Şimdi Ara

Hobbit kitabı hakkındaki yorumlarınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hobbit kitabı hakkındaki yorumlarınız ?

• Yüzüğün nasıl hobbitin eline geçtiğini anlatıyor.Frodonun amcasıydı heralde unuttum.Diğer serinin kitaplarına göre daha basit gibi.Ama okunmalı keslinlikle.üçlemenin başı niteliğinde.Güzel ,bir solukda okunur.
  • Silmarillion -> Hobbit -> Yüzüklerin Efendisi

Bu sıradan gidiniz.
  • yüzüklerin efendisi'ni okuduysan veya izlediysen olayların oralara nasıl geldiğini anlatan kitap epey de sürekleyici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

Yüzüğün nasıl hobbitin eline geçtiğini anlatıyor.Frodonun amcasıydı heralde unuttum.Diğer serinin kitaplarına göre daha basit gibi.Ama okunmalı keslinlikle.üçlemenin başı niteliğinde.Güzel ,bir solukda okunur.

o kadar da basit değil be hocam cücelerin elflerin arasındaki muhabbet , 3 ordular savaşı falan gayet güzeldi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

Silmarillion -> Hobbit -> Yüzüklerin Efendisi

Bu sıradan gidiniz.

kesinlikle sıra öyle olması lazım. ama ben tam tersini yaptım yinede çok eğlenceliydi. hobbiti okurken bazı yarım sahneler aklına gelecek. eksik taşlar yerine oturacak. çok eğlenceli bi kitap. 2006 gibimiydi neydi bi gazetenin arka sayfasında hobbit filmi çekilecek denildi. o zaman bu sefer filmden önce kitabı okumalıyım dedim.
    benim önerim güç yüzüklerine dair kitabını ve karanlık öyküler kitaplarını okumanız lazım. herşey bittiğinde ise hurinin çocukları sırada beklesin. okumayın onu. bitirmeyin bu seruveni. ben 50li yaşlarıma sakladım son çıkan kitabı.

• Ben de seriye başlamayı düşünüyorum da... Hangi sıradan okumamı önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vikingler hakkında kitap önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Şiir kitabı önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hobbit'i okudum ve çok beğendim 3 günde bitti.Zaman zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edson

Ben de seriye başlamayı düşünüyorum da... Hangi sıradan okumamı önerirsiniz?

Silmarion sıkabilir ilk başta çünkü ağır bir kitap ben yüzüklerin efendisi 3'lemesi ardından hobbit ondan sonra silmarion okudum gayet zevk aldım bu arada hobbit gerçekten çok zevkli sürükleyici kitabı oku ardından hobbit fragmanı izle gaza gelmessen ne olayım
  • üçlemeyi bitirdikten sonra okumuştum.hikayesi çok sürükleyici ve eğlenceli.kısa sürede bitirmiştim.çok tatlı bir kitaptır.filmi de geliyor.vizyona girmeden bir daha okumayı düşünüyorum.:)
  • Bilbo Baggins'in hayatını ve yüzüğe nasıl ulaştığını anlatıyor.Özellikle trollerle karşılaştıkları yerler çok heyecanlı.
  • Bugün sipariş verdim yarın elimde olur.Özellikle Altıkırkbeş yayınından aldım(2.El).İthaki'nin o iğrenç tasarımlı ve kalitesiz kapaklı kitabını almaya hiç niyetim yok.Daha önce Silmarillion'u aldığımda hayal kırıklığına uğramıştım.Böyle yüce bir kitap ancak bu kadar kötü tasarlanabilir.

• hurinin çocuklarını da oku kesinlikle.bence filmi olsa en az lotr kadar izlenir beğenilir.orta dünyanın başka bir hikayesi denilebilir.
  • Tavsiyeler için teşekkürler kitabı yarıladım sayılır kitap çok güzel akıcı ve sürükleyici herkese tavsiye ederm :D
  • Kitap çok iyi süper bir kitap şuana kadar okuduğum en iyi kitap muhakkak okumalısın.Sırayı sorarsan ben böle gidicem hobbit-yüzüklerin efendisi-sonra diğerleri
  • Yüzüklerin Efendisi'ni pek bilmeyen biri sadece filmini izleyen biri asla sillmarillion'dan başlamamalıdır.

Yüzüklerin Efendisini pek bilmeyen kişi için

Hobbit
    Lotr Üçlemesi
    Güç Yüzüklerine Dair
    Kayıp Öyküler Kitabı I II
    Sillmarillion
    Hurin'in Çocukları

Ama Yüzüklerin Efendisi Hakkında Bir çok Bilgi Sahibi Olan kişiler için

Kayıp Öyküler Kitabı I II
    Sillmarillion
    Hurin'in çocukları
    Güç Yüzüklerine Dair
    Hobbit ve Lotr Üçlemesi
  • Herkes kafasına göre yazıyor.Ben de yazayım.

Ben Silmarillion-Hurin'in Çocukları-Yüzüklerin Efendisi-Hobbit şeklinde gidiyorum.Hiç sevmesem de şu anda Hobbit'e başladım.

Ama bana göre doğrusu şu: Hobbit-Yüzüklerin Efendisi-Silmarillion-Hurin'in Çocukları.
  • Bence çok güzel bir kitaptı, çocukça ve sürükleyici.
  • lotr serisindeki efsanevi savaşlar etkisinde okuduğum için hobbit bana isteneni tam olarak veremedi açıkcası ama zerre kadar pişman değilim sırf o evreni biraz daha tanıma fırsatı bulduğum için, umarım filmde üstüne birşeyler katarlar
  • Sürükleyici kitaptı ve tatlı bir dille yazılmış.Bian masal okuyor gibi zannettim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.