Şimdi Ara

Hitler, Yahudileri neden öldürdü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu hakkında çeşitli söylentiler var. Kimisi Yahudilerin Alman ekonomisini çökerttiği için kimisi de Rusya'da ki Bolşevik ihtilalini başlattığı için, kimisi de annesinin Yahudi bir doktorun ellerinde öldüğü için bunu yaptığını söylüyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınız nelerdir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Almanlar Yahudileri Neden Katletti?

İkinci Dünya Savaşı sırasında, Almanlar sistematik bir şekilde Yahudileri katlettiler ve bu olay Holokost olarak bilinir. Yahudilerin katledilmesinin nedenleri karmaşıktır ve aşağıdaki faktörleri içerir:

• Antisemitizm: Almanya'da yüzyıllar boyunca Yahudilere karşı yaygın bir düşmanlık vardı ve bu Holokost'a katkıda bulundu.
    • Nasyonalizm: Naziler, Alman halkının üstünlüğüne inanıyorlardı ve Yahudileri bu üstünlüğe bir tehdit olarak görüyorlardı.
    • Siyasi ideoloji: Naziler, Yahudilerin Alman toplumu için bir tehlike olduğuna inanıyorlardı ve onları yok etmek için "Son Çözüm" adını verdikleri bir plan geliştirdiler.
    • Savaş zamanı koşulları: Savaş sırasında Almanlar, Yahudileri çalışma kamplarında kullanmak ve kaynaklarını ele geçirmek için kullandılar.

Holokost, insanlık tarihinin en korkunç olaylarından biridir ve Yahudilere yönelik şiddet ve ayrımcılığın yıkıcı sonuçlarını göstermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ülkesi için tehdit olarak görmüş olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukans13524

Ülkesi için tehdit olarak görmüş olabilir

O sıralar Yahudi iş adamları Alman ekonomisinde ciddi anlamda söz sahibi idi. Alman halkı da sefalet içindeydi. Halk bir patatese bile muhtaç bırakılmıştı bu Yahudiler yüzünden. Bunu gören Hitler'de bunlara karşı kin ve nefret besledi. Ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Yahudilerin tüm konularda söz sahibi olması ise Hitler'in üstün ırk ideolojisi ile de çelişiyordu ayrıca.
  • https://youtu.be/qSSlh_rV6R8

Hitleri desteklemiyorum ama bir tanıdığım bu videonun hitleri iyi açıkladığı konusunda çok iddialı. Kararı size bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51C189DEA -- 5 Mayıs 2017; 10:40:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü Yahudiler kurulması planlanan İsraile gitmek istemiyorlardı.
    Hitler sayesinde hem İsrail kuruldu hemde Yahudiler mecburen gitti.
  • KAVGAM kitabını yeni okumaya başladım (103.sayfadayım ''IRK bölümüne'' geldim şuan)bu sayfaya kadar neredeyse her şeyde Yahudileri sorumlu tutuyor.Bunun nedeniyse yaşadığı yerin Almanya olmasına rağmen kendi halkının sefalet içinde bırakılması ve birçoğunun işsiz olması.Yahudilerin ise krallar gibi yaşamlarına devam etmesi, birde bunu sanat okuluna kabul etmeyenlerinde yahudi olduğunu düşünüyorum.Sevmemesinin sebebi; belirli bir toprağı olmayan bir düzine topluluğun Almanyada krallar gibi at koşturması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 5 Mayıs 2017; 11:21:14 >
  • Paralarına çöküp savaşını finanse etmek için. Aynı anda çalışma kamplarında beleş işgücü elde etti.

Yahudilerin değil de Japonların çok parası olsaydı onlara kafayı takardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halkı bir şeye karşı kışkırtıp güç toplaması gerekiyordu. Rastgele seçmiş olabilir.

• Maddi olarak fazlası ile güçlü oldukları için muhtemelen devlet üzerinde söz sahibi olmaya kalkışmış olabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruh hastası olduğu için. En kısa açıklaması budur.
  • Yahudiler doğudan gelmiş, Alman halkının kültürünü paylaşmıyorlardı.
    Dinleri farklıydı.
    Amerika taraftarıydılar.

Bunlar dışında sebep arayan ırkçıdır yahudilere mok atmaya çalışıyordur burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nacho_EU

https://youtu.be/qSSlh_rV6R8

Hitleri desteklemiyorum ama bir tanıdığım bu videonun hitleri iyi açıkladığı konusunda çok iddialı. Kararı size bırakıyorum.

doğru olduğu yerler var. dünyayı yöneten insanları az çok biliyoruz. daha geçen gün içlerinden birisi nalları dikti hatta.
  • Hitler adamdır gerisi madamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

Hitler adamdır gerisi madamdır.

Heil Führer
  • Rockefeller'e göre Hitler, Seçkin Yahudiler tarafından seçilmiştir.

• Şuanki israilin kurulması gerekiyordu ancak avrupadaki yahudiler düzenlerini,avrupayı bırakıp israile göç etmek istemedi. Bir hitler yaratıldı ve israilliler mecbur göç etmek zorunda kaldı bunu nazi almanyasının heryere saldırırken, israillilerin göç yolu olmasından dolayı Türkiyeye saldırmamasıyla görebilirsiniz.
  • Kurulacak büyük İsrail için Filistinde Yahudilere ihtiyaç vardı fakat Avrupa Yahudileri rahat yaşamlarını bırakıp bir maceraya atılma heveslisi olmadıklarından dolayı. Yahudi halkının önde gelenleri ve Sionism (Siyonizm) savunucuları detaylı bir planla Yahudileri Filistine göç etmeye zorlamışlardır. Bunun içinde şartlara en uygun olan Almanya ve ırkçı fikirleri sebebiyle Adolf Hitler uygun görülmüş olup, dolaylı yollardan Hitler finanse edilmiştir. Ayrıca Hitler ve çevresindeki ırkçı topluluğun daha saldırgan bir tutum alması için Almanya ekonomisi çökertilmiş. Kasıtlı olarak Yahudilerin Almanları ezdiği algısı yaratılmıştır. Siyonizmin bu sinsi planından Hitler haberi olduğunu düşünmüyorum. Ya da Hitler bilerek Yahudilere hizmet ettiğini düşünmüyorum. Hitlerin Yahudilere baskı oluşturması için önünün açıldığını düşünüyorum. Aslında yahudi soykırımınında şüpheli olduğunu düşünüyorum. Çünkü açılan toplu mezarlardan genellikle Avrupadaki çingenelerin olduğu veya saldırılan ülkelerin halklarının mezarları olduğu söylenmektedir. Elbette ki yahudilerde öldürülmüştür fakat soykırım derecesinde değil ama Yahudi olup Siyonizme karşı olanlar gibi kendilerine göre hiçbir değeri olmayan insanların öldürüldüğünü düşünüyorum.

Ancak yukarıda bahsedilenler kısmen iddiadan ve komplo teorisinden öteye geçmeyebilir. Dolayısıyla Yahudi soykırımı için yüzde yüz kanıtlanmadığı sürece her teori iddiadır. Ancak Hitler'in dünyaya kana bulamasını sırf Yahudi düşmanlığına bağlamak gerçekçi olamaz.

Mustafa Kemal Atatürk'ün öngördüğü gibi büyük bir dünya savaşının yaklaşmakta olduğu belliydi. Olay sadece fitilin ateşlenmesine bakıyordu. Bu Hitlere nasip oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scheisse

Şuanki israilin kurulması gerekiyordu ancak avrupadaki yahudiler düzenlerini,avrupayı bırakıp israile göç etmek istemedi. Bir hitler yaratıldı ve israilliler mecbur göç etmek zorunda kaldı bunu nazi almanyasının heryere saldırırken, israillilerin göç yolu olmasından dolayı Türkiyeye saldırmamasıyla görebilirsiniz.

+1

İsrail'in kurulması gerçekten adamların dini inançları,emirleri gibi bir şey.

Bu bölgede Bop projesi de bu yüzden kaynaklanıyor. Yoksa Türkiye gibi liberal ve seküler bir sistem tüm inançlar için eşitliği ve adaleti sağlar lakin siyonizm hareketinin amacı Fırat ve Dicle'ninde dahil olduğu bu bölgeyi İsrail sınırları içerisine katmak. Ve amaç işte petrol vb. bir şey değil arkadaşlar amaç ruhani, dini bir hareket.

Avrupa ile sınırımız olduğundan dolayı savaş çıkarmak gibi bir amaçları olmayacaktır zira Avrupa olası bir savaşta Türkiye'den mülteci akınına uğrar. Referandumdaki özerk bölgeler kurma yetkisinin meclisten alınıp başkana verilmesi bu referandumun İsrail tarafından dayatılmasının ana nedeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 5 Mayıs 2017; 16:16:8 >

• Aşırı sağ ideoloji her zaman düşman bulur. Yada aşırı sol. Hitlerde kendisine Yahudileri hedef seçti. Yahudiler Germen ırkına mensup değildi. Nasıl AKP tayfası kendilerinden olmayanı terörist ilan edip, Karı ve Kızları helaldir diyecek kadar ileri gidebiliyor ise, Hitlerde Milliyetçi görüşlerine sadık olması mümkün olmayan Yahudileri seçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Scheisse

Şuanki israilin kurulması gerekiyordu ancak avrupadaki yahudiler düzenlerini,avrupayı bırakıp israile göç etmek istemedi. Bir hitler yaratıldı ve israilliler mecbur göç etmek zorunda kaldı bunu nazi almanyasının heryere saldırırken, israillilerin göç yolu olmasından dolayı Türkiyeye saldırmamasıyla görebilirsiniz.

+1

İsrail'in kurulması gerçekten adamların dini inançları,emirleri gibi bir şey.

Bu bölgede Bop projesi de bu yüzden kaynaklanıyor. Yoksa Türkiye gibi liberal ve seküler bir sistem tüm inançlar için eşitliği ve adaleti sağlar lakin siyonizm hareketinin amacı Fırat ve Dicle'ninde dahil olduğu bu bölgeyi İsrail sınırları içerisine katmak. Ve amaç işte petrol vb. bir şey değil arkadaşlar amaç ruhani, dini bir hareket.

Avrupa ile sınırımız olduğundan dolayı savaş çıkarmak gibi bir amaçları olmayacaktır zira Avrupa olası bir savaşta Türkiye'den mülteci akınına uğrar. Referandumdaki özerk bölgeler kurma yetkisinin meclisten alınıp başkana verilmesi bu referandumun İsrail tarafından dayatılmasının ana nedeni.

Referandumdaki özerk bölgeler kurma yetkisinin meclisten alınıp başkana verilmesi

hangi madde bu? nerede geçiyor?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.