Şimdi Ara

HOBBİT ÜÇLEMESİ AŞIRI UNDERRATED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu filmlerin tek sorunu aşırı cgi kullanımının filmi kalitesiz hale sokması troller ve goblinler hep cgi bu yüzden lotra göre kalitesiz kalıyor

ama hobbitin sadece ilk 10dk bile yeni lotr dizisinin tamamından iyi zamanında gereksiz linçlediler hobbiti

müzikler oyuncular falan şahane

The13thCrusadeyoutube
    Misty Mountain, Orchestral Version
    https://www.youtube.com/watch?v=z_Z8Rrrqe88

• Bende aynı şekilde düşünüyorum, ancak dizide ilerleyen sezonlarda çok iyi olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ensrncbr E kullanıcısına yanıt
    İlk sezona bakip bu cikarimi yapman garip

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    dizi ilk duyuruldugunda daha hicbir sey belli degilken kendi kendime demistim bu dizi les gibi olur diye

hakli ciktim galiba herkes sikayetci

• Hobbit filmlerinin sevilmeme sebebi bence kitaba bağlı kalmaması. Kitapta pek savaşmıyorlar sürekli kaçıp saklanıyorlar. Sadece 5 ordunun savaşı bölümünde savaştan 1-2 sayfa bahsediyor. Kitabı aynen aktarsalardı da çok basit olurdu. Dövüş sahneleri eklemeleri mantıklı ama savaş sahneleri biraz çocukçaydı. Şişman olan cücenin göbeğiyle orkları indirmesi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum bence gayet iyi filmler, müzikleri filan olsun. Misty Mountain sahnesi bile yeterli. Çoğu sevmeyen kişi bence tarihin en iyi filmleri yüzüklerin efendisiyle karşılaştırdığı için sevmiyor yoksa genel olarak iyi filmler bence ben eğlenmiştim.

• Alarak kullanıcısına yanıt
    İlk film en iyisi
    3. Film sinema tarihinin en iyi meydan savasi olabilir
    2. Film de gayet guzel

Her türlü imdbde 8 bandinda olmasi lazim bu filmlerin osuruklu lotr dizisi bile 6.9 almis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmin eksiklikleri çoktu aslında. Lore'a uymaması, elf cüce aşkı gibi yerleştirilmiş boş beleş mevzular. Cüce hükümdarı ve yigenlerinin çok insansı oluşları vesaire. Gerçi sadece hobbit değil Lotr 3lemesinde de lore dışı birçok şey mevcuttu. Lakin bunlar daha çok okuyucular için sıkıntı tabii. Normal izletici için sıkıntılı tarafı 3lemenin rengarenk oluşu oldu. Yani Lotr 3lemesindeki soluk kasvetli alana alışan ve seriyi böyle tanıyan normal kitle, birden hobbit 3lemesi ile gökkuşağı trenine binince 'bu ne la' oldular biraz. Ve tabi cgi efektlerinin çok daha bol kullanımı sonucu verilen o yapaylık hissi. Orta dünya mı yoksa disnayland mı dedirtti. Vesaire vesaire işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt
    Aşk olayi cidden boştu ama onun üzerinden legolas abimin tranduile ayar ustune ayar vermesini izlemek baya keyifliydi

Bir de thorin fili ve kili insansiydi cunku genclerdi diye dusundum ben grupta kalan herkes onlardan yasli

Ya gandalf var saruman var sirf bunlar icin 8 vermesi lazim en begenmeyen insanin bile omg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.