Şimdi Ara

Honda Activia S 0 alayım mı? Yoksa öneriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, benim Çinli motor 13. yılında miladını doldurdu.

Fiyatlar hepimiz tarafından malum. Almışken (burası önemli) 0 alayım diyorum ve KREDİ KARTI ile alacağım. Motorun fiyatı Honda Activia S 125cc tavsiye edilen 8700 tl şu an.

Enjeksiyonlu bundan ucuz scooter da yok piyasada kaliteli olarak.

Enjeksiyonlu illa almak zorunda değilsin derseniz, TVS, HERO gibi markalara yönelebilirim. 6000-6500 tl civarı.

Mondialin yeni enjeksiyonlusunu sordum bugün, 7000 tl fiya çekti, 125 cc.

Kymco agility 16+ 150i var sitede ama, merkezi aradım, yok gelmeyecek artık dedi. Gelse hemen onu yapıştırırdım, özelikleri kağıt üstüne göre çok iyi, fiyatı da 9900 tl idi.

Scooter en önce tercihim olur, sonra 100-115 cc cublar varmış, daha önce kullanmadım ama, onlardan da tavsiye olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 17 Temmuz 2018; 15:2:4 >

• A ehliyetiniz varsa,hiç düşünmeyin bile.Bu hacimde fiyat olarak yine en mantıklısı activa s.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dentul kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , fiyat olarak son zamlar her ne kadar canımı sıktıysa da, 0 olarak o öne çıkıyor. Fakat titreme ve malzeme kalitesinin biraz düşük kalması diye olarak okudum yorumlarda.

Araştırıyorum kafam karıştı.

• Mondial’in enjeksiyonlu modeline bile 7.000 tl deniyorsa,Fiyatlar zamlanmadan 8.700 TL’ye activa,bana göre az olan fiyat farkıyla mondialin yanında rolls royce gibi kalır.

Varsın activa da titreşim olsun.Mondialde,Muhtemel zırt pırt mekanikten dolayı servisten çıkamamak,dolayısıyla zaman kaybı can sıkıntısı yaşanacakken,Activa da bu anlamda kafanız tamamen rahat olur.Activa’nın,mondial ritmicadan 2,2 beygir daha güçlü ve torklu motoru da cabası.

Bu arada hangi paket servisciye sorduysam,İmkan varsa 1.000 tl daha verip spacy a al diyorlar.

• dentul kullanıcısına yanıt
    Spacy A daha kaliteli diyorlar. İki resim arasındaki 7 farkı bulun, biraz eğlenmiş oluruz, diyeceğim ama, bir yorumda Honda spacy den de vazgeçti ve haklarını el altından çinlilere verdi gibi söylemler geliyor. İleride üretilmeyecek denmiş, ne kadar doğru bilemem , ama hakikaten 1:1 kopya olmuş gibi.

• japondan şaşmayın arkanıza bakmazsınız az çok çinli kullanmışsınız alfa alırsanız dahi çinliden yanında fark yaratacaktır. activa da elektrik kesme sorunu okumuştum ne kadar dogru bilemem iyice araştırın bütçeniz hangisine el veriyorsa onu alın alfa sanki daha iyi kendini kanıtlamış gibi geliyr.

vitesli düşünürseniz cb 125f var.. gerçi peşin 9,900 taksitli 10.700 falan. enjeksiyonlu yakıt avantajıda var. 100-2 lt. bunlara göre görüntüsü daha iyi.
  • Spacy modelinin ne kadar tutulan ve gözde bir model olduğunu,Piyasada ki tüm çinlilerde birebir çıkan taklitlerinden anlayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palio mu alayım albea mı? 1.2
    20 yıl önce açıldı
    3008 1.2 Sizce Mantıklı mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.