< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Nasıl yanlış bir düşünce tarzı. Araba bir ihtiyaçtır. Arabayı satıp bankaya koy dediğinde arabaya ihtiyacın yok anlamına gelir. Arabanın parası ölü bir yatırımdır. Elindeki son paraya kadar arabaya verip köşede paran yoksa şayet,kendini ateşe atmış olursun. 1 milyonluk araba alıyorsan 2 milyon da köşede paran olmalı. Gelelim honda city ye. Şuanda sıfır arabalara bir bak. Çoğu 3 silindirli çöp arabalar 1.4 milyondan başlıyor. Beğenmediğin city 4 silindir 121 beygir ölümsüz honda motoru. Aynı zamanda jopon efsane cvt şanzımanı. Bu araba sıkılıp 1 sene sonra satarım arabası değil. Sorunsuz masrafsız uzun seneler kullanma arabası. Senin o 1.3 motorlu reno desiğin araba sorun abidesi. Devirdaim problemleri su eksiltme vs vs. Motor yatak sardığında revizyon bile olmuyor. Koltuğun şekline ekranın büyğklüğüne beygirin yüksekliğine bakatak araba alınmaz. Araba dediğin masrafsız sorunsuz olur. Bagajı geniş koltukları ferah olur. Temel özellikleri olur. Motoru güçlü eli uüzü düzgün olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkasmirza -- 21 Nisan 2025; 23:25:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Sayın Hocam asıl siz ne yazdığınızı okumuyorsunuz ya da okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım?:) "Lakin 1400 e belki üstüne biraz yada 0 faiz kredi çok başka araçlar var." diye siz yazmadınız mı? Ben de size örnek verin dedim? Corolla halojen farlı en boş donanım şu an indirimli fiyatı 1558 TL ki Honda City B Sınıfken, donanım olarak da, Motor olarak da, şanzıman olarak da boş donanım Corolla dan daha iyi, City den daha iyi olan üst donanım ise 1705 TL den başlıyor. Kusura bakmayın da bir sizin kafanız çalışmıyor biz de parasına göre hangi araç fiyat performans ürünüdür diye karşılaştırma yapabiliyoruz. |
|
|
|
|
|
|
Merhabalar, 2022 model honda city sahibiyim. Aracı 5000 km de satın aldım ve 54 bin km'ye vardık birlikte. Şimdiye kadar sadece bir kez aküde problem oldu, akü bitmişti garantiden değiştirdiler. Bir arabada en basit problem aküdür zaten, aküyü doldurmaya gelen adam, hondalar ya aküden ya da lastikten yolda kalır, başka da yolda kalmazlar demişti :) Honda city den çok memnunum, büyük bir bagaj hacmi var, arka diz mesafesi çok geniş, arabanın multimedya ekranı yeterli, kablolu carplay var gayet yeterli. Anahtarsız çalıştırma mevcut araçta. Aracımdan oldukça memnunum. herkese tavsiye ederim. İkinci el fiyatı olarak i20, clio gibi araçlarla muadil fiyatlarda olup onlardan kat kat üstün buna emin olabilrisiiz. Yakıt tüketimine gelecek olursak, istanbulda arabayı çok sert kullanan biriyim ve 8 lt yakıyor, uzun yolda ise ort 140-160 ile giderseniz 6 lt, 110-120 ile gideerseniz 5 lt yakıt yakıyor. Arabam sorunsuz olsun, kontağı çevirip 2000 km yol gideyim diyorsanız, bu araba size uygun. İstanbuldan rizeye 1 kez, antalyaya 2 kez yolculuk yaptım, gayet rahat geçti. Arabanın tek negatif özelliği yalıtımı iyi değil, ama fiyatına göre de bu normal bir durum. |
|
Arkadaşlar 2025’te neden City çıkmadı Türkiye’de? GSR 2 ile maliyet yükseldiği için mi gelmedi 2024’leri vardı çünkü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Her şeyden önce Asya ülkeleri hariç, B Sedan araca talep kalmadı. Bırakın C Sedan kategorisinde Toyota, Honda Civic ve Megane 4 harici bir Sedan kalmadı ki, Megane 4 ve Civic de eskisi gibi satmıyor. Hatta D sınıfı Sedanlar da Lüks kategori hariç, Passat, Mondeo, 508, Accord vs hepsi piyasadan kalktı maalesef. Tüm dünya artık SUV araç talep ediyor maalesef. Bu yüzden, şu anki fiyatı 1500 Civarında olan Honda City, GSR2 donanımı ile gelse fiyatı yaklaşık 1800 civarı olacaktır o zaman bu fiyatlara kim alır? Bilmem anlatabildim mi? |
|
Arkadaşlar beyaz city aracın rengi inci beyaz mı yoksa sedefli beyaz diye mi geçiyor? Dün araba aldım bugün çocuklar bisikletle vurmuş ve çizilmiş. Rötuşla gider mi bilemiyorum. Bakacağız artık. Sizden ricam bu boya ismi ve kodu nedir? Kapıda yazıyor biliyorum. Yarın öğrenirim fakat boyanın ismini merak ettim. |
|
|
|