Şimdi Ara

Hızlı ve Öfkeli... Paul Walker hayatını kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
8.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu film seriside burada biter toprağı bol olsun
  • Daha yapılacak çok film vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

bu film seriside burada biter toprağı bol olsun

+1

Allah rahmet eylesin
  • Hadi bee en sevdiğim filmdeki en sevdiğim kişi ölmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzuldum gercekten hizli ofkelinin en onemli karakteriydi yazik oldu

• sabah ntv radyo soyledi kulaklarima inanamadim.cok sevdigim bir aktordu.yazik olmus .bildigim kadariyla kucuk bir cocugu da var.fast and furious serilerinde oynayip trafik kazasinda olmek tam bir ironi olmus.

r.i.p. brian o connor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende çok severdim..sabah görünce uyanamadım fakat zannettim afalladım..üzüldüm
  • 40 yaşında. Genç... başarılı bir aktördü. R.i.p diyelim.

Kullandığı araç öyle böyle değil , carrera GT , kim bilir ne kadar hıza çıktı. Araçtan eser kalmamış. Üstüne bir de yanmış. Feci bir kaza...

• conquête kullanıcısına yanıt
    Her ölüm gibi üzücü.. Epey hızlıymış sanki araba yok.. Tabi araç hemen yanmış kazanın ardından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı süren o değilmiş galiba,şimdi okudum.Üzüldüm gerçekten,ortada araba denecek bişey kalmamış kimbilir ne kadar hızlıydı

• adamın sonuda araba oldu
  •  Hızlı ve Öfkeli... Paul Walker hayatını kaybetti

• Ben milyon dolar kazandıran bir filmin biteceğini zannetmiyorum..
    Bkz. James Bond 50 tane adam değişti film hala güzel
    Ama yine de Allah rahmet eylesin...
  • Özellikle otomobil bölümünde çoğu kişinin hayranlık duyduğu birisidir eminim ki, sabah uyandığımda kendi adıma konuşayım resmen içime birşey oturmuş gibi hissettim. Çok üzüldüm çocukluktan beri hızlı ve öfkeli serisini izliyerek büyüdüm, her araba kullanışında ciddi anlamda izlerken zevk alıyordum. Daha sonra filmden çıkınca hep r34 ümüz bir gt-r ımız olsa diye arkadaşlarla hayal kurar dururduk. Çok kötü oldu hayatını kaybetmesi.

• Bence araçta güvenlil yok o markanın aracları kaza yapınca içe doğru cöküyor sonra benzin deposu patlayınca yanıyor ferrari 2 ye bölünüyor depo arkada kalıyor motorla sürücü ayrı bir bölmede sapa sağlam

• R.İ.P Gerçekten üzüldüm ya
  • Vay anasini ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Özellikle otomobil bölümünde çoğu kişinin hayranlık duyduğu birisidir eminim ki, sabah uyandığımda kendi adıma konuşayım resmen içime birşey oturmuş gibi hissettim. Çok üzüldüm çocukluktan beri hızlı ve öfkeli serisini izliyerek büyüdüm, her araba kullanışında ciddi anlamda izlerken zevk alıyordum. Daha sonra filmden çıkınca hep r34 ümüz bir gt-r ımız olsa diye arkadaşlarla hayal kurar dururduk. Çok kötü oldu hayatını kaybetmesi.

Altına imzamı atıyorum , sabah sabah uyanır uyanmaz duyunca resmen içime oturdu , kendime gelemedim , hayranlık duyduğum birisiydi kendisi.Özellkikle filmlerden sonra kendisinin araba içinde hayatını kaybedeceğine 40 yıl düşünsem ihtimal veremezdim.

• Hız gitti, geriye öfke kaldı...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.