Şimdi Ara

BAŞLAGIÇ MOTORU- HONDA FORZA 300 abs vs YAMAHA XMAX 250 IRON MAX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni A2 ehliyet almış bulunmaktayım. Çok fazla motor deneyimim yok. Motoru aldıktan sonra yaklaşık 4 ay trafiğin yoğun olmadığı yerlerde kullanacağım. Bütçe pek önemli değil zaten motorlarda yakın fiyatlarda. Sizce forza veya xmax doğru karar olur mu? Alternatif olarak neler önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egitim aldiniz mi? Viraj, bakis, kontra, fren...? Ayriyeten bu skuterler agir ve cok gucsuz olmayan modeller. Bence pcx 150 ve egitim alin. Ekipman konusuna girmiyorum bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acemi için ağır, kontrolü dengesi zor ve pahalı motorlar. Alışana kadar kesin düşersiniz yazık olur.
    125 veya 150cc birşey ile başlayın mümkünse 2.el olsun nasıl olsa değiştireceksiniz. düşük cc ile bir 8-10bin km yapın sonra bunlara bakarsınız.
  • Arkadaşlar benzer bir sorgulamaya bende girdim konu açık olduğu için başka bir konu açmak istemedim.Bende fizy 125 var, yaklaşık 5000 km yaptım eşim ile bindiğimizde yokuş yukarı gidişi çok tatminkar değil.İlk başta küçük motorla devam edip 150 lik pcx baktım halada düşünüyorum gerçi aslında ama bir üste geçmek ve daha güçlü ve rahat olması cezbediyor.Asıl amaç haftasonları gezmek dağ bayır yol kenarında meyve toplamak çok nadirde 100-150 km civarında kısa geziler yapmak.
    Aslında pcx ile xmax arasında kalmıştım ama hem görsel hemde abs olması xmax i cazip hale getirdi.Madem. Bu boyutta 250cc civarına cıkıyorum vaşka alternatiflerede bakayım dedim.Şimdi ki motorun honda olması aklıma forzayı getirdi kıyaslamalarına bakım ancak kullanıcı yorumları olsa çok daha iyi olurdu.Son seçenek burgman ama görünüş olarak biraz uzak duruyor.Tşk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • extecher kullanıcısına yanıt
    Dağ bayır gezin de yol kenarında başkasına ait meyveye sebzeye dalmak, hırsızlıktır. benden uyarması.

• Merhaba dostum.

Downtown 300i öneririm ben sana 4-5 bin liran cebinde kalır onunla da yazacağım ekipmanları ve murat denizhan hocadan eğitim al istanbulda isen... 50000 kilometre kullandım bu motoru, filtre balata kayış ve iki takım lastik haricinde masraf çıkarmadı.

Schuberth s2 kask, çok konforlu ve dünyadaki en sessiz fullface kasklardan biri olarak bilinir.
    Venom Dynamic mont
    Riderdenim zifiri motosiklet kotu
    Eldiven çok fazla alternatif var ama mutlaka bileğin üstüne kadar çıksın
    ayakkabı olarak da Yds diablo 11.0 gtx (45 numara giyiyorsanız stoklarında var, yoksa diablo 7.2 alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nucléar -- 2 Mayıs 2017; 20:32:56 >
  • Kardesim nacizane tavsiyem xmaxe bulusma ıllakı kullanacam diyorsan honda forza ama Ucuz yollu daelım s3 2016 model sym joymaxıde tavsiye edebiliriz soyle kı 2016 forza 0 ı 18 lira 2016 sym 14500 daelım s3 ıse 13000. Tl civarında 0 fiyatları ama ben de pcxten gectim daelim s3 e 167 kg ılk zamanlar agır geldı forza ve joymax 192 kg dıye bılıyorum xmax servıs sele rahatsızlığı nedenı ıle pisman olursun ama 2 elı korkunc hızlı dıger modellere gore ben daelim s3 kullanıyorum yıne de cok memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

İlk motorun olacak ise PCX ile başlamanı önderirim. fakat uzun yol gidicem şehir içi trafik sorunum yok benim diyorsan ve daha önce motor kullandıysan aşağıdaki motoru kendi motorum gibi tavsiye ederim :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-sahibinden-8.400-km-kacirma-425465531/detay/

eğer uyarsa kask ve mont da hediye olarak veririm sana...
  • Adam 3 aydır foruma girmemiş Aralık'ta mesaj atmış başka atmamış hala konuya yorum yapanlar var

Allah sizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.