Şimdi Ara

HIV Ag/Ab Combo test (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
37.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Merhaba. Kız arkadaşım ile yaşadığım ilişki sonucu test yaptırmaya karar verdim.Aids fobisi oldu bende. MaviLab'dan bugüne randevu aldım. İlk korunmasız deneyimden bu yana tam 1 ay geçti.

Bugün vizem olduğu için randevuya gidemeyeceğim , haftaya çarşamba veya perşembe 4.Jenersayon '' Vidas '' Combo bilmem ne testi yaptıracağım. Bununla ilglil araştırmalarım sonucu kesinliği %99,88 olan bir test olduğu söylendi.Konu açmak istemedim.

Bilgi verebilecek varsa çok sevinirim...

madem 1 ay oldu neden vidas yaptırıp daha fazla masrafa giriyorsun ki, hiv p24 antijen antikor yaptır daha ucuz.

vidas 14 günde sonuç almak isteyenler için. 12.8 günde bile doğru sonuç vermitir. ayrıca hiçbir şeyin yok kafana takıldıysa kötü olmuş sürekli yaptırma ihtiyacı hissedeceksin. daima hastalık kapmaktan korkacaksın.

arada hcv de yaptır, aşın yoksa hepatit b. hcv şuan gözükmeyebilir, eskiden varmıymış yokmuymuş öğrenirsin.

kıza fazla güvenmiyorsan hpv de yaptırdı. micro chip test v.s.

yok yere yapmış olursun hepsini ama. haberin olsun.

sadece hcv önemli senin için ve hepatit b o da eskiden varsa ortaya çıksın diye.hazır gidiyorken hastaneye.

internet boş araştırma yapma bide hastalıkla ilgili.

Dostum kızın uzun bi ilişkisi olmuş ve çocuk aldırmış biri ... O yüzden ben kaldıramayacağım işin içine girdim ... Şuan ayrıldık zaten .

Ek olarak ; Hepatit B'ye karşı bağışıklığım var . Tek bir kez test yaptırayım o zaman , hangisini yaptırayım

42. gün elisa yöntemiyle ünilerde ve devlet hastanelerinde beleşe. hcv (hepatit c) ve hiv antikor yaptır. 42. gün yeterlidir. hiv elisa için.

ateş, deri döküntüsü, faranjit, pamukçuk (ağızda olur), lenf bezi şişmesi yoksa yüksek ihtimal sağlamsın. ateş, deri dök, lenf, faranjit en belirginler.

en önemlileri ateş ve lenf bezlerinin şişmesi ve pamukçuk ama. onun haricinde kas eklem ağrıları, ishal, baş ağrısı mide bulantısı v.s. var.

erkenden öğrenmenin pek bir faydası yok kafana takmışsan git mavi, düzey lab. v.s. yaptırt. doğru isim vermek zorunda değilsin, rastgele isim salla.

özet: hiv kapmadın. kafana taktıysan lab da combi ol, p24 combi antijen antikor.

vidas olma pahalı daha o.

kafana takmadıysan 10-20 gün sabret hastane de beleşe ol.

dediğim gibi hcv ve hepatit b de yazdır.

hepatit b aşıları herkeste uzun yıllar koruma sağlamaz.

alette sivilce, ben, siğil olursa hpv testi ol. çük kanserine karşı.

HİÇBİR ŞEYİN YOK AMA BUNU UNUTMA.

dediğim belirtiler varsa o zaman düşün genelde 2 ile 6 hafta arasında oluyor bu belirtiler, sonra kendiliğinden kayboluyor.

mrblar hocam

yurt icin hepatit testleri istemislerdi kagidi veren sorun yok gecmis olsun dedi 2 arkadasla gittik bende size veriyim yorumlayabilir misiniz?

sayisal degerler yko sadece negtaif falan yaziyor

• ateş, deri döküntüsü, faranjit, pamukçuk (ağızda olur), lenf bezi şişmesi) Merhaba konu da yazinizi okudum.bu belirtilerden bahsetmissiniz.ben 93. Gun saglik ocaginda Elisa testi oldum negatif geldI. Ama bu belirtileri fazlası ile yasadim.yazdiklarinizi okuyunca içime suphe dustu .sizce guvenilir bir sonuç mu negatif gelmesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eklc1922 kullanıcısına yanıt
    Yaşadıkların psikolojik teste güvenebilirsin.

• 33. Gunde ve 93. Gunde Elisa testi oldum.Dilimde mantar , pamukçuk ,grip benzeri seyler yasadim.14.gunde oldu bunlar, testlerin negatif gelmesi içimi rahatlatti acikcasi.tekrarlamaya gerek var mi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eklc1922 -- 24 Nisan 2015; 22:08:15 >
  • eklc1922 kullanıcısına yanıt
    90. günden sonra yaptırmışsın çok büyük ihtimal yine yaptırsan yine negatif gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

90. günden sonra yaptırmışsın çok büyük ihtimal yine yaptırsan yine negatif gelir.

özel den mesaj atmış cevapladım, yüksek ihtimal obsesyon yaşıyor.

zenci ye değil diğer arkadaşa: takıntın geçmezse 1 hafta yarım lustral, daha sonra tam lustral iç. 6 ay devam et en az.
  • Senin hastalığın aids fobisi dostum. Senin durumunda olan bi ton insan var. Mavilab bu konuda en iyi laboratuvar git testini ol at korkularını kafandan bundan sonrada korun dikkat et kapiş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel3105 -- 21 Şubat 2016; 15:26:55 >
  • merhaba arkadaşlar bende kondom takmayı unuttuğum için korunmasız ilişki yaşadım.akla gelip gelebilecek tüm cinsel hastalıklar için pcr teti yaptırmak için en uygun ne zaman olur ilişkiden sonra?ve fiyatı ne kadardır?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.