Şimdi Ara

HIV Ag/Ab Combo test

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
37.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 24 gün önce şu konuyu açmıştım:

http://resim.donanimhaber.com/m_51934052/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51934052

şüpheli ilişkinin ardından 24 gün geçti ve bugün "HIV Ag/Ab Combo" testi yaptırdın. Sonuç negatif. "0,36" diye bir değer de var. Doktor şüpheli ilişkiden 3 gün sonra yapılacak testin kesin denebilecek sonuç verdiğin söyledi. Ben de bugün hastaneye gitmişken yaptırdım. 24 günlük bu süre yeterli mi?

Not: Ag/Ab muhtemelen antijen/antikor demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi bir insan -- 14 Eylül 2011; 20:05:34 >

• 3 ay sonra birdaha yaptırın. PCR testi değil ise (pahalı. genelde yapmıyorlar) kesin sonuç vermez ki pcr da en az 3 hafta ister.
  • teşekkürler, benim anlamadığım doktor neden 3 günden sonra kesine yakın sonuç verir dedi. hey allah ım ya
  • Onlarda insan. Uzmanlık alanları değilse unutmuş olabilirler. HIV kana karıştığı andan itibaren özel antikorlar oluşur. Kandaki bu antikorların ELISA testi yöntemiyle ölçülebilecek düzeye ulaşması için yaklaşık 3 aylık bir süreye ihtiyaç vardır. Yani virüs bulaşacak, kana karışacak, çoğalıcak ve bağışıklık sistemi bu virüse karşı antikor üreticek. 3 günde olacak şey değil yani (kan nakli yapılmadıysa tabi) Siz bağışıklık sisteminizi sağlam tutun düzenli beslenin uykunuzu iyi alın. Hatun veya adam hiv + olup prezervatif kullanmamış bile olsanız %100 bulaşacak, hasta edecek diye birşey yok. Bu kadar şeyi nerden mi öğrendim? Metrodaki yumuşak bandlara "travestiler" enjektör iğnesi saplamış ben de tutunca girdi tabi elime... Sonra araştırmaya başlanır doktora gidilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Onlarda insan. Uzmanlık alanları değilse unutmuş olabilirler. HIV kana karıştığı andan itibaren özel antikorlar oluşur. Kandaki bu antikorların ELISA testi yöntemiyle ölçülebilecek düzeye ulaşması için yaklaşık 3 aylık bir süreye ihtiyaç vardır. Yani virüs bulaşacak, kana karışacak, çoğalıcak ve bağışıklık sistemi bu virüse karşı antikor üreticek. 3 günde olacak şey değil yani (kan nakli yapılmadıysa tabi) Siz bağışıklık sisteminizi sağlam tutun düzenli beslenin uykunuzu iyi alın. Hatun veya adam hiv + olup prezervatif kullanmamış bile olsanız %100 bulaşacak, hasta edecek diye birşey yok. Bu kadar şeyi nerden mi öğrendim? Metrodaki yumuşak bandlara "travestiler" enjektör iğnesi saplamış ben de tutunca girdi tabi elime... Sonra araştırmaya başlanır doktora gidilir

Büyük geçmiş olsun o nedir ya tüylerim ürperdi

• Dış ortamda en fazla yarım saat dayanabilmeleri beni rahatlattı sonuçta birşeyde olmadı :) Artık oturduğum, tuttuğum yere çok dikkat ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

bu testler hakkıdna bilgisi olan var mı nasıl yapılıyor ne kadar benimde cok kısa korunmasız ilişkim oldu ama cok kısa genede korkuyorum uykularım kacıyor 1 ay oldu belirti yok şimdilik

uykuların kaçmasın rahat ol bende çok kısa bi ilşkiden sonra çok tırsmıştım.hastaneye gidiyosun eliza testi yaptırmak istiyorum diyosun kan veriyosun bir tüp ve diğer gün sonucunu alıyosun.1 ay olmuş tam zamanı bence daha fazla geçirmeden git.bu test sonucunda negatif çıkarsa 3 ay sonra birdaha git yine hıv testi yaptır ayrıca istersen hepatit b'de yaptırabilirsin yine negatif çıkarsa rahatsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Router ın IP alma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer fırsatınız varsa partnerinize eliza testi yaptırın. Eğer onda olmazsa muhtemelen sizde de olmaz. Diğer türlü 3 ay beklemeniz gerek ki uykularınız kaçar. Ayrıca hepatit b, frengi de yaptırmanız lazım. Ki bunların belirtilerini zaten 1 ay içinde farkedersiniz.

Devlette 50 lira, özelde 100-150 lira. Devlette 1 gün sonra çıkar, özelde 2-3 saat içinde çıkar. Normal kan testi diye bir şey yok. Sizin kanınızı alıyorlar ve o kanla istediginiz testi yapıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: milfhunter

quote:

bu testler hakkıdna bilgisi olan var mı nasıl yapılıyor ne kadar benimde cok kısa korunmasız ilişkim oldu ama cok kısa genede korkuyorum uykularım kacıyor 1 ay oldu belirti yok şimdilik

uykuların kaçmasın rahat ol bende çok kısa bi ilşkiden sonra çok tırsmıştım.hastaneye gidiyosun eliza testi yaptırmak istiyorum diyosun kan veriyosun bir tüp ve diğer gün sonucunu alıyosun.1 ay olmuş tam zamanı bence daha fazla geçirmeden git.bu test sonucunda negatif çıkarsa 3 ay sonra birdaha git yine hıv testi yaptır ayrıca istersen hepatit b'de yaptırabilirsin yine negatif çıkarsa rahatsın

hocam utanırım ya gercekten kötü bi durum herşeyden tövbe ettim ne lanet bişeymiş kac lira bu testler gizli mi kalıyor
    normal kan testi yaptırsam sonuc cıkar mı

tövbe etme hocama devlet hastanesinde 10 tl ben cerrahpaşada yaptırdım normal kan testiyle olmaz.utanılacak birşey yok

• bende gecen hafta gittim bundan 3.5ay once yasamistim bende
    bole bole soledim doktora kan verdim ertesi gun aldim tum testlerin karsisinda negatif yaziyordu.

6aya varinca birde universite hastanesinde kan testi yaptirmaya karar verdim birde.
    ozel hastaneler 400-500lira fiyat cekiyorlar inanilir gibi degil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam utanırım ya gercekten kötü bi durum herşeyden tövbe ettim ne lanet bişeymiş kac lira bu testler gizli mi kalıyor
    normal kan testi yaptırsam sonuc cıkar mı

tövbe etme hocama devlet hastanesinde 10 tl ben cerrahpaşada yaptırdım normal kan testiyle olmaz.utanılacak birşey yok

hocam ben gerçekten utanırım yani ne biliyim zaten ilişki 10 sn sürdü sürmedi bulaşma ihtimali nedir acaba 1 aya yaklaştı belirti falan yok hiç ateş vb

arkadaşım utanıyosan bu korkuları yaşamaya devam edersin.senden başkasıda gidip yaptıramayacağına göre .. ilişki 10 saniye veya 10 dakika olay o değil .. git 5 dkka da ver kanı olsun bitsin

• quote:

beyler ne olur yardımcı olun ya şuan hiçbir belirti yok ama 1 ayda hiç ateş öksürük vb olmadı
    sadece uçuk cıkmıştı dudagımda

1ayda belirtisini gosterecek bir virus degil bu
    senelerin gecmesi lazim bazen grip mikrobu degilki 2 gune ateslenip oksuruk baslasin
  • quote:

beyler ne olur yardımcı olun ya şuan hiçbir belirti yok ama 1 ayda hiç ateş öksürük vb olmadı
    sadece uçuk cıkmıştı dudagımda

Kimle oldu peki ? Sen utaniyorsan bari o kadina soyle, parasini ver o kendine yaptirsin. Eger onda cikmazsa dogal olarak sende de yoktur.

Usta kafayi yersin boyle. Hastalanirsan atesin cikar, karnin agriyabilir, ucuk cikabilir, grip olursun. Bunlar hep normal belirtiler. Bu olaydan once hic atesin cikmadi mi ? Paranoyaklasirsin zamanla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyen arkadaşlar hiv pcr testi ile ilgili biligiye bu linkten ulaşabilirlerhttp://www.hivtesti.com.tr/hiv-pcr-testi.html
  • Merhaba. Korunmasız yaşadığım ilişki sonucu test yaptırmaya karar verdim.Aids fobisi oldu bende. MaviLab'dan bugüne randevu aldım. İlk korunmasız deneyimden bu yana tam 1 ay geçti.

Bugün vizem olduğu için randevuya gidemeyeceğim , haftaya çarşamba veya perşembe 4.Jenersayon '' Vidas '' Combo bilmem ne testi yaptıracağım. Bununla ilglil araştırmalarım sonucu kesinliği %99,88 olan bir test olduğu söylendi.Konu açmak istemedim.

Bilgi verebilecek varsa çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 18 Nisan 2017; 21:2:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Merhaba. Kız arkadaşım ile yaşadığım ilişki sonucu test yaptırmaya karar verdim.Aids fobisi oldu bende. MaviLab'dan bugüne randevu aldım. İlk korunmasız deneyimden bu yana tam 1 ay geçti.

