Şimdi Ara

HolyThoth streamında olay var!(link eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
6
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O degilde millet ciddi ciddi tartisiyor
  • Irkçılık yapmamalıydı da bizimkiler de damarına basmış tipik ergen işte bizim veletler de bu adamlara tapıyor bildiğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

quote:

Orijinalden alıntı: KomançeroKazım

quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

Orijinalden alıntı: Gangsters Paradise

quote:

quote:

quote:

quote:

bi olayı anlatın bunlar türklere malmı demiş ?

Tüm kadınları dikiyorsunuz falan yazdı veya ben öyle anladım.

GİDER LCSYİ BASAR ONUN ANNESİNİN ELLERİNDEN OPERİM LAN

derdim ama salakça şeyler yazmama gerek yok değilmi ?

Gerek yok.

yok yani demi ? sonuçta hakaret sahibine aittir. tamam sakinim. ban yemekten sıkıldım zaten. yok yani bilemiyorum bu adamlara tarih kitaplarında türkleri nasıl anlatıyorlar acaba ?

Barbar diye herhalde.

Tr sunucusuna özel çıkardıkları skin Tryndamere'nin skini.Tryndamere'nin oyun içi profiline girince adının altında Barbar kral yazıyor.Bu bile avrupalıların bizim hakkındaki düşüncelerini anlamak açısından bi ipucu olabilir.Neden Garen değil Pantheon değil neden Tryndamere ?
    not : abartmış olabirim ama düşüncem bu şekilde.

Türkiye'ye özel çıkmış skin değil ki o Sultan Tryndamere olarak geçiyor yabancı dilde. Barbar Kral diye de elin yabancısı gelip çevirmiyor herhalde

bahsetmek istediğim o değildi.Tryndamere'nin kostümü Tr serverının açılışını kutlama amaçlı çıktı.Tryndamere de oyunda barbar kral diye geçiyor.Bunu vurgulamak istedim.

• Rekless'in "bu yüzden kendi sunucuları var" lafı yalan mı yanlış mı beyler şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Rekless'in "bu yüzden kendi sunucuları var" lafı yalan mı yanlış mı beyler şimdi?

Aynen öyle söyledi,İyi derecede İngilizce bilen biri olarak söylüyorum alttan alttan anlama özürlü(mal) demeye getirdi Türklere.Hala rekless haklı diyen fanboylar olacaktır tabi.Belkide aranızda en az milliyetçi olan benim belkide hiç değilim ama benim bile zoruma gidiyorsa diyecek birşey yok.

Bizim veletler bu Fnatic'e neden bu kadar tapıyorlar bilen var mı zamanında free rp-skin filan mı dağıttı bunlar?
  • helal beeeeeeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merph

quote:

Rekless'in "bu yüzden kendi sunucuları var" lafı yalan mı yanlış mı beyler şimdi?

Aynen öyle söyledi,İyi derecede İngilizce bilen biri olarak söylüyorum alttan alttan anlama özürlü(mal) demeye getirdi Türklere.Hala rekless haklı diyen fanboylar olacaktır tabi.Belkide aranızda en az milliyetçi olan benim belkide hiç değilim ama benim bile zoruma gidiyorsa diyecek birşey yok.

Bizim veletler bu Fnatic'e neden bu kadar tapıyorlar bilen var mı zamanında free rp-skin filan mı dağıttı bunlar?

Benim demek istediğim o değil. Benim de iyi derecede İngilizcem var.

Türklere özel sunucu açılmasının nedeni bu değil mi? DH'de bile ne kadar çok konuşuldu bu konu. Adam doğruyu söylemiş bana kalırsa. Turkland'tan sonra cıvıtmaya başlamış işte. Çok da umrumda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manchester United

quote:

Hatalı taraf kesinlikle holyphoenix, rekkles de sonuna kadar haklı. Söylediklerinde de ağır bir ırkçılık yok, şu ergenlerin tek lafta vatan millet sakaryaya bürünüp ortalığı ayağa kaldırışına hayranım. Burada yorum yazanların yarısının da videoyu izlemediğinden veya rekklesin ne söylediğine bakmadığından-anlamadığından eminim. Bizlerin her gün Türk server'ına ve Türk oyuncularına söylediklerimizi söylemiş o da. Katılmamak elde değil. Rekkles'in yerinde sen olsan, daha ağırlarını bile söylerdin.

