Şimdi Ara

iPhone 4 Home Tuşu Kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. iPhone 4'ümün home tuşu bu aralar çok sık kitlenmeye başladı. Açıp kapatıyorum etki etmiyor. Fakat bir uygulamaua girip çıktığımda ya da kendi kendine düzeliyor. Acaba yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu nasıl anlayabilirim? Sürüm 4.3.3, JB yok. Şimdi şüphelendiğim appleri sildim. Yine olursa format ya da restore uygulamayı düşünüyorum. Ayrıca iPhone aldığım gün olduğu gibi boş olsun istersem format mı atmam gerekli yoksa, restore mi yapmam gerekli? (Ayarlar, yüklediklerim vs., bilgisayara atılan format gibi eskisinden hiç eser kalmasın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 9 Haziran 2011; 13:44:58 >

• Cihaz jb siz ise cihaz üzerinden ayarlar menüsünden tüm verileri sil seçeneği ile bu sorunu çözebiliriz,ancak jb li ise cihaz üzerinsen bu işlemi yapmak istersek cihaz kitlenir,itunes programı üzerinden restore yaparsak bu işlem olur,bu arada cihazın ios sürümü ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 9 Haziran 2011; 14:09:03 >
  • Servise göndermek istemiyorum. Sonra çizerler falan uğraşmak sorun oluyor. Home tuşu işlevsizleşmesi neden olabilir. Mesela şu an düzgün çalışıyor. Ama bir programa girince ya da durup dururken işlevsizleşiyor. Etkisiz eleman gibi oluyor. Telefonu açıp kapatmak işe yaramıyor. Sonra kendi kendine düzeliyor. Donanımsal mıdır ya da karşılaşan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 10 Haziran 2011; 8:48:58 >

düzeldikten sonra jb yapıp activatoru kurunuz,tavsiye ederim
  • benim iphone 4 te de var o sorun ama benimki yalnızca telefonu prize bağlayıp %100 şarj edince oluyor. telefonu usb ile şarj edince herhangi bir sorunum yok home tuşuyla alakalı garip bişe anlamadım.
    Daha Fazla Göster
  • Servise veriyorum bugün. Çok canımı sıktı.
  • Sonuç aldınız mı? aynı sorun bende de var, 2 haftadır devam ediyor. daha sık tekrarlanmaya başladı. yazılım mı donanım mı anlamaya çalışırken donanımsal olduğuna inandın. suadiye turkcell'e geri götürüp vereceğim, Genpa'ya onlar mı gönderir artık ne yaparlar bilemem.

6 aylık tertemiz telefon, içine toz ya da sıvı kaçtıysa temizlesinler garantisi var sonuçta. bu kadar büyük delik yapmasalardı.
  • Red ayrıcalıklarından yararlandığımı ilk defa hissettim. 15.06.2011 tarihinde telefonumu servis gelip benden aldı ve yedek cihaz olarak iphone 3g(s) verdi. Bu arada sıvı teması tüketici hatasına girer. :) İnşallah sıvı teması diyip göndermezler de uğraşmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 21 Haziran 2011; 9:29:48 >
    Gidebildiği yere kadar gitsin su anda servise veremem.En son artık basmayınca gotururu veririm servise yeni home tusu takarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 21 Haziran 2011; 19:03:21 >

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

İllet bir sorun arsıra düzeliyor. Servis sağlam diye geri gönderirse o zaman sıkıntı başlar. Vodafone ile hem hat hem de cihaz sorunu yaşadım. Yoksa kampanyalı cihazların sorunlu olduğu doğrumu?

Kardes aynı sorun bendede var ip4 servise verdim 10 gündür bir ses yok ..ne yaptın bir netice alabildin mı..??
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.