Şimdi Ara

Hollanda'da bir kavşak #Canlı Yayın#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burası Hollanda yaklaşık 30 dakika boyunca kesintisiz izledim herhangi bir aracın hızlı gittiğini veya birbirlerini solladığını göremedim,vede yoldan geçen bisiklet olursa araçlar anında duruyor,Türkiye'yi tabiki hollanda ile kıyaslamak istemiyorum çünkü nüfüsu 17 Milyon civarı,Tek istediğim bizim ülkemizde'de böyle sürücülerin olması.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1agHAa6eG8

• hollandada bir .avşak diye okuyan tek ben miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler

hollandada bir .avşak diye okuyan tek ben miyim

evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ban yememek için "K" Yazdığını sandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt
    Almanya'da da öyle hiç öyle üst geçitmiş yok yaya lambasıymış falan yok insanlar geçince arabalar duruyor ondan sonra yol ilerliyor tekrar insanlar geçince arabalar duruyor ondan sonra yol ilerliyor bu şekilde kısır döngüsü devam ediyor. Facebook'ta videosunu paylaşmışlardı orada gördüm. Ama Türkiye'de neredeeeeee...

• Acaba avrupa birliğine girsek anında düzelirmi bu düzen çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olur Öyle Şeyler

hollandada bir .avşak diye okuyan tek ben miyim

ahaha aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bisikletliler ile yayalar bodozlama yola dalıyor koca otobüs durup yayayi bekledi ya la

• Ekranda toz gibi bir şey dolaşıyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikletler direk yola atlıyo arabalar duruyo lan
    Ben ışıklardan geçerken tereddüt ediyorum

• Hollandada yaya bisiklete yol verir. Otomobil yayaya ve bisiklete yol verir. Heryerde bisikletli motorlu polisler vardır. En çok cezayı motorlu polisler keser. Şehir içi yerlerde de radar vardır makina direk foto çeker evine yollar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_NL -- 21 Kasım 2015; 12:04:12 >
  • 5 dk dır izliyorum, her yönden gelen arabalar yayalara, bisikletlilere hep öncelik veriyor.hemen yavaşlayıp duruyorlar. bizde olsa camı açıp sen bekle derler.
  • Hipnotize oldum bu ne böyle

• kavsak degil medeniyet izliyoruz

medeniyet acmaksa bedeni
    desene hayvanlar daha medeni

cileri bekliyoruz

adamlarin akli hep cinselllikte oldugu icin medeniyet denilince direk ciplaklik geliyor

dervisin fikri neyse zikride odur bosuna dememisle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvanlar bile güzergahları için sistemli bir yol tercih ediyorlar. Medeniyet için ölçü açılan "çıplaklık" başlığı ise çağlar öncesinden edinilen alışkanlıkların hala sürüyor olması gibi bunun zihnin aktarımıyla gerçekleşmesi, temelde tartıştığımız "zihin olgusunu" ele alıyor.
  • M

• Geçen gün yol kenarında beklerken aniden bir araç durup yol verdi. Plakasına baktım NL idi, helal olsun Hollanda'da yayalara çok saygı gösteriliyor. Bizim ülkede yayaların üzerine duruyor bir çok dengesiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Ekranda toz gibi bir şey dolaşıyor

kelebek sanırım
  • Berlin doğumluyum ve arada halen giderim Berlin'e.Aynı durum orada da geçerli arabalar yayalara çok saygılılar genelde yol veriyorlar.Bisiklet yolu var aynı bu canlı yayındaki gibi ve anayollarda bisikletler için bile trafik lambası var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 21 Kasım 2015; 13:19:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.