Şimdi Ara

Hisense 55T36R 3D LED TV alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hisense 55T36R 3D LED TV 3000 tl fiyatı var, markayı pek tanımadığım için sorma ihtiyacı hissettim. Bu tv yi alıp kullanan varmı veya bu fiyata başka tv öneriniz olur mu? Bir arkadaşım için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• LED55T36R bugün magazada kurulu olarak gördüm.
    ful hd
    led panel
    3d tv pasif gözlük teknolojisi 4 adet gözlük
    ince cerceve tasarım.
    ancak aynı yayını diğer ledler daha parlak ve canlı gösterirken bu tv yaptığım tüm kontras ve keskinlik ayarlarına ragmen diğerlerine göre az daha soluk veya pastel gösteriyor. sanki biraz plazma gibi gösteriyordu. ama plazma kadar soluk değildi. bir tek ona takıldı kafam osman ...fiyat 2900 tl 12 taksitle.55inçlik koca bir dev..birde bu kafama takıldı..:)) bu arada ben oyuna gidiyom...
  • quote:

Orijinalden alıntı: medikal781

Hisense 55T36R 3D LED TV 3000 tl fiyatı var, markayı pek tanımadığım için sorma ihtiyacı hissettim. Bu tv yi alıp kullanan varmı veya bu fiyata başka tv öneriniz olur mu? Bir arkadaşım için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.

kalitesiz bir marka ve kronik sound sorunu mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: medikal781

Hisense 55T36R 3D LED TV 3000 tl fiyatı var, markayı pek tanımadığım için sorma ihtiyacı hissettim. Bu tv yi alıp kullanan varmı veya bu fiyata başka tv öneriniz olur mu? Bir arkadaşım için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.

kalitesiz bir marka ve kronik sound sorunu mevcut

demo alsana cevap :)
  • panellerden anlayan bi forumdaşımız gördüğü yerde inceleyebilirmi acaba ben metroda gördüm animasyonda harika renkler veriyordu keskin ve berrak metrodaki elemanla 3d performansı koymasını istedim ama nasıl işse inceleyemezsiniz dedi bende haklı olarak cazgırlık yaptım bende tv alma arefesindeyim büyük firmaların indirm zamanlarını bekliyorum kaç haftadır teknosa ,vatan vs. ama onlar indirimmi yapıyor bindirimmi yapıyor anladım bir türlü anlam veremedim firmaların 40-42 inç ekranlı panelleri 2500 den aşşağı değil bu markanın 47 inçi 2099 tl şeytan bunun neresinde bende anladım oysa hisense çinin en büyük panel üreticisi ve bir çok laptop markasına panel veriyor arkadaşlar lafımı yanlış anlamayın gelin marka fanatikliği bir kenara bırakalımda şu paneli teknik açıdan inceleyelim bu iş tüketiciye yarar bir el atın lütfen...
  • ürünü en sonunda çok kısa bir metro incelemesi gerçekleştirdim özelikle ağırlıklı olarak 3d performansını inceledim bence ortalamanın üstü bir performans sunuyor en büyük artısı LG ve PHİLİPSTEN SONRA FPR TEKNOLOJİSİNİ KULLANAN 3. FİRMA paneli lg ve philipsten ayrı olarak stereoscopic(optimus 3dde kullanılan ) panel kullanıyor gözde herhangi bir semptom yaşanmaması içinse pasif gözlük kullanıyor(stereoscotic optimus 3d de gözlüksüz oldugu için ciddi semptomlar yaşatıyordu) metro çok kalabalıktı o yüzden çok zaman ayıramadım yanımda lg nin demo videosunu götürdüm ama 55 inç şik tvyi önünde kitab standı olduğundan yeterli mesafede izleyemedim en fazla 3 metre kadar bi mesafeyla izledim biliyorum kesinlikle o mesafeden bişey anlayamam bu televizyon bu fiyata ciddi ciddi aklıma yatmaya başladı 2900 liraya bulan arkadaş nerede bulduğunu yazarsa sevinirim çünkü metroda fiyat baya uçuktu 3900 lira bide 47 inç olanın fiyatını öğrenebilirlerse sevinirim nette en ucuz 55 inç 3099 lira 47 inç 2099 lira...belki hisense dandiktir belki işe yaramaz forumda adını sanını duymayanlarda vardır ama benim aklıma yatan şey toshiba sony samsung sharp gibi firmalar fpr teknolojili televizyonları daha piyasada yokken bu markanın fpr (pasif teknolojili ürünü piyasaya çıkarması teknolojik anlamda bişeyler yaptığı anlamına gelmezmi sizce.....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupacamaru -- 18 Şubat 2012; 15:29:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru

