Şimdi Ara

Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Üzerinde çoklu dokunmayı desteklen touchpad de yer alan K400 Plus, daha çok akıllı televizyonlar ve eğlence sistemleri için tasarlanan oturma odası odaklı bir klavye.
     
    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi 
     
    Televizyon karşısında kucağınıza alıp hem yazı yazma hem de fare kontrollerini tek noktadan görebilmeniz hedeflenmiş. 10 metreye kadar kablosuz iletişim sağlayan klavye Logitech’in unified alıcısını kullanıyor.
     
    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi 
     
    Boyutlarıyla masa üstü klavyelerden çok dizüstü klavyelere benzer bir yapıda olan K400 Plus, küçük yapısına rağmen bir çok fonksiyon tuşunu da bünyesinde barındırıyor.
     
    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi 
     
    F tuşları ise fonksiyon tuşlarının altına gizlenmiş. Android televizyonlar da düşünülerek fonksiyon tuşları arasına Android TV’lerde kullanılan çoklu uygulama gösterimi, eve dönüş tuşu ve geri tuşu da eklenmiş.
     
    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi 
     
    Touchpad ile kolay bir kullanım için dilerseniz sol üst köşeye konumlandırılan fare sol tuşunu da kullanabiliyorsunuz.
    Touchpad kısmı küçük olmasına rağmen işini iyi görüyor. Eğer yüksek çözünürlükteki bir ekranda çalışılacaksa hassasiyeti arttırarak az alanda çok hareket elde edebiliyorsunuz.
     
    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi 
     
    Çoklu dokunmatik destekleyen yapısı sayesinde ise sayfa kaydırma veya sağ tuş için çift parmak ile panele dokunmak yeterli oluyor.
     
    Klavye üzerindeki tuşların geri bildirimleri oldukça iyi. Basıp basmadığınız konusunda şüpheye düşmüyorsunuz.
    Fakat Türkçe QWERTY dizilimine sahip klavye, her ne kadar hızlı yazım için tasarlanmış olmasa da bazı Türkçe karakterlerin diğer tuşlardan küçük tasarlanmış olmaları alışma sürecini uzatıyor.
     
    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi 
     
    TV karşısında uzun yazışmalar yapmayacağınızı varsayarak bu kısmı önemsemeyebilirsiniz fakat en azından klavye tuşlarında alttan aydınlatma olsaymış gece kullanımını daha rahat hale getirebilirmiş.
     
    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi 
     
    Hafif yapısı uzun süreli çalışmalarda yorgunluk yaratmasının önüne geçiyor. Touchpad kısmı her ne kadar iyi çalışıyor olsa da televizyona bağlı PC’si üzerinden K400 Plus ile oyun oynamayı düşünenler için belirtmekte fayda var yanına bir tane de kablosuz fare eklemiz iyi olur. Burada Logitech MK240 klavye fare seti TV karşısında oyun için bir çözüm olabilir.
     
    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi
     
    Touchpad kısmı tahmin edebileceğiniz gibi navigasyon ve web gezintisi için ideal bir kullanım deneyimi sunuyor. K400 Plus her ne kadar oturma odanızda TV karşısında bir kullanım deneyimi düşünülerek tasarlanmış bir ürün olsa da genel özellikleriyle dar alanda PC kullanımı için de uygun bir çözüm.
     
    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi
     
    Kasa veya benzeri terminal noktalarda operatörün tek noktadan klavye ve fare ihtiyacını iyi bir şekilde görebilir. 2 adet ince kalem pilden gücünü alan sistemin pilini bitirene kadar kullanmamız mümkün değil elbet bu yüzden Logitech’in sitesinde yer verdiği 1 yıl pil ömrüne güvenmemiz gerekiyor.

    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi 
     
    K400 Plus, oturma odasında akıllı televizyonu veya televizyona bağladığı bilgisayarı ile haşır neşir olan kullanıcılar için ideal bir çözüm olmuş.
     
    Logitech K400 Plus kablosuz klavye incelemesi 
     
    Alttan aydınlatmaya da sahip olsaydı al başka cihaz arama diyebileceğimiz bir klavye fare kombinasyonu diyebilirdik ama bu haliyle alttan aydınlatmaya sahip bir üst sürümü çıkana kadar işinizi fazlasıyla görecektir.







  • Mesut abi helal valla jet hızıyla okudun :D

  • G610 ve G810 incelemesini bekliyoruz

  • Mesut beyin acelesi var sanırım Klavyeye gelicek olursak logitech diyince bakmadan al derim şuana kadar aldığım hiçbir logitech klavye yada fare bozulmadı bir tanesini 4 yıl boyunca kullandım bir kere bile teklemedi hele kablosuz fareleri ayrı güzel kodunu yanlış hatırlamıyorsam m40 (29 lira olan) aldım 2-3 yıldır kullanıyorum pil uzun süre dayanyor sinyal konusunda sıkıntı yok uzaktan test etmedim.

