Şimdi Ara

HIZ TUZAĞI 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR "HIZ TUZAĞI 2" SÜPERDİ DİMİ?
    BEN GEÇEN TGRT'DE İZLEDİM MANYAKTI, FİLM

• fena değil valla bende sevdim
  • izlememediğim için yorum yapamıyacam ama iyi film diye duydum.
  • sinemada seyretmiştim sanırım 97 yılıydı.sıkmayan bir aksiyon
  • hız tuzağı 2, yapılmış hayal kırıklığı yaratan bir film.
    Neden,
    hız tuzağı 1 ,bildiğiniz üzere sandra bullock ile keanue oynuyordu, ve büyük gişe hasılatı yaptı,her iki oyuncununda ünü baya arttı bu filmle, en çok sandra bullock bu film ile ünlendi.
    Yalnız 2.sinin çekiminde keanue yoktu,daha düşük bütçeye çekilmek istendi, ve sonuçta alışılmış 1.in aksina daha basit, daha kurgusuz bir film ortaya çıktı,zaten hasılatlarına baktığınızda ne kadar az kazandığınıda anlıyacaksınız.
    Aynı hatayı sandra bullock kendi işledi, kendi firmasının çektiği güzel dedektif 1 bildiğiniz gibi,sandra bullock ile benjamin bratt arasında hafif tatlı aksiyon ve aşk sahneleri ile geçiyordu, ve zaten film ayrıca çok iyi hasılat yaptı.
    Gelelim hatasına, sandra ikinci filmini çekerken benjamin bratt i almadı zaten benjamin bratt filmin ikicisinin yapılmaması gerktiğini beyan etmişti, bu güzel son ile kalmasını istemişti, ama para hırsı yüzünden sandra ikincide yanına kadın bir partner seçti tabii ki bunu seçerken ücretinin de düşük olması önemli bir etkendi.
    Sonuç güzel dedektf 2 de hüsrana uğradı ve projenin bi daha tekrarlanmayak kadar düşük hasılat yaptı.

speed 1
    hasılat 430milyon$

speed 2
    hasılat 100milyon$ , harcanan 110milyon$ tanıtım giderleri hariç.

güzel dedektif 1
    hasılat 150milyon$

güzel dedektif 2
    hasılat 48milyon$

Veriler 'boxoffice'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirneo -- 3 Temmuz 2005, 15:49:20 >

• Çok güzel film bencede
  • bu tu filmler ancak TV de yayınlanır ...

zaman geçirmek için izlenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.5g hız çok yavaş
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hız Tuzağı 2 mi? İğrenç bir film.
  • Birincisi idare ederdi ama ikincisinin yüzüne bile bakılmaz.Hele bir gemi çarpma sahnesi var ki 10 sn sonra çarpacak diyosun ama gemi devr-i alem yapıyo o sürede.Git babam git,deniz bitti ulan
  • daha yeni mi izledin ama hiz tuzağı bir in yaninda oldukça sönük bir film bence
  • başarısız bi dewam filmi
  • ona süper diyorsanız siz filim izlememişsiniz demektir
  • berbat bir filmdi ya... keanu reves yok adam gibi bir konuda yok...film kötüydü ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: minikhacker

ona süper diyorsanız siz filim izlememişsiniz demektir

Yorum budur.

• Bu filmi sadece 5 kişi mi beğendi?Bir de ben 6
    Beğenmeyenlerin sayısıysa 13

Bence süper bir filmdi. Ama beğenmeyenlerinizde olmuş...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CFD572C6 -- 5 Temmuz 2005, 19:52:17 >
  • çoğu devam filmi gibi çok başarısız....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.