyor. |
![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |