Şimdi Ara

HOLLANDAdan ne getiriyim diyorum!OT diyorlar! GÜNCEL:GİTTİM GELDİM...... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
28.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Oreo getir. Sütle çok güzel gider. Hatta süt+Malibu.

oreo bisküvimi?
  • UZAY KEK GETİR!!!:d
  • Bana ot getir
  • hala ot diyolar otlu oreo?
  • müze gezerim diyorsan madame tussaud var. dünyanın bütün ünlü kişilerinin bal mumumdan heykelleri 1-1 ölçülerde. biraz ilerisinde korku tiyatrosu var. korku tüneli gibi ama gerçek sanatçılar rol yapıyor. biz geçerken kapıda bir tane tanıtım amaçlı bir kız vardı. gerçekten süper rol yapıyolar. bu ikisine girmeni tavsiye ederim. ayrıca işkence müzesi falan var. ilgilenirsen onlara da uğra derim

edit: ot içerim dersen sarılmış veya direk madde olarak satılıyor. biz sarılmış almıştık. "joint" olarak geçiyor sarılmış olan. 2 çeşidi var hash ve weed olarak. fiyatları mekana göre 3-4 € arasında değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 2 Kasım 2009; 19:01:47 >

• Red Light Street değil Red Light District'tir tam adı

Amsterdam'daki hediyelik eşya dükkanları bugüne kadar gördüğüm en güzel hediyelik eşya ve t-shirtleri barındıran dükkanlardır. Zaten şehir merkezinde bol bol görürsün, hepsi hemen hemen aynı şeyi satar. Büyükçe bir tanesine girip iyice incele hoş şeyler çıkacaktır.

Hollanda peynirleri tadından yenmez türlü türlü bulursun kimini seversin kimini sevmezsin ama hele ki peynir sever biriysen deneyebileceğin kadar denemeni tavsiye ederim.

Fakat asıl benim için Hollanda'yı benzersiz kılan şey Stroopwafel dedikleri karamelli kurabiyeleridir. Ben 4-5 farklı markayı onlarca kez denedim. Diğerlerini boşver, en güzel stroopwafel Albert Heijn markadır. Zaten Albert Heijn süpermarket zincirlerinde bulabilirsin. Mutlaka ama mutlaka denemeni tavsiye ederim. Ben resmen bağımlısıydım bunun, ot falan hikayeydi resmen. Merak etme içinde illegal hiçbir şey yok, bağımlı olmamın nedeni tadına aşık olmam. Albert Heijn marka stroopwafellar en pahalılarıdır ama inan bana denemeye değer. Google'da "stroopwafel" diye aratıp resimlerini görebilirsin. Bunların bir paketi (içinde 10 tane bulunur) €1.30 yani 3TL küsürdü. Tek başına da, sütle de, kahveyle de, çayla da çok iyi gider. Bu arada şehre pazar kurulduğunda (Amsterdamda nereye kurulur emin değilim) burada bazı yiyecek içecekçiler stroopwafel'ları ısıtıp satarlar o zaman da bambaşka bir tat alırsın. İmkanın varsa sen kendin de ısıtabilirsin bir 10-20 saniye kadar.

Bu arada Red Light, ot vs yanında Amsterdam tam bir kültür şehridir, içerisinde çok önemli müzeleri barındırır. Dünyaca ünlü Madame Tussauds balmumu heykel müzelerinden birisi tam Amsterdam'ın göbeği Dam Square'de yer almaktadır. Bunun dışında resme ilgin varsa Rembandt ve Van Gogh müzeleri gezilebilir. Alternatif birşeyler istersen yine Museum of Torture (İşkence Müzesi) vardır ancak bana kalırsa böyle bir yer için 7,5 Euro kesinlikle değmez. Red Light'ın oralarda Sex Museum'a gidebilirsin. Bunun dışında daha pek çok müze var şu an aklıma gelmeyen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blind Guardian -- 2 Kasım 2009; 19:17:07 >

• Kar'ı getir

• sex museum nedir dikkatimi çekti??

ciddiyim nedir?(hormonal olarak aktif bir birey olarak soruyorum)
  • hollandaya gidersem bende gidecem o sokağa
  • Eskişehir'e de getirebilir misin ? Arkadaş isteyip duruyor benden elim bir türlü değmiyor.
  • herkez oreo demis az once markete gitti aldim, cocukken yedigim eti negro lara benziyor okadar beyenmedim acikcasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fubo

herkez oreo demis az once markete gitti aldim, cocukken yedigim eti negro lara benziyor okadar beyenmedim acikcasi.

NERDEN ALDIN OREO YU
  • Birkaç hafta önce hollandadaydım. Bende ne getirim dedim arkadaşlar ot dedi ondan hiç bişi getirmedim gerçektende ne alırsan al herşeyin üserinde maruana resmi var ilginç çiçek pazarlarında falan starters kit leri falan satılmakta çok ilginç. Red light sokakta çaktırmadan 1-2 resim çektim bayanlar beni içeri davet etme konusunda çok sıcaktılar ama ailecek olduğum hatunlara sadece gülümsemekle yetindim. Onun haricindede bi cacık yok zaten

HOLLANDAdan ne getiriyim diyorum!OT diyorlar! GÜNCEL:GİTTİM GELDİM......

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Birkaç hafta önce hollandadaydım. Bende ne getirim dedim arkadaşlar ot dedi ondan hiç bişi getirmedim gerçektende ne alırsan al herşeyin üserinde maruana resmi var ilginç çiçek pazarlarında falan starters kit leri falan satılmakta çok ilginç. Red light sokakta çaktırmadan 1-2 resim çektim bayanlar beni içeri davet etme konusunda çok sıcaktılar ama ailecek olduğum hatunlara sadece gülümsemekle yetindim. Onun haricindede bi cacık yok zaten

Vaaay başlayanlar için Starter Kit...

Bana bi tane getir hocam bundan

• quote:

Birkaç hafta önce hollandadaydım. Bende ne getirim dedim arkadaşlar ot dedi ondan hiç bişi getirmedim gerçektende ne alırsan al herşeyin üserinde maruana resmi var ilginç çiçek pazarlarında falan starters kit leri falan satılmakta çok ilginç. Red light sokakta çaktırmadan 1-2 resim çektim bayanlar beni içeri davet etme konusunda çok sıcaktılar ama ailecek olduğum hatunlara sadece gülümsemekle yetindim. Onun haricindede bi cacık yok zaten

pm

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

quote:

Vaaay başlayanlar için Starter Kit...

Bana bi tane getir hocam bundan

Hocam burada hava limanında bi yakalansan
    Uyusturucu ticareti diye gasteyede çıkarsın

• dostum oreo orada bulursan eğer, bi paket al tadına bak. oradan 3 4 paket alırsın getirirsin işte burada isteyenlere. almak isterim en az 3 4 kutu getirirsen burada havale geçerim sana.
  • Neem een grote pot PINDAKAAS mee...!

Zijn er nog echte Nederlandstaligen onder ons of hebben we het nog alleen maar over allochtonen?

Hollanda'da kalanlar, Hollandaca bilenler, Hollanda'yı bilenler

Buluşabileceğimiz bir forum var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.