Şimdi Ara

Hocanın Gözüne Nası Girilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazlıdan 1 alınca hocanın gözüne girmek gerekiyorTaktikleriniz varmı?

• hocayı sürekli dinle ve göz temasından asla vaz geçme her dediği cümlenin sonunda onaylar gibi başını hafifçe salla ara sıra konuyla ilgili saçma olsa da sorular sor ama en önemlisi göz temasıdır asla bunu unutma
  • Yalakalık yap bizim arkadaş öyle yapıyo aynı ortalamamız olmasına rağmen ona 2 verdi bana 1..
  • Efendi ol.Derste hoca konu anlatırken arkada konuşma adam gibi dur.Saygılı ol...BUnlar yeter.
  • Hiçbir zaman yalakalık yapmadım ama seviyeli bir şekilde kontak kurmaya çalıştım.. Özellikle de ders sırasındaki göz teması gerçekten çok önemli.. Dinler gibi bir temas, erittin anam beni gibi bir temas değil..
  • Yalakalık her hocaya sökmez.Bazıları nefret edebilir.Onun için en iyisi derste adam gibi durmak efendi olmak.Çünkü bir öğretmen karneye notları vermeden bunları da düşünür.Bir de ödevler önemli..
  • yalakalık yapma derim..
    ama arkadaşın da dediği gibi saçma da olsa doru sor..
    ama gülme..dalga geçer gibi olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl giremem ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu vesileyle lisede başımızdan geçen bir olayı anlatayım

lise sondaydık.tarih hocası vardı adı gülseren,oğluda bizim sınıftaydı adı tonguç.Gülseren hoca hakkındada okulda söylentiler vardı hocayı kafaya alan çok diye.İlk sınav zamanı geldi.Sınav başladı,15-20 dakika geçti ben yavaş yavaş dolduruyorum kağıdı.ama neredeyse tüm sınıf kopya çekiyo ben dahil.hocanında umurunda deil.yazılının son dakkalrı yaklaşmaya başladıki hoca hızla yanıma gelmeye başladı,kağıdımı aldı buruşturdu sinirle çöpe attı.noldu hocam dedim kopya çekiosun dedi bağırmaya başladı çıldırdı kadınçhalbuki tüm sınıf çekiyodu.Gülseren hocanın eski öğrencilerinden öğrendikki,hoca her yazılı birine böyle yapıomuş.aradan 2 sınav daha geçti hoca bana göz açtırmadı.dönem sonuna 2 hafta kala notum zayıf.napalım ne edelim derken hoca yanına çağırdı beni 2-3 arkadaşın daha zayıftı.sırayla sormaya başladı,baban ne iş yapıyo v.s .dönem sonuna 1 hafta kala herkez birer yarım altın aldı ve o dersten geçtik

sadece anımı anlattım yanlış anlaşılmasın

• dersine çalış iyi not al, 1 den sonra 4 , 5 alınca otomatikman hocanın gözüne girersin.. Öbür türlü bir alan öğrencnin hocanın gözünde ne işi var
  • hocanın onunde oturup gozunun içine bakarak girebilrisin
  • vala derse çalışıp gel, hocanın her sorduğuna cevap ver diyicem ama zaten derse çalışsaydın sınavdan 1 almazdın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.