ürünü en sonunda çok kısa bir metro incelemesi gerçekleştirdim özelikle ağırlıklı olarak 3d performansını inceledim bence ortalamanın üstü bir performans sunuyor en büyük artısı LG ve PHİLİPSTEN SONRA FPR TEKNOLOJİSİNİ KULLANAN 3. FİRMA paneli lg ve philipsten ayrı olarak stereoscopic(optimus 3dde kullanılan ) panel kullanıyor gözde herhangi bir semptom yaşanmaması içinse pasif gözlük kullanıyor(stereoscotic optimus 3d de gözlüksüz oldugu için ciddi semptomlar yaşatıyordu) metro çok kalabalıktı o yüzden çok zaman ayıramadım yanımda lg nin demo videosunu götürdüm ama 55 inç şik tvyi önünde kitab standı olduğundan yeterli mesafede izleyemedim en fazla 3 metre kadar bi mesafeyla izledim biliyorum kesinlikle o mesafeden bişey anlayamam bu televizyon bu fiyata ciddi ciddi aklıma yatmaya başladı 2900 liraya bulan arkadaş nerede bulduğunu yazarsa sevinirim çünkü metroda fiyat baya uçuktu 3900 lira bide 47 inç olanın fiyatını öğrenebilirlerse sevinirim nette en ucuz 55 inç 3099 lira 47 inç 2099 lira...belki hisense dandiktir belki işe yaramaz forumda adını sanını duymayanlarda vardır ama benim aklıma yatan şey toshiba sony samsung sharp gibi firmalar fpr teknolojili televizyonları daha piyasada yokken bu markanın fpr (pasif teknolojili ürünü piyasaya çıkarması teknolojik anlamda bişeyler yaptığı anlamına gelmezmi sizce.....?

evet haklısın hatta düne kadar yani 2000 li yılların başında samsung cep telefonları ile dalga geçerdik :) şimdi yanına yaklaşılmıyor. fakat tabiri caiz ise mal meydanda .. ürünü adam gibi inceledim
    ben 55T36R 3D HİSENSE TV 4 adet gözlükve askı aparatı ile birlikte 2900 tl ye verilen ürünü karabük evkurda gördüm. teshir de ürün. baska kutulu yok. ancak sunu söyleyebilirim. iyicene izledim. panel sanki hd gibi çalışıyor. tüm ayarlarını tepeden tırnaga kurcaladım.( magaza müdürü arkadaşım) 2 saat sonunda anladımki bu tv çakma fulhd gibi çalışıyor. ben gözümle hd yayınla ful hd yayını ayırabilirim. görüntü mühendisi değilim ama ayırabilirim. ayrıca panelin renk performansıda canlılık ve parlaklığıda çok vasat. şahsi fikirlerimden bir demet.... saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ürünü peşin evkurdan 2750 tlye almış bulunuyorum yarın gelip kuracaklar bakalım izlenimlerimi yazarım...
  • quote:

ürünü en sonunda çok kısa bir metro incelemesi gerçekleştirdim özelikle ağırlıklı olarak 3d performansını inceledim bence ortalamanın üstü bir performans sunuyor en büyük artısı LG ve PHİLİPSTEN SONRA FPR TEKNOLOJİSİNİ KULLANAN 3. FİRMA paneli lg ve philipsten ayrı olarak stereoscopic(optimus 3dde kullanılan ) panel kullanıyor gözde herhangi bir semptom yaşanmaması içinse pasif gözlük kullanıyor(stereoscotic optimus 3d de gözlüksüz oldugu için ciddi semptomlar yaşatıyordu) metro çok kalabalıktı o yüzden çok zaman ayıramadım yanımda lg nin demo videosunu götürdüm ama 55 inç şik tvyi önünde kitab standı olduğundan yeterli mesafede izleyemedim en fazla 3 metre kadar bi mesafeyla izledim biliyorum kesinlikle o mesafeden bişey anlayamam bu televizyon bu fiyata ciddi ciddi aklıma yatmaya başladı 2900 liraya bulan arkadaş nerede bulduğunu yazarsa sevinirim çünkü metroda fiyat baya uçuktu 3900 lira bide 47 inç olanın fiyatını öğrenebilirlerse sevinirim nette en ucuz 55 inç 3099 lira 47 inç 2099 lira...belki hisense dandiktir belki işe yaramaz forumda adını sanını duymayanlarda vardır ama benim aklıma yatan şey toshiba sony samsung sharp gibi firmalar fpr teknolojili televizyonları daha piyasada yokken bu markanın fpr (pasif teknolojili ürünü piyasaya çıkarması teknolojik anlamda bişeyler yaptığı anlamına gelmezmi sizce.....?

Eger goruntu full hd ise 3 metre fazla bile sayilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: baver811

quote:

55 inçlik bir televizyonun minimum izleme mesafesi ne kadardır?

• quote:

quote:

quote:

4-4.5 azami 5 metre

• quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

quote:

quote:

4-4.5 azami 5 metre

eger görüntü ful hd ise 2.5 metreden bile seyredilebilir . görüntü sd yayınsa 4-5 metre diye biliyorum..

• quote:

quote:

quote:

Net bir rakam yok tabiki ama genellikle 55" icin 1080p de 2.2m, 720p icin 3.1m, sd icin tam hatirlamiyorum ama 5m falandi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baver811 -- 20 Şubat 2012; 21:51:52 >

• quote:

bu ürünü peşin evkurdan 2750 tlye almış bulunuyorum yarın gelip kuracaklar bakalım izlenimlerimi yazarım...

hayırlı olsun.. varmı bir gelişme? tv geldimi? valla ben merakla bekliyorum yorumlarınızı :)
  • yorumlarınızı bekliyoruz
  • Geçen gün Evkurda lcd tvlere özellikle yan açıdan şöööyle bir baktım. Genelde öncelikle yan açıdan bakarım.

Ekranı en fazla kararan Hisense idi. İzleme açısı abartılı derecede dar.

En az 47" ti. 55" de olabilir. Evkur bu; model, teknik detay yok, sadece fiyat.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_58183571/tm.htm

