Şimdi Ara

HOLLANDAdan ne getiriyim diyorum!OT diyorlar! GÜNCEL:GİTTİM GELDİM...... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
28.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fubo

tam hatirlamiyorum ama camekanli yerdeki kizlarin resimlerini cekmek yasakti.zaten giriste tabelada vardi.

quote:

bide hazr yurtdşna gitmşken *** işe giriym diyorum 1 günde nasl olucak o iş parasız olacak doğal olacak.... [şakadır]

burayi tam anlamadim yildiz yildiz girmis anlayamadim

gittin yani oralaraa vaay

bikaç tavsiye isterim ne yapılır orda... neler yapılmalı.! (pmde atabilrsn +18 se )

• viskili jelibon tarzı çikolataları war onlrdan kap gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

quote:

tam hatirlamiyorum ama camekanli yerdeki kizlarin resimlerini cekmek yasakti.zaten giriste tabelada vardi.

quote:

bide hazr yurtdşna gitmşken *** işe giriym diyorum 1 günde nasl olucak o iş parasız olacak doğal olacak.... [şakadır]

bikaç tavsiye isterim ne yapılır orda... neler yapılmalı.! (pmde atabilrsn +18 se )

dostum harbi deli biyerdir avrupada cok ulkede goremiyeceyin bi ortam var.bekarsan gece diskolara takil ozellikle cumartesi.oranin kizlarini gorunce agzin acik kalabilir.

cok guzel peynirleri var bi krem peynirleri var of, superdir ben kutu kutu almistim,super.ayrica bi cig baliklari var mutlaka tat tursu, kuru sogan ve cig balik (hamsi gibi kucuk bi balik)

red light district da cok guzel kizlar goruceksin aman nefsine hakim ol, seytana uyma.

dunyanin en pahali caddelerinden biri vardi. adini hatirlayamiyorum simdi, bi gidip gomelisin.bir sapka,pantolan kac bin euro ya satildigini gorunce benim gibi kucuk dilini yutabilirsin

bide cofeshoplar var oda sana kalmis artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 1 Kasım 2009; 22:49:35 >

• Pc parçaları ve elektronik diğer avrupa ülkelerine göre ucuzmuş hollandada. Almanyadaki arkadaşlarım sırf ucuza pc toplamak için ordan toplayıp getiriyordu pc'yi
    Laptop vs. alıp yanında getirebilirsin.

Orijinalden alıntı: yekialem

Güldüren ot var.. Ondan getirt.. Altınıza kaçırana kadar gülersiniz..

o ot degil, gaz.

quote:

quote:

quote:

dostum harbi deli biyerdir avrupada cok ulkede goremiyeceyin bi ortam var.bekarsan gece diskolara takil ozellikle cumartesi.oranin kizlarini gorunce agzin acik kalabilir.

cok guzel peynirleri var bi krem peynirleri var of, superdir ben kutu kutu almistim,super.ayrica bi cig baliklari var mutlaka tat tursu, kuru sogan ve cig balik (hamsi gibi kucuk bi balik)

red light district da cok guzel kizlar goruceksin aman nefsine hakim ol, seytana uyma.

dunyanin en pahali caddelerinden biri vardi. adini hatirlayamiyorum simdi, bi gidip gomelisin.bir sapka,pantolan kac bin euro ya satildigini gorunce benim gibi kucuk dilini yutabilirsin

bide cofeshoplar var oda sana kalmis artik

ya şimdi benm durumum farklı benm sponsorum ailem bu yüzden sabahın köründe ve öğlende tek başıma kalabilirim... sabahn köründe kendm çıkarım dolaşmaya öğlende bi redlighta giderm aslnda pederle git diyolar ama bilemiyorum [seneye arklarla gidicez inş]

ekleme:o jelibon olayı nedir viskili yasalsa getirirm... (ot yok demi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 1 Kasım 2009; 22:55:36 >

• viskili jelibonlar var ama tadi berbat nasil yerler anlamam cok kotu bi tadi var icinde ot oldugunu ben duymadim .isin ilginc tarafi redlighta insanlar coluk cocuguyla geziyor bana ilginc gelmisti.ailenle gitmen kotu olmus bazi seylerden mahrum kalacaksin gibi geldi bana
  • ölmeden önce yapıcağım 100 şey arasında en üst sıralarda hollandaya gidip bi kere kullanmak burda denersek başımıza bela alırız felan ben gidiyim oraya bi işimi halledip döncem sonra bi daha yok zaten

Arkadaşım hollandada hiçmi bişey yok herkes ot diyor ya hollandaya gitme durumum var benm bayramda 2-3 gün için....

ne getirilir ordan acaba diyorum arkadaşa tabiki ot getirilir diyo biri kek istiyo(mariuanalı) öbürü bi dal istiyo falan diyorum k-9 atlasın üstüme sonra ....

siz ne önerirsiniz amsterdamada uğrayacağım.... red light street falan (resim çekerim isteyen olrsa)

Red Light District e gidince cok sasırcan ben orda 5 yasındaki küçük bi kız çocuğunun annesinin elinden tuta tuta hiç garipsemeden yürüdüğünü gördüm.

Tabi asıl güzel yerlerin girişinde goril gibi bodyguardlar var

Yoksa sokakta görebileceğin genelde video shoplar ve strip clublar oluo

Bu arada peynirlerinden nefret ediyorum ama bi gidip tatmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guy -- 2 Kasım 2009; 0:45:47 >

• tamam yani şunlara bakmak gerekiyor hollandada;

peynir

red light street

spacecake

jelibon (bunlar yalan olabilir)

+18 --

inek?

tavşan?
    .
    .
    .
    .
    çok garip istek parçalar geldi

HOLLANDAdan ne getiriyim diyorum!OT diyorlar! GÜNCEL:GİTTİM GELDİM......

narkotik bi baskın yapsa burada ot diyenlerin hepsini alır götürür merkeze

sakın öyle bir şeye kalkışayım deme. hele gümrükten geçerken direk kaçakçı damgasını yersin. k-9 ların burunlarının en kolay ayırabildiği uyuşturucu ottur(canabis canabis-marijuhanna vs). diğerleri zaten neredeyse kokusuz...

• oreo nedir???

ya zaten ne getirecem ot manyakmıyım ben.... bağımlı değilim bişe değilim ne gereği var

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

oreo getir. kesinlikle oreo.

narkotik bi baskın yapsa burada ot diyenlerin hepsini alır götürür merkeze

sakın öyle bir şeye kalkışayım deme. hele gümrükten geçerken direk kaçakçı damgasını yersin. k-9 ların burunlarının en kolay ayırabildiği uyuşturucu ottur(canabis canabis-marijuhanna vs). diğerleri zaten neredeyse kokusuz...

paketlesen bile marijuhanna'nin kokusunu alir kopekler.. birde burda "ot getir" diyenler hic hayatinca ictimi acaba?

oreo nedir? guzel biseye benziyor :D

• Oreo getir. Sütle çok güzel gider. Hatta süt+Malibu.
  • Ne otu ya otu yerde bulursun.
    Magic mushroom istiyoruz

Şu oreo güzel birşeye benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 2 Kasım 2009; 17:21:32 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.