  • Tuş aydınlatma Logitech K810 ve K830 modellerinde var, K810'da touch pad alanı yok ayrıca mouse kullanmak gerekiyor.
    Her iki model de Türkiye de bulunmuyor, bulunanlar var ise Türkçe klavye değil. Yarın bir gün stoklara gelirse de 99 dolarlık klavyeyi sanırım burada 700-800 den satarlar.
    Hiç bir şey üretmeyip hep hazır almaya alıştığımız için bugün bu durumdayız ne yazık ki.

    Bizim ekonomi ve güzel sanatlar üniversitelerinde okuyanlar kartondan ev, kıyafet yapsın, acaip şekilli tabure yapsın,
    Elektronik ve tasarım mühendislerimiz bir şirkete girip tek hayalleri güzel maaşlı bir iş olsun hayatımı yaşayım derdinde olsun.

    Her şey böyle olunca biz de bekleriz Logitech keyfi gelecek de TR karakterli arka aydınlatmalı klavyesini hem de uygun fiyattan burada satacak, bknz hayal dünyası.

    Allahtan yol yapıyoruz, havalalanı, filan yapıyoruz da sıkıntımı her gün üstü açık arabamla dolaşıp atıyorum, aracı havalimanı park yerine bırakıp oradan uçağa geçiyorum arada bir yurt dışına çıkıyorum stres kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 29 Mayıs 2016; 21:27:56 >




  • Fiyat nedir?
    Fiyat yazmıyorsa reklam denir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aazam

    Fiyat nedir?
    Fiyat yazmıyorsa reklam denir..

    Merhaba,

    Hangi incelememizde fiyat gördünüz de buna böyle yorum yapma ihtiyacı hissettiniz :)

    İncelemeler yıllarca yayında kalıp kullanıcılar tarafından izleniyor. Fiyat her değiştiğinde içeriği mi güncelleyelim?

    Fiyatı merak ediyorsanız Google'a ürünün ismini yazmanız yetiyor.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • güzel bir cihaz
  • Microsoft'un benzeri multimedia klavyesini kullanıyorum oldukça memnunum,gerçi bazen yazdığım yer kayıyor yada algılamadığı için eksik yazıyorum ama genede başarılı bir klavye hemde suya dayanıklı yapıda.
    Bu arada 2 parmakla kaydırmayı bilmiyordum baktım şimdi benim klavyedede aynı özellik varmış,ayrıca klavyeyi hiç kapatmamıştım düğmesinden genede 6 aydan fazla gitti pili.
  • K400r olan modelini kullanıyorum, bu model ile araların da pek fazla bir fark yok gibi.

  • Eh be arkadaş. Böyle bir klavye yaparsınız. Yön tuşlarını alıp klavyenin içerisine tıka basa sıkıştırıp araya sokarsınız. Yan taraftaki touchpad in altındaki sağ ve sol mouse butonlarının altını ise boş bırakırsınız.
    Bu kadar mı gerizekalılar bunlar. Yön tuşlarını BOMBOOOOOOŞŞŞŞ duran mouse tuşlarının altındaki boşluğa koysalar, diğer tuşları da hem daha büyük yapabilirler, hem de yön tuşları da olması gerektiği kadar büyük olabilir.

  • Touchpad klavye bir arada Türkiyede satılan en iyi ürün hangisi?

  • ps4 de bağlansa tarayıcı, youtube de falan iş görürmü acaba.. yada ps4 uyumlumu acaba...

  • televizyonda fazlasıyla iş görüyor en azından benim için öyle

  • k410 olaydı alıcaktım artık piyasada bulunmuyor

  • Webos ile calisiyorum mu ?

  • bimesk'ten 150tl'ye geçen ay almıştım.kağıt üstünde çok güzel ama tv'de malesef çalışmıyor.samsung 55" son model tv'de 2 gün boyunca çalıştıramayınca iade ettim.touchpad çalışırken klavyesi işlemiyordu.uyum sorunu olan bir klavye olmuş malesef.beğenmedim.

    tuş tasarımı kötü.zamanla aralarına toz dolabiecek bir yapısı var.microsoft all in one bu açıdan daha başarılı.
  • 55" samsung tv de pc için tasarlanan logitechk270 set kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir sorun görmedim fiyatıda ucuz 40tlye almistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki biraz konu dışı olacak ama mk240 setinden bende de var
    ancak usb alıcısı yanlışlıkla kırıldı ve unify olmadığı için başka alıcıyla kullanamıyorum
    alıcıyı bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?

  • Şu unified tam olarak nasıl çalışıyor?

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.