Şimdi Ara

home tuşu acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa arkadaşlar bugün akşama doğru vodadan iphone 4 16 gb gidip teslim aldım.itunesi indirip kurup cihazı aktive ettim ancak home tuşu ( en alttaki tuş )
    basıyorum basıyorum çalışmıyor
    sorun ne olabilir sizce ? yoksa bozuk mu cihazım paketi gözümün önünde açtılar garanti belgesini falan onayladılar yani acil yardım lütfen

• Hemen Onlara geri ver bence...
  • yenisini vermezler ama garantiden tamir ederler
    senin icin baya talihsiz bi durum
    5s home tuşu oynama
    12 yıl önce açıldı
    Asus Fn Tuşu kapatma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paschenkoo
    bi de bu vodafone cihazlarının garantisi hangi firmanın oluyor ?
    bunda brightstar yazıyorda ? ? ?

Brightstar doğru. İnşallah ısımız olmaz.

hayy şansıma tüküreyimm yaa yarın ilk işim cihazı götürüp vermek olacak öyleyse

İnsan bir açıp bakar kontrol eder be adam hemen alıp götürmüşsün yarın ne yap ne et sıfırını almaya çalış garantiye göndermelerine izin verme daha 1 günlük telefon...

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

hayy şansıma tüküreyimm yaa yarın ilk işim cihazı götürüp vermek olacak öyleyse

İnsan bir açıp bakar kontrol eder be adam hemen alıp götürmüşsün yarın ne yap ne et sıfırını almaya çalış garantiye göndermelerine izin verme daha 1 günlük telefon...

senin derdin ne ya millete sürekli atar yapıyorsun ? başka bi konuda da rastladım bu nasıl bir tavır ya insanlara yardımcı mı oluyorsun yoksa azarlıyor musun ?
    üslubuna dikkat et.

• Biz arkadasıma turkcell'den cihaz almıştık 10 gün önce. Sensör sorunu çıktı cihazda 2-3 saat sonra aldıgımız yere gittik. Yenisi ile degistirdik. hatta üzerine yapıstırdıgımız ekran koruyucu bile istedik ve aldık. Kesinlikle tamir felan kabul etmeyin ve yenisini isteyin..

Orijinalden alıntı: ReeaLs

Biz arkadasıma turkcell'den cihaz almıştık 10 gün önce. Sensör sorunu çıktı cihazda 2-3 saat sonra aldıgımız yere gittik. Yenisi ile degistirdik. hatta üzerine yapıstırdıgımız ekran koruyucu bile istedik ve aldık. Kesinlikle tamir felan kabul etmeyin ve yenisini isteyin..

Herkes sizin gittiğiniz Turkcell kadar insaflı olmuyor malesef , misal cihazı gözünüzün önünde açıyor adamlar kayıt yapıyor vs , herhangi bir yerinde sorun çıksa 0 telefon vermiyorlar çünkü ellerinde yok o yüzden garantiye gönderiyorlar , stokta olsa bile garantiye gönderiyorlar çünkü diğer telefonu satıcak ki kazanıcak , müşteri memnuniyeti 0.

• sabah 9 gibi hemen gittim telefonla arama yapıp yapmadığımla fotoğraf çekip çekmediğimi sordular Allah'dan çok kurcalamamıştım cihazı yok dedim . cihazı kutusuyla birlikte aldılar büyük ihtimal cihazınızı değiştiricez dediler ellerinde cihaz yokmuş pazartesi gelir dediler bekliyoruz bakalım nolcak
  • şu home tuşu kalksın artık sinir ediyo ipardede iphone dada
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.