Şimdi Ara

HIZLIAL - Logitech M325 Kablosuz Mouse Fırsatı-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
3.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu üründen kendimde kullanmaktayım.
    Gayet memnun kalacağınız bir üründür
    HIZLIAL.com gayet güzel rakama satıyor.
    İhtiyacı olan kaçırmasın ;))

Logitech M325 Wireless Coral Fan Mouse (910-003004) 30 TL
    http://www.hizlial.com/logitech-m325-wireless-coral-fan-mouse-910-003004/10265799

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netsalih -- 24 Haziran 2014; 10:35:33 >

• hocam bi de fiyatı da yazsaydınız ya malum sıcak fırsatların önemli bir parçası fiyat. ben yazyım bari 30 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

hocam bi de fiyatı da yazsaydınız ya malum sıcak fırsatların önemli bir parçası fiyat. ben yazyım bari 30 lira

Doğru dediniz
  • http://www.sanalmarketim.com/logitech-910003007-m325-nano-kablosuz-mouse-white-paisley/p_45903/

Bunla ayni urun mu bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotodaki siz misiniz
  • Benim Logitech fare bozuldu, ama bu daha küçük sanırım. Çok küçük fare sevmiyorum.. Deneyenlerin yorumu nedir?

• 5 TL de kargo ücreti var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kargo ile pek sıcak tarafı kalmıyor
  • Hızlıal.com mu Allah aşkına uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

fotodaki siz misiniz

Evet Benim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Benim Logitech fare bozuldu, ama bu daha küçük sanırım. Çok küçük fare sevmiyorum.. Deneyenlerin yorumu nedir?

Ufak ama mini mouse değil.
    Kullanımı çok rahat ben bu ürünleri genelde çalışmış olduğum firmalarda kullandım ve çokta memnun kaldılar.

En güzel yanıda yanda bulunan kavuçuk tutma yerleri eriyip yapış yapış olmuyor :)
    2-3 sene kullanan kullanıcılarım mevcut
  • Kargo için 5 TL bence gayet çok uygun. Herkesin dibinde Teknoloji satış noktaları yok. En kötü dolmuş ile gidip gelseler zaten 5 TL veriyorlar ki zaten 45-60 TL arasında satılmakda. (Teknosa,Vatan,Bimeks vb. benzeri mağazalarda)
    Halen sıcakken kaçırmayın
  • http://www.n11.com/logitech-m325-910-003004-siyah-kablosuz-mouse-P24604671

n11 sallamatik puanlarla daha sıcak hale gelebilir.
  • Merhaba,

Teknosaya M325 almaya gittim 59 TL idi buradaki fiyat çok iyi ancak gidince gördümki M525 te 20 tl indirim var 79TL den 59TL ye inmiş onu aldım, aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz

http://www.teknosa.com/urunler/125191267/logitech-m525-wireless-beyaz-mouse
  • cam yüzeyde yada parlak yüzeylerde çalışan mouse tavsiyesi var mı?
  • bence almayın. hepsiburada.com dan 25 liraya almıştım. scroll çok kötü bana göre. tırtıklı kısım boştaymış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

cam yüzeyde yada parlak yüzeylerde çalışan mouse tavsiyesi var mı?

Logitech Anywhere MX tavsiye ederim. Cam dahil her yüzeyde çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Benim Logitech fare bozuldu, ama bu daha küçük sanırım. Çok küçük fare sevmiyorum.. Deneyenlerin yorumu nedir?

2yıldan fazladır Logitech M505 kullanıyorum ve çok memnunum teknosa da falan oluyor indirimli kampanyalı falan tavsiye ederim hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.
  • m325 i kliksa dan 19 tl ye almıştım mor renk olmuğu için ucuzdu sanırım satılmıyordu heralde gayet kullanışlı unifying alıcısı sayesinde tek usbden birden fazla logitech cihazı bağlanıyor ele oturuyor çok küçük değil mouse tekeri çok güzel tık tık değil sayfa kaydırma pürüzsüz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

m325 i kliksa dan 19 tl ye almıştım mor renk olmuğu için ucuzdu sanırım satılmıyordu heralde gayet kullanışlı unifying alıcısı sayesinde tek usbden birden fazla logitech cihazı bağlanıyor ele oturuyor çok küçük değil mouse tekeri çok güzel tık tık değil sayfa kaydırma pürüzsüz .

Evet mor renkler bir ara indirimdeydi satılmadığından
    Kesinlikle katılıyorum Mouse tekerleği çok kullanışlı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.