|
ingilizce olması hoşuma gidiyor çok sıkıntım yok dili kısmında. echo show 10 aldım bende bir tane , yeni kurcalıyorum şimdi. Aslında home mini, google home , nest hub vardı ancak bende size katılıyorum , alexa bu işte daha iyi olacak sanki. o yüzden bir taen alayım istedim. ancak biraz kafam karıştı , hangisini nereye koyayım bilemedim. özellikle ses ile evi idare edebilmek benim için önemli. bazılarını google home da bazılarını alexa da yönetmek istemiyorum. Herşeyi alexa ya geçirebilirsem ne güzel olur. bu arada blog dediniz , valla piyasa çok boş bu konuda türkiyede, akıllı ev deyince gelen 1-2 sayfa sadece... yada youtube da ara bul. ticari olarak ta bu işin önü açık , Blog ta kursanız , hizmet te verseniz olur :) spotify da hesabımı bir playstation (muhtemelen rus) illegal şekilde kullanıyordu , aylarca uğraştım , yazıştım spotify la ama çözemediler bende youtube music e geçtim. bakalım bende dönerim belki tekrar spotify a . Hue sensör bende bulunca aldım 1 tane ama ne yaparım henüz bilmiyorum. bakalım.... |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt