Şimdi Ara

Hızlı motor sürme isteği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftasonları bazen hafta içi iş yoğunluğuma göre motor kullaniyorum. Fakat kendimi dizginliyemediğimi fark ediyorum. Bastıkça basasım geliyor ve hız aldıkça daha da hızlanmaya çalışıyorum. Daha yüksek bir CC almayı düşünürken kendimi frenleyemeyeceğim aklıma geliyor. Evet yanlış olduğunun farkındayım. Sizce neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o zaman çoğu motorcu o hastalığa sahip. Özellikle yüksek CC kullanıp normal gideni göremedim?

• o senin arkadaş çevrendedir . gayet düzgün süren insanlar var bırak lafı şimdi . sorumluluğun yok ailen yok demekki . eğer varsa sorumluluk bilincin yok. eline hakim olcaksın hocam kaç yaşında adamsın basıcaksan piste git hiç mi korkun yok . norveçte yaşamıyosun

• 1000lik motor yakışır size.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara sıra haftada bir hız yap onun dışında seridini ortalayarak git.

• deleted message

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yharf -- 19 Nisan 2021; 23:25:38 >
  • Gençlik ile alakası yok sen sadece kendini tehlikeye atmıyorsun gaza gelme adam gibi sür işte alla alla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyük CC demek hızlı gitmek değildir. Motor sürmek için bahane üretirsin, motor sürerken kendini özgür hissedersin doğrudur. Ama kontrolsüz hız felakettir! Kesinlikle ileri sürüş eğitimi almalısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.