Bildirim
Samsung UE32ES6710 3D LED TV
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar
Haftaiçi aldım bu modelden. Vaktim olmadığı ve tüplü televizyondan bu teknolojiye geçtiğimden dolayı oturup bütün özelliklerine bakamadım. Ama genel olarak harika bir alet.
Smart özelliği çok iyi. Geçişlerde bekletme yapmıyor fazla. 3d gözlük almadığım için o özelliği daha kullanamadım. Onun dışında beğeneceğinizi sanıyorum._____________________________ -
hocam, öncelikle nereden aldınız ? kaç para ? 3D - dahili WİFİ - dahili UYDU ALICISI - SMART TV özellikleri nasıl ? yani hepsi var mı ? saygılar. teşekkürler _____________________________ -
Merhabalar,
Yaklaşık 3 aydır mutfakta kullanıyorum 6710. Ekran bana göre önemli derecede mat kalıyor. Dahili wifi de sıkıntı yok, uydu alıcısında da sıkıntı yok herşeyi buluyor. Smart tv uygulamalarını çok kullanılabilir bulmadım. Kumanda ile zor, 2-3 deneyim dedim sonra off dedim daha da kullanmadım.
32" ile 3d gözlük vermedikleri için denemedin, zaten mutfaka taktığım için pekte sallamadım :-)
Salonda kullandığım tv di ultra clear panel, 6710 ile kıyasladığımda dediğim gibi bariz mat kalmakta.
Teknosa'dan aldım ancak fiyatı net hatırlamıyorum._____________________________ -
1299 tl electroworld de . uygun geldi. bugün hd uydu alıcısı almaya kalksan 250 - 300 tl. dahili wifi de cabası. samsung güven veren bi marka benim için her zaman ama teknoloji ne de olsa şans işi :) ilginiz için teşekkürler. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MAYAR1903
1299 tl electroworld de . uygun geldi. bugün hd uydu alıcısı almaya kalksan 250 - 300 tl. dahili wifi de cabası. samsung güven veren bi marka benim için her zaman ama teknoloji ne de olsa şans işi :) ilginiz için teşekkürler.
Dosttum merhaba;
Önceklikle E.World'den ürün alıyorsan paralel ithalat mı yoksa yetkili servis garantili mi onu öğren.
Ürün özellikleri:
3D full hd led tv.
Dahili uydu ve wifi
400hz.
Not:Samsung'da gözlük hediyesi yok.
Lg'de 32lm669s modeli var aynı özellikleri sahip 4 adette gözlük hediyesi ve sihirli kumandası var.
Onada göz at._____________________________ -
merhaba, baktım şimdi 32lm669s fiyatlarına 1499 tl civarında. 200 tl fark var. gerçi gözlük ve sihirli kumanda farkıdır onlar, öyle gözüküyor. ürün resmi distirübütör garantilidir yazıyor. yetkili servis garantili demek oluyor mu ? Fiyat aynı hesaba denk geliyor ama ben LG mi SAMSUNG mu bilemedim ? _____________________________ -
http://www.netsiparis.com/detay/91761275237/SAMSUNG-32EH5200-32-F-HD-LED-TV-UYDU-ALICILI
istediğin özelliklerde ve fiyatı uygun bence 3d wifi yok sanırım ama uçmaya gerek yok uçucaksan sakın 32" inç alma eğer bütçen varsa bu model mükemmel
http://www.netsiparis.com/detay/91761180130/LG-47LM615S-47-F-HD-3D-LEDTV--4-GZLK_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: MAYAR1903
merhaba, baktım şimdi 32lm669s fiyatlarına 1499 tl civarında. 200 tl fark var. gerçi gözlük ve sihirli kumanda farkıdır onlar, öyle gözüküyor. ürün resmi distirübütör garantilidir yazıyor. yetkili servis garantili demek oluyor mu ? Fiyat aynı hesaba denk geliyor ama ben LG mi SAMSUNG mu bilemedim ?
Bu şartlarda ürün resmi yetkili servis garantili görünüyor.
Açıkcası LG32LM669 modeli bana göre daha kullanışlı ve daha cazip geliyor. Sihirli kumanda ve 4 gözlük hediyesi ekstra avantajı.
Samsung'da özellik bakımı ve fiyat konusunda şuan çok iyi._____________________________ -
Ben Samsung bayiinden aldım, 1299 tl.
Dediğim gibi önceki televizyonum tüplü