Bugün vizem olduğu için randevuya gidemeyeceğim , haftaya çarşamba veya perşembe 4.Jenersayon '' Vidas '' Combo bilmem ne testi yaptıracağım. Bununla ilglil araştırmalarım sonucu kesinliği %99,88 olan bir test olduğu söylendi.Konu açmak istemedim.

madem 1 ay oldu neden vidas yaptırıp daha fazla masrafa giriyorsun ki, hiv p24 antijen antikor yaptır daha ucuz.

vidas 14 günde sonuç almak isteyenler için. 12.8 günde bile doğru sonuç vermitir. ayrıca hiçbir şeyin yok kafana takıldıysa kötü olmuş sürekli yaptırma ihtiyacı hissedeceksin. daima hastalık kapmaktan korkacaksın.

arada hcv de yaptır, aşın yoksa hepatit b. hcv şuan gözükmeyebilir, eskiden varmıymış yokmuymuş öğrenirsin.

kıza fazla güvenmiyorsan hpv de yaptırdı. micro chip test v.s.

yok yere yapmış olursun hepsini ama. haberin olsun.

sadece hcv önemli senin için ve hepatit b o da eskiden varsa ortaya çıksın diye.hazır gidiyorken hastaneye.

internet boş araştırma yapma bide hastalıkla ilgili.

• Wheatley kullanıcısına yanıt
    Dünya sağlık örgütü elisa yöntemi için 42 gün yeterli demiştir.Türkiyede ise 90 sondur kesinlikle .Zamanında bende kafama çok taktım ,güvenmeme rağmen gittim 2 kere yaptırdım.62.GÜN VE 93.GÜN İKİSİDE negatif.Bu aralarda dövme yaptırdım, güvenilir yerde ilk olduğuu için iğneye dikkat edemedim ama diğer herşey on numaraydı.Şimdi de hıv kapmışmıyım düşüncesi hakim.Bunun sonu yok arkadaşlar takmayın kafaya çok istiyosanız 1 kere yaptırın.Kendimize yazık ediyoruz.Sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOzguur

Dünya sağlık örgütü elisa yöntemi için 42 gün yeterli demiştir.Türkiyede ise 90 sondur kesinlikle .Zamanında bende kafama çok taktım ,güvenmeme rağmen gittim 2 kere yaptırdım.62.GÜN VE 93.GÜN İKİSİDE negatif.Bu aralarda dövme yaptırdım, güvenilir yerde ilk olduğuu için iğneye dikkat edemedim ama diğer herşey on numaraydı.Şimdi de hıv kapmışmıyım düşüncesi hakim.Bunun sonu yok arkadaşlar takmayın kafaya çok istiyosanız 1 kere yaptırın.Kendimize yazık ediyoruz.Sağlıcakla

Obsessif kompülsif bozukluğu tıptaki adı. Anafranil, hafif vakalar da lustral endikedir. Ben 2 kere combi. 3 kere elis oldum sildim attım. Arada bir hpv gelir aklıma. Bazen hepatit c ama tertemiz. Fakat insanlardan kaçıyorum tükürükle bulaş mümkün olmamasına rağmen. Tek vaka ikisinin de ağzı kanayan kişilerin yaptığı derşn öpüşme. Göz de mukozadır ama hiv li 1-2 ünite kan dökülse belki deniyor.

Ama sağlıksız gördüğüm insanlardan daima kaçıyorum.

Özetle bende ki takıntı olayı yok ve ilaçları kullanmadan yendim. Sebebi de korku küçükken nefret ederdim ben hiv gibi hastalıklardan. Bunu uzunca süredir takan tıbbi yardım alsın.

Ufak bir takıntım kaldı geriye sürekli lenf bezlerimi yoklamak. Binbir tane enfeksiyon var, kanseri var mezastas yapıyor lenf bezlerinden bilirsiniz. Ben hastayım demekten vazgeçsin arkadaşlar.

Ama tanımadığınız biriyle olmuşsa, veya motorla hpv yaptırın derim mutlaka. 2 tane hpv türü %80-90 penis kanseri yapıyor.

Eşinizde de, varsa, rahim ağzı kanseri yapar.

Rahim ağzıkanseri olanların çoğunun sebebi eşleri.

Kadınlarda hpv tiplerinin kanser yapma olasılığı çok daha yüksek. Ayrıca dediğiniz gibi elisa yöntemi kullanılacaksa 42. Gün yeterlidir, dileyen 90 da tekrarlayabilir.

Vidas hiv duo ultra istanbul da var tek hatırladığım. Diğer şehirler için combi yaptırın 21 gün. Zira en yüksek antijen seviyesi 3-5 hafta da görülüyor. Kadın kesin hivliyse 72 saat içerisinde hiv proflisaksine başlana bilir. Truvada ve stocrin le virüs kapılmışsa kurtulma ihtimaliniz %60 %70.

Ama kadın kesin hiv değilse immün sisteminizi şey etmeyin, karaciğer için de çok tehlikeli.

Truvada ve stocrin pahalıdır çok. Ve çoğu eczaneler de yok. Bu yüzden kesin ihtimal varsa bütün advers etkileri göz ardı edip başlanmalı derhal tedaviye. Kadın %100 hivse gerekirse telefonunuzu satın başlayın. Sonra doktora yazdırırsınız.

Lateks olmayan condom dan hiv geçer dikkat edin.
    Hpv condom dinlemez dikkat edin.

Bu bunalım sebebiyle alet uzun süre kalkmayabilir ve hissizlik ve cinsellikten iğrenme olabilir.

Özetle millet her gün biriyle yatar takmaz, siz tek seferde condom dahi olsa ve bulaş yolu olmasada takarsınız.

Okb insanın yaşam kalitesini düşüren psikiyatrik bir hastalıktır. Kendiniz yenin derim. İlaçların yan etkisi fazla.

Son olarak okb e bir örnek; kişi babasını öldürmekten korkuyorsa küçükken, sürekli yanına gitmiyim ya öldürürsem der.

Homolardan korkan homo muyum acaba der.

Hiv/ aids ten korkan, bu olcağına ölüyim diyenler ilk ilişkide kafsyı yer.

Yani özetle okb korkulardan beslenir. Zamanım olursa ve canım isterse o an için alıntılarınıza, yardım isteklerinize yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Merhaba. Kız arkadaşım ile yaşadığım ilişki sonucu test yaptırmaya karar verdim.Aids fobisi oldu bende. MaviLab'dan bugüne randevu aldım. İlk korunmasız deneyimden bu yana tam 1 ay geçti.

madem 1 ay oldu neden vidas yaptırıp daha fazla masrafa giriyorsun ki, hiv p24 antijen antikor yaptır daha ucuz.

vidas 14 günde sonuç almak isteyenler için. 12.8 günde bile doğru sonuç vermitir. ayrıca hiçbir şeyin yok kafana takıldıysa kötü olmuş sürekli yaptırma ihtiyacı hissedeceksin. daima hastalık kapmaktan korkacaksın.

arada hcv de yaptır, aşın yoksa hepatit b. hcv şuan gözükmeyebilir, eskiden varmıymış yokmuymuş öğrenirsin.

sadece hcv önemli senin için ve hepatit b o da eskiden varsa ortaya çıksın diye.hazır gidiyorken hastaneye.

Dostum kızın uzun bi ilişkisi olmuş ve çocuk aldırmış biri ... O yüzden ben kaldıramayacağım işin içine girdim ... Şuan ayrıldık zaten .

Ek olarak ; Hepatit B'ye karşı bağışıklığım var . Tek bir kez test yaptırayım o zaman , hangisini yaptırayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Dostum kızın uzun bi ilişkisi olmuş ve çocuk aldırmış biri ... O yüzden ben kaldıramayacağım işin içine girdim ... Şuan ayrıldık zaten .

Ek olarak ; Hepatit B'ye karşı bağışıklığım var . Tek bir kez test yaptırayım o zaman , hangisini yaptırayım

42. gün elisa yöntemiyle ünilerde ve devlet hastanelerinde beleşe. hcv (hepatit c) ve hiv antikor yaptır. 42. gün yeterlidir. hiv elisa için.

ateş, deri döküntüsü, faranjit, pamukçuk (ağızda olur), lenf bezi şişmesi yoksa yüksek ihtimal sağlamsın. ateş, deri dök, lenf, faranjit en belirginler.

en önemlileri ateş ve lenf bezlerinin şişmesi ve pamukçuk ama. onun haricinde kas eklem ağrıları, ishal, baş ağrısı mide bulantısı v.s. var.

erkenden öğrenmenin pek bir faydası yok kafana takmışsan git mavi, düzey lab. v.s. yaptırt. doğru isim vermek zorunda değilsin, rastgele isim salla.

özet: hiv kapmadın. kafana taktıysan lab da combi ol, p24 combi antijen antikor.

vidas olma pahalı daha o.

kafana takmadıysan 10-20 gün sabret hastane de beleşe ol.

dediğim gibi hcv ve hepatit b de yazdır.

hepatit b aşıları herkeste uzun yıllar koruma sağlamaz.

alette sivilce, ben, siğil olursa hpv testi ol. çük kanserine karşı.

HİÇBİR ŞEYİN YOK AMA BUNU UNUTMA.

dediğim belirtiler varsa o zaman düşün genelde 2 ile 6 hafta arasında oluyor bu belirtiler, sonra kendiliğinden kayboluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.