"Normal ülkelerde,"
    "İşte bu yüzden kendilerine ait bir sunucuları var"
    "Türk Duo'lar..."

Bu laflarda genellemenin Allah'ı, hakaretin de babası var. Video'yu anlamadığından diye bir de not düşmüş oraya, sanki İngilizce'yi karşımda 2 dakika konuşabilecekmiş gibi. Senin hayran olduğun vatan millet Sakarya'cı "ergenler" -ki bu tarz yazarak ego parlamasına online ortamlarda bile ihtiyaç duyacak kadar düşmüş bir alt canlı ile muhattap olmak bile beni üzüyor- bile en azından her boka muhalefet olmak yerine, en azından sayfalara yazıp, bu veledin ceza alması için uğraşıyor. Sen ise ailenin sana inanıp okula yazdırmasının - Anne baba yüreği işte - ve üstünde titremesinin bir sonucu olarak tahminen zorla öğrendiğin cümle kurma potansiyelini burada sergileyip, sonra o abuk dünyana geri dönüyorsun.

Aklı başında olanların, "Haklıyken haksız olmuş" tezlerine tamamen katılıyorum. Bunun gibi otçulların ise ailelerine sabır dilemekten başka yapacak birşey yok.

Türkiye server'ında her gün edilen laflar onlar. DH'de bile günde ondan fazla bu tarz konular açılıyor "Premade botlar", "Türkiye server'ı qq konusu", "Takımıma gelen duo'lar"... Aradaki fark biz o küfürleri, o genellemeleri yaparken Türk olmamız, onun ise yabancı olması. Ben bu durumu ırkçılık olarak adlandırmam, doğru yorumlanmış bir genelleme derim. Ortada bir gerçek var, Türkler bu oyundan anlamıyor, pick order'ı bilmiyor, duo girince kendilerini takımın kaptanı sanıyor vs. Bunları inkar edebilecek birileri var mı? İstisnalardan değil genellemeden bahsediyorum. Diyeceğim o ki Rekkles'in yerinde ben olsaydım ya da hep westte oynayan başka bir Türk olsaydı o yaşanılan troll vakalarından sonra aynı lafları ederdi. Hatta onlarla kalmaz ağızlarına gelen her küfrü de sıralardı. Çünkü gerçekler bunlar. Gerçekleri kabul edip düzeltmeye çalışmak yerine, gerçekleri söyleyenlerin kafalarını uçurmaya devam ettiğiniz sürece bu zihniyet bir adım ileriye gidemez zaten.

Hmm bir de son olarak, 16-17 yaşındaki iki ergenin tartışmasını hemen ülke meselesine dönüştüren zihni küçük kişilere "vatan millet sakaryacı ergenler" derim, bu sözü söylememde de hiçbir sorun görmüyorum.

Mevzuyu nasıl algılıyorsun çözemedim.Örneğin sevgilin bir salaklık yaparsa sen salak diyebilirsin ama başkası gelip bunu diyemez.Çünkü doğruyu söylüyor demezsin, diyemezsin. Orada 2 ergenin yaptıkları yüzünden kimse genelleme yapamaz, buda onun ayıbıdır.

Irkçılık şu hayatta en nefret ettiğim, en fazla düşmanı olduğum 3 şeyden biridir. Demek ki benim olaya yaklaşımım, bakış açım sizden farklıymış. Mesela senin verdiğin örnek de bana oldukça saçma geldi. Algı meselesi, olaya nasıl baktığın nasıl algıladığınla ilgili.
    2 ergenin yapmış olduğu klasik bir lol tartışması hakkında daha fazla çene çalmayı düşünmüyorum. Yazdıklarımı nasıl algılarsınız artık bilemiyorum ama düşüncelerim diğer iki mesajda belirttiğim şekilde. Karşı düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için de teşekkür ederim size. Konu hakkında başka bir şey yazmayacağım, iyi forumlar dilerim.

güleyimmi ağlayayımmı ne diyeyim bilemedim
    ne zamandan beri vatan millet sakarya terimleri aşşağılanacak ağza alınmayacak ayıp sözler olmuş?
    ülkesini savunanı sevmez olmuşlar.
    doğru ya. başbakan bile suriyelileri sırf oy için Türkiyeye alarak yine sırf oy için sözde barış süreci denilen şeyi başlatarak ülkeye en büyük hainliği yaptı. Ona %50 oy veren millet geri mi duracak? Utanıyorum sizin gibilerden

• quote:

quote:

Xpeke'nin facebook sayfasını spamladıklarında "Penis" diye cevap aldıkları için çok mutlular, o yüzden tapıyorlar büyük ihtimalle.

• dedim ya milli duygularımız yok edildi 10 yılda.Yabancı hayranı oldu millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 17 Ekim 2013; 0:10:27 >
  • holyphoenix zaten 97 li ruhu velet her ne kadar diamond da olsa canı çekiyor arada tr dekiler gibi çocukluk yapmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KomançeroKazım

dedim ya milli duygularımız yok edildi 10 yılda.Yabancı hayranı oldu millet.

Herşeyden önce ülkende bilmem kaç milyon işsiz evsiz kıyafetsiz adam var. Sen bunları düşünmezken başka ülkenin insanlarını düşünmek de nedir be? Lan aynı bayrağın altındaki kardeşini sokak insanlarını aç bırakıp elin suriyelisine maaş bağlamak da nedir? Neyse siyaset açmıyayım ama şunu söyleyebilirimki sen o reekles denilen adamı sevdin diye o adamın seni sevmesi gerekmez. Eğer ben onu seviyorum ben onlardanım gibi birşey düşünüyorsan sana şöyle söyleyeyim adam sana 20 metre bile yaklaşmaz. Boşuna gelipde burda fnatic hayranlığı yapmayın.
  • Şu olay tr serverında olsa "tr serverının hali işte" den başlayıp ana bacı girersiniz? Her gün onlarca tr serverı pişmanlık konuları açıp küçük düşürenler bugün adamın dediğine ırkçılık deyip laf yapıyor.
  • gayet doğruları söylemiş türkiye serverının neden açıldığını bizi niye oraya yıgdıklarını serverın nasıl çöp olduğunu bilmeyen milliyetçi abiler cayır cayır yardırmış yine.
  • İkiside bebe. İki tarafta haksız. Riot ırkçılıktan ban atıyorsa bunada atması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkoc

Şu olay tr serverında olsa "tr serverının hali işte" den başlayıp ana bacı girersiniz? Her gün onlarca tr serverı pişmanlık konuları açıp küçük düşürenler bugün adamın dediğine ırkçılık deyip laf yapıyor.

TR'de millet sövüyor ama bir anlık sinir patlamasıyla.Tr'deki küfürü savunmuyorum ama ikisini karşılaştırınca biz türkler sinirle söylüyoruz ama onlar Türkler için her alanda bu ırkçılığı yapıyor.Sen eğer bunu algılayamıyorsan daha diyecek bir lafım yok.Ayrıca bir yabancı sana o sözleri söylese ne tepki vereceğini çok merak ediyorum.İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

GUEZZ WAT ?
    NO BODO KEERZ

HolyThoth streamında olay var!(link eklendi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Irkçı demek xD. Yıl 2013 buçuk.

xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

quote:

Xpeke'nin facebook sayfasını spamladıklarında "Penis" diye cevap aldıkları için çok mutlular, o yüzden tapıyorlar büyük ihtimalle.

Bizde tapalım ozaman FnaticFnaticFnatic xDe

• Kafasını oyun basından kaldiramayan, baskalarından duydugu laflarla profesyonel e-sporcusu kimliğine güvenip bir ırka laf edecek kadar cesaretli "veletlerin" lafına bu kadar takılmaya gerek yok bana sorarsanız, kim haklı kim haksız hata var ya da yok ama rekless denen saman kafalıyı umursayip bunu sokaktaki "evsizlere" kadar taşıyıp paranoyak olmaya gerek yok. olmuş ve bitmiş olsun, ortada bir yanlış varsa da karşılığı boyle alınmaz hic bir Avrupa ülkesinde, batıcılık yaparken konuyu batırmayın bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.