Şimdi Ara

Hızlı ve Öfkeli serisini sıralar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızlı ve öfkeli serisini izleyeceğim daha önce hiç tamamını izlemedim bana seriyi 1.filmden başlayarak son filme kadar yazar mısınız ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hızlı ve Öfkeli Filmleri Sıralaması

"Hızlı ve Öfkeli" serisi, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip, aksiyon dolu bir film serisidir. İşte "Hızlı ve Öfkeli" filmlerinin kronolojik sıralaması:

1. Hızlı ve Öfkeli (2001)
    2. 2 Hızlı 2 Öfkeli (2003)
    3. Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı (2006)
    4. Hızlı ve Öfkeli: Los Angeles Sokak Yarışları (2009)
    5. Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu (2011)
    6. Hızlı ve Öfkeli 6 (2013)
    7. Hızlı ve Öfkeli 7 (2015)
    8. Hızlı ve Öfkeli 8 (2017)
    9. Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (2019)
    10. Hızlı ve Öfkeli 9 (2021)

"Hızlı ve Öfkeli" filmleri, yüksek hızlı araba kovalamacaları, akılalmaz dublörler ve ilgi çekici karakterleriyle bilinir. Seri, yıllar içinde aksiyon hayranları arasında bir kült klasik haline geldi.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• Bende başlayacağım bir türlü nasip olmadı
  • bunu anlayamayacak ne varki sadece basit bir araştırma yapsan bulurdun

• Faster filmi seriyle bağlantılı mı peki yoksa gereksiz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Faster filmi seriyle bağlantılı mı peki yoksa gereksiz mi?

Seriyle bağlantılı değil. Ama zamanın varsa zevkine izlenilebilecek bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Haliax -- 4 Eylül 2011; 11:41:07 >
  • bir takim arkadaslar tokyo drifte daha var demisler. bunu hangi kaynaklara gore iddia ediyorlar, mumkunse aciklayabilirler mi? ben bu seriyi hic izlemedim henuz ama yanilmiyorsam 2 tanesinde eva mendes de rol almis bir de gordugum kadariyle son filmde "the rock" da senaryoya dahil olmus. bunlar guzel haberler ama daha fazla kalite lazim bu tarz filmlerin izlenebilmesi icin. millet kolay prim vermiyor artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

bir takim arkadaslar tokyo drifte daha var demisler. bunu hangi kaynaklara gore iddia ediyorlar, mumkunse aciklayabilirler mi?

Fast Five(2011)'da ve Fast&Furious(2009)'da oynayan Han karakteri Tokyo Drift(2003)'te ölüyor.
  • 6. filmide biran önce cekselerde izlesek baksana latty de ölmemiş kadın soygun bile yapmış
  • İzledikten 1 ay gibi bir süre sonra araba kullanmaya başlayın yoksa canınızı riske edebilirsiniz.
  • Şimdiye kadarki en güzeli 5. silm olan Rio ydu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

bunu anlayamayacak ne varki sadece basit bir araştırma yapsan bulurdun

mesaj kasıyor
  • Mesaj kasıyorum evet . Bu bana para kazandırıyordu zaten.
  • merhaba arkadaslar öncelikle belirtmem gereken şey şu ben takıntılı biriyim.
    hızlı ve öfkeli filmini cok duydum ama pek umursamadım bu zamana kadar ancak 1 ay dır tutkusu oldum hayranlıkla ızledım defalarca ancak herkesın kafasındakı sorular vardır tabıkı benımde kafama takıldı ve ulaşmış olduğum çözümü sizle paylaşmak istedim lety nin ölüp tekrar karşımıza cıkmasının sorusunun cevabını aldınız sanırım öldü zannedilirken hastaneye ötürüorlarmış ordada hafıza kaybına ugradığından dom ve eski ekibini hatırlamıyor tabi daha sonrasında ise yavaş yaaş eski ailesine yani dom a dönüş yapılıyor ancak daha da entresan ı ise HAN 3.seride yani tokyo drift de ölmüşken nasıl oluyorda sonraki serilerde karşımıza çıkabiliyor die merak ettim araştırdım sanırım tokyo dirift aslında 6. seri yani HIZLI VE ÖFKELİ filminin sıralaması 1-2-4-5-6-3-7-8 tabi bu şuanki görünüm bakalım yönetmen yeni bi şaşırma yapmazsa :) adrenalin heycan hız herşey zirvede paul wolker ölmemiş olsaydı van diesel ile birlikte müthiş oyunculardı üzgünüm :(

• Candreva87 kullanıcısına yanıt
    bencede en güzeli 5 rio soygunu diğer bölümlerini adam akıllı izlemedim çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.