Ben daha doğrusu babam karar veremedi. ben palio istiyorum o da küçük araba albea daha buyuk diyor. Sizce hangisini alalım. benim gönlüm paliodan yana . buyuk ihtimal de benim istediğim olacak. Ama eğer albea iyi ise ve biz palio alırsak babam burnumdan getirir.
ben yeni albea 1.2 dynamic aldım. 25 gün önce.bize kücuk araba uygun degil.çünki ben 1.83 cm,oglum 1.90 boyunda.
Hocam sendede aksiyon bol araba alıyosun ehliyetin kırlıyo bugünlerde hareketlisin galba
EĞER SADECE BU İKİ MODELDEN BİRİ OLACAKSA, ALBEA DEVASA BAGAJIYLA ÖNE ÇIKIYOR. ÖZELLİKLE ŞEHİRLERARASI YOLCULUKLARDA ÇOK ÖNEMLİ. BAGAJ ÖNEMLİ DEĞİL DERSENİZ, ŞEHİRİÇİNDE HER DELİĞE RAHATLIKLA GİRİP ÇIKABİLECEK KADAR KÜÇÜKLÜĞÜYLE PALİO OLABİLİR. ANCAK BEN SEDANLARI SEVERİM. ALBEA ALIRIM. KARAR SİZİN.
quote:
Orjinalden alıntı: bekir__
Ben daha doğrusu babam karar veremedi. ben palio istiyorum o da küçük araba albea daha buyuk diyor. Sizce hangisini alalım. benim gönlüm paliodan yana . buyuk ihtimal de benim istediğim olacak. Ama eğer albea iyi ise ve biz palio alırsak babam burnumdan getirir.
quote:
Orjinalden alıntı: Heroisboceq
Hocam sendede aksiyon bol araba alıyosun ehliyetin kırlıyo bugünlerde hareketlisin galba
evet yaa. bu günlerde hızlı bi değişime girdik. Ehliyetin kırılması ayrı. herkesin başına gelebilecek olay yani. Hatta biçoğunun gelmiş
albea ile palionun içi aynı değil mi. 1.90lık biri albeada rahat ediyosa palioda da rahat edebilir heralde
Albeanın içi daha geniş. olması gerek sınıfının en genişi o ve dizel almazsan o arabanın 1.4 benzinlisini al çok yakıyo o araba.
Albeanın içi daha geniş. olması gerek sınıfının en genişi o ve dizel almazsan o arabanın 1.4 benzinlisini al çok yakıyo o araba.
1.2 1.4 ten daha fazla mı yakıyor diyorsun?
yeni 1.4 ün eski 1.2 den daha az yaktığını söylüyor fiat. hb veya sedan zevk meselesi bence.bende hb araba seviyorum sedanlar bana tip olarak hiç hoş gelmiyo valla.
benim boyum 192cm ve palio kullanıyorum içi dar falan değil o konuda sıkıntı yaşamazsın koltuğu sonuna kadar arkaya ittirmiyorum. ve arka koltukta rahatça oturacak kadar diz mesafesi kalıyor. +şehiriçi kullanımı çok rahat parketme vs. ama albea dahamı büyük bilmiyorum.ailece kullanacaksanız bagaj olayı sebebiyle albeayı tercih edebilirsin.başkada bir artısı yok zaten. kullanma tarzına göre tercih senin...
albea alın ozaman
palio nun bagaj kapasitesi daha düşük olabilir ama bagaj kullanılabilirliği çok daha yüksek. hele koltukları yatırırsan sw oluveriyor bence palio al boşuna fazladan para verme hala çıkıyo olsaydı weekend ini al derdim ama yok malesef
albeayla palio yu fiatın sitesinden inceledim . boyutları tamamen aynı değilmiş bende sadece arkası uzun sanıodum. albea azcık daha büyükmüş.ama bence 2 3 milyar fazla verip albea almaya değmez. koltuğu yatırdığında palionun aldığını albeaya sıdıramazsın. bendede palio var memnunum. bagajada herşeyi yükledim bugüne kadar hiç keşke bagejı daa büyük olsa idi die düşünmedim. fiatın sitesinde 1.4 ün 1.3 den daha az yaktığı yazıyo ama ben multijet derim
Bu 1.4 diğerlerin den az yakıyomuş. Peki ne zamandan beri bu böyle. Kaç modelden itibaren 1.4 daha az yakıyor. Yoksa doğduğundan berimi bu böyle?
yok yenil görünümlü 1.4 lerde bölye.
bence palio daha güzel daha sportif albea pek sevmiom
quote:
Orjinalden alıntı: Reanimate
yok yenil görünümlü 1.4 lerde bölye.
İşte bu kötü haber dostum. yeni görünümlülere zaten para yetmiyo sanırım. Bildiğim kadarıyla görünüm açısından 3 tip oldu bunlar. biz ikincisin den belki alabiliriz. O zaman 1.2 almak lazım yani az yakıt için. Yanlış mı düşünüyorum?
yahu fiatın sitesine girip incelesenize 1.2 de yeni görünümlü 1.4 de.ayrıca 1.4 olan fire motor daha 1 ay kadar oldu çıkalı.ve sitede 1.4 ün daa az yaktıı yazıo
1.2 de fire motor 16 valf
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme