Şimdi Ara

HOLLANDAdan ne getiriyim diyorum!OT diyorlar! GÜNCEL:GİTTİM GELDİM...... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
28.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yazın gitmiştim, neredeyse bütün şehir ot kokuyordu, yemek yerken, tuvaletteyken, gezerken 7/24 ot kokusu insanın midesini gerçekten bulandırıyor. Ama eğlenceli bir şehir, orası kesin. Şehirde abartmıyorum 124235 tane hediyelik eşya dükkanı var ve bir tanesi bile farklı birşey satmıyordu. Hepsi aynı. Sadece 1-2 anahtarlık , kartpostal ve bir t-shirt getirebildim. Çok turistik olması güzel, kendinizi asla ortama yabancı hissetmiyorsunuz çünkü herkes yabancı

Redlight'ta benim en çok ilgimi çeken, neredeyse amsterdam'ın en turistik yeri olmasından dolayı kadınlar çocuklar hepberaber gezen insanlar, sanki sadece fotoğraf çektirmek için orda duran atlı polisler olmuştu. Genel olarak bölgeyi çekebiliyorsunuz ama olaki kırmızı pencereleri çekmeye kalktınız çok fena dayak yersiniz üstüne de ceza ödersiniz dikkat edin.

Bu arada en çok şaşırdığım ve içimden güldüğümde, Redlight'ta kocaman devasa bir kilise var, bu kilisenin hemen karşı tarafı (hatta etrafı) kadınlarla dolu, bir yandan kilisenin çanları çalıyor, bir tarafta ot içenler, bir taraftan kırmızı panjurlardan kadınlar sesleniyor. Sanki bir film veya bilgisayar oyunu seti gibi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.