Şimdi Ara

HONDA CBR125-HYOSUNG GT250 R =? 5000-6000 TL PARAM VAR YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle sizlere motor deneyimimi paylaşıyım sonra siz ona göre bana yardım edin.
    yaklaşık 1 senedir motor kurye olarak çalıştım mondial commuter 125 (vitesli) liklerden kullandım. en aşşa 10 kere düştüm kalktım yağmurda çamurda karda motor kullanmasını öğrendim. şimdi o motorları çok seri kullanıyorum 2 kişi motoru yatırarak viraj alıyorum o ince lastiklerle. tak diye şaha kalkıyorum vs. vs.

üniversite öğrencisiyim ve yaşadığım şehir o kadar büyük değil ilk araba aldım ve çok gereksiz geldi çok masraf çıkardı trafik derdi vs cok canımı sıktı. motor alacağım kendime özel.

bankada 5000 tl cash param var.şimdi yaz tatilindeyim okullar acılınca tekrardan calısmaya devam edeceğim . ben bu parayı araba satarak elde ettim arabayıda 500 tl taksitle almıstım yani tekrar bişi alıp aylık ekstra 500 tl ayrı para çıkartabiliyorum.

şimdi ben hiç racing motor kullanmadım dediğim gibi commuter kullandım ama yukarıda yazdığım gibi motorun piirisini çözdüm. şimdi nasıl bi racing motor alayım

2012 model honda cbr 125 likler var yeni kasalar güzel ama bu kadar kullanımdan sonra 125 lik hemen sıkar mı beni.
    veya
    hyasoung gt250r var +2008 modelleri felan var 6000 tl ye . onlar nasıl acaba

sizce hangisini alayım fiyat yakıt kullanım hız ?
    bu yazın arkadasın 2006 repsol vardı kullandım arkadaş çok beğendi çok seri ve makaslıyorsun dedi yani o bile sürüşümü beğendi. ama bana o motorun commuterlerden bi farkı olmadıgını gördüm cok cılız bisiklet gibi hic racing görünümü yok . sizce ne yapayım ?

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzet1183 -- 21 Ağustos 2012; 21:02:04 >

• Şimdi sıfır motor alıp rodajını kendin yapmak var,motorun senin karakterini yansıtması var fakat,ben oldum olası şu cbr,cbf,ybr üçlüsünü sevemedim gitti.Ayrıca gt250 çok seri bir motor diye biliyorum.Çok problemli bir makina olmadığınıda duymuştum.Ayrıca hyo görüntüsüyle de bir adım daha önde..Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle hyo alırım..
    Fakat eklemek istediğim bir nokta var sakın yanlış anlamayın,hiç bir zaman motorun piri olduğunuzu vs.düşünmeyin,makas atmayın.Hele de racing tarzı bir motorla bu şekilde Allah korusun ama çok yaşamazsınız.Zaten biz iki tekerleklileri kimse sallamıyor bırakın ana yolları,ara sokaklar bile tehlikeli birde siz bu işi çözdüm anlayışıyla tehlikeli hareketler yaparsanız iyi olmaz.Mutlaka her zaman önlemlerinizi alın,Allah kaza bela vermesin.
  • cbf 250 kullanıyorum satıyorum cbr 125 alıcam yada cbr 250
  • İyi kötü motosiklet tecrübeniz var. 125'likten sıkılabilirsiniz. Bu yüzden tercihiniz 250'lik bir makina olsun. Size tavsiyem öyle motoru yatırmalar, tek tekere çıkmaları bırakın. Allah muhafaza o dandik fabrika çıkışlı lastiklerle güzel şeyler yaşamayabilirsiniz.

Tercih olarak GT 250R, CBF 250 veya YBR 250 düşünebilirsin. Üniversite öğrencisi olarak sanki GT 250 R daha çok yakışır gibi gözüküyor. Daha geniş lastikler taktığınızda, uzaktan 600'lük makina gibi gözüküyor.
  • yorumlara teşekkür ederim biliyorum ne demek istediğinizi ve size sonuna kadar katılıyorum. hani ben iyi kötü öğrendim motoru o yüzden dedim. bende baktım internetten hysoung gt250 r cok heybetli gözüküyor böyle kalın tekerlekliler var cok süper görünümü var ve videoları izledim 170 180 yapıyorlar bu hız cok iyi bence. honda da iyi eski modeller haric tabi. yeni kasalar güzel ama böyle ses çıkmıyor birde hızda beni tatmin etmez mi acaba 1 senedir kullandım 125 lik artık böyle hız istemeye başlıyorum.

sormak istediğim başka şeyde şu hysoung parça sıkıntısı yaşar mıyım nerelerden temin edebilrim. antalyada felan zorluk çeker miyim . bunların yakıt tüketimini bilen varmı acaba :))
  • 125 likten kesinlikle sıkılacağnız kanattindeyim. hyosungu alın. Yakıt tüketimi hyo'nun maks 18 kr. tur daha fazla olcağını sanmıyorum(insan gibi kullanımda) yinede internetten hyo kullanıcalarına sorabilirsiniz. Yedek parçayıda onlardan öğrenebilirsiniz.
  • GT 250 R derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Ybr 125 ilk çalıştırma.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cbr 250 al alabiliyorsan diğerleri çöp.
  • yorumlara çok teşekkür ederim 1 senedir 125 lik kullandım motor kurye olarak dediğinz gib 125 lik sıkacak gibi beni almışken 250 lik alacağım. 5 6 milyar nakit param var. hysoung bulmaya calısacagım bualamazsam 2 milyar felan daha taksit cekip honda 250 alırım herhalde.
  • yok mu aramızda hiç hysoung gt250r veya 2012 honda yeni kasa kullananlar yorumlarını alsak
  • Kesinlikle cbf 150 oneririm ben de yeni aldim 5000 liraya suan 1000 kilometredeyim ve cok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet1183

yok mu aramızda hiç hysoung gt250r veya 2012 honda yeni kasa kullananlar yorumlarını alsak

250 liliği kullanıyorum ama 125 i bilemem
  • Bende de hyosung gt250 comet modeli var temiz 11000 kmde aldım. Bu fiyata bu beygir ve kaliteyi başka motorda bulman imkansız. 4000 km oldu sorunla karşılaşmadım. Parçaları tr da biraz pahalı fakat yurtdışında da tutulan bir model olduğu için netten bulman ve getirtmen çok kolay (www.hyosungsource.com hatta tl fiyatı bile veriyorlar) Dikkat etmen gereken zorlanmamış az km bulman, motor bloğuna bak yağ kaçırıyorsa contalardan zorlandığının göstergelerinden biridir.Bir de arka amortisörü mutlaka kontrol etmen gerekiyor. Genelde problem çıkartıyor. Cihaz rahatlıkla 160 görüyor fakat 160-180 arası kırmızı çizgi gösteriyor. Birde orjinal lastikleri kötü, lastikleri değiştirdiğinde bambaşka bir makine oluyor. Lastikleri buradan uygun fiyata getirtebilirsinwww.motolastik.com cbr125'e gelince kendini kanıtlamış bir başlangıç motoru (13beygir cbr, huyo 29 beygir) 1yıllık kuryelikten sonra pek saracağını düşünmüyorum. Bir de V motor olduğu için performans egsozu takınca çok güzel torklu bir sesi oluyor.

• rapsolün düşük cc leri hakkaten cılız ama 1000 cc çok kaslı ve süper bir tasarıma sahip.Hyo öneriyorum ben sana
  • parça derdiyle uğraşma hyo'yu geç derim. bi kaç milyar daha koy cbr 250 al derim kesınlıkle. servis sorunu yaşamazsın. satmak istediğin zaman alıcısını kolay bulursun
  • Merak etme gt250r cok cabuk satilir. Bence tercihini koreliden yana kullanmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

parça derdiyle uğraşma hyo'yu geç derim. bi kaç milyar daha koy cbr 250 al derim kesınlıkle. servis sorunu yaşamazsın. satmak istediğin zaman alıcısını kolay bulursun

+1
  • CBR-250 filan al 2.el
  • cbr 250 kullandım. hem yakıtı olsun hem performansı olsun fazlasıyla tatmin edici. ben 182 boy 90 kilolu bir fiizğe sahipken sıfır km alıp rodajınıda kendim yaptım ve düz yolda 170 km hızı gördüm ve hala gaz kolunda yer vardı. bu hızlar 250 cc için aslında iyi bi rakam değil 130-140 maksimum olmalı ama bazen basası geliyor insanın. şu anda 600 rr almaya gücüm yetiyor sattım 250cbr ı ama 600 rr dada aynı şey olacağı için son gazı görmek isteme duygusundan dolayı vazgeçtim. can bu kolay bişey değil. tekrar 250 lere yöneldim. hem yakıtı olsun hem performansı olsun cbr çok avantajlı. üsteik honda. hyo kaslı duruyor ama altın elbiselinin dediği gibi iyi gidiyo ama gidiyo. durmuyo. kullanmadım bilemiorm ama japondan şaşma derim. kawa 2013 modelini bekliorm şu anda eğer fiyat uçuk değilse kawa 250 ninja alcam.yoksa tekrar cbr250 alacağım. sanada önerim 2.el bi cbr bul 250 hem seni tatmin eder hem çevrendekileri ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.