Az önce bu konuyu okumuştum.
  • Hisense 55" Led, Pasif 3D, 4 gözlük 2.499 TL ye satılıyor. Fiyat rakiplere göre oldukça düşmüş görünüyor...
  • Hisense 46" Led tv kullanıcısıyım. Adana optimum mediamarktan aldım. Almadan önce buraları iyice araştırdım. Sordum. Gittim birebir diğer markalarla karşılaştırdım. (mediamarkta sony lg samsung panasonic-plazma olan- vardı) Ben aralarında hiçbir fark bulamadım. Ayrıntılara da dikkat eden biriyim.
    Artıları: Ucuz,
    Görüntüsü özellikle samsunglar gibi sulu boya tarzı değil, doğal, renkler parlak. (Özellikle ayarlardan MMCyi daha güzel oluyor. )
    Aşırı dandik rubenis uydu alıcısında bile sd yayınları gayet güzel.
    Paneli şık, kullanışlı.
    Siyahlar siyah, siyah geçişleri başarılı
    Laptoptan fullhd filmlerimi çok güzel takılmadan, canlı renklerde seyrediyorum. Tvnin kendi oynatıcısı da var. 1tb (ntfs) hd de bulunan filmlerin çoğunu oynatıyor. Altyazı falan gösteriyor. Tabi çok kullanışlı değil. Ve bazı ses codeclerini tanımıyor. Çok kullanmadım.
    Tv ararken en çok dikkat ettiğim -hatta plazmadan beni vazgeçiren- ekran parlaması minimum düzeyde.
    Her açıdan görüntü parlak ve renkli. (3D için zaten yanlardan izlemek pek doğru değil sanırım.)
    Eksileri: Yavaş açılıyor. Ölçmedim ama 10 - 15sn olması lazım. -uydu alıcısından da olabilir, daha hd uydu alıcısı almadığım için denemedim
    Garantisini 5yıl yaptırmadım. Eğer anatek 2 yıl içinde batarsa sonrası Allah kerim:D
    100Hz ama reklamlarda alttan geçen kayan küçük yazılar -bazı reklamlarda- okunmuyor. (100Hz tanıtımlarında 50hz ile farkı anlatılırken 100Hz nin takılmadan gösterdiğini yazıyor. Ama bu sadece bazı reklamlarda oluyor.)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Anatekin sitesinde yazdıklarına bakarsanız hisense büyük bir firma ve önümüzdeki yıllarda Tr'ye beyaz eşya dahil bir çok alanda ürün getirecek.

Şimdi genelde forumda bir ürün hakkında iyi yorum yapıldığında "sen satıcı mısın? hangi firmanın elemanı olduğun belli" gibi yazılar yazılıyor. Baştan söyleyeyim normal bir kullanıcıyım. Forumda konusu varsa hisense 46" için inceleme ve resim de eklerim.

Yukarıda yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerimdir. Aslında bilinmedik markalardan ağzım bir iki kez yandı ama teknoloji öyle bir hale geldi ki, artık tamamen şansınıza kaldı. Size tavsiyem buradan elde ettiğiniz bilgilerle kendi gözünüzle test etmeniz. Yani siteler kampanya yapıyor, bu tv iyi alayım demeyin, fırsatınız varsa gidin görün inceleyin. Çoğu kişi demo videoları ile gidiyor.
    Teşekkürler.

• 1 bucuk yıldır tv arastırmaktayım sonunda 1990tlye vatandan 46st33 aldım simdi 46st50si piyasaya suruldu 2500 tl civarı.. hiçbir led / lcd plasma kadar kaliteli gercek renk vermez özellikle samsung tvlerdeki renkler tamamen şişirme renklerdir tek + sı usb zenginliğir sonucta tv paneli için alınır usb si için değil dusuncesindeyim... sitede panasonic plasma sayfasını bi ziyaret edin yorumları bir inceleyin (tvlerlerle ilgili binlerce kişiden 300sayfanın üzerinde yorumların arasında memnuniyetsiz olan insan neredeyse yok) sonra karar verin derim!

Öncelikler selamlar
    bahsettiğiniz takılma bende olmuyor 50st50 almıştım bende ntfs okumuyor diski extfat olarak biçimlendirdim böylelikle tv diski gördü ve 4gb üstü dosyaları atabiliyorum sizin söyledklerinizin aksine tv okadar hızlıki acaba çift çekirdekli modelleri nasıldır diye düşünüyorum şoklardayım :) smart uygulamaları internet browser olayı hdd den okuma çok hızlı bekleme yapmadan şıkır şıkır çalışıyor resim kalitesi zaten muazzam gerçek sinema modunda ayarladım gerçekten çok memnunum bu tv den 2 kez led macerası yaşadıktan sonra buradaki yorumları okuyararak almaya karar vermiştim kurulana kadar şüphelerim vardı ama izlemeye başladıktan gerçekten doğru karar verdiğimi anladım bu arada tv den ses felan gelmiyor :)
    ^^demiş bir arkadaşımız..^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 30 Mayıs 2012; 23:32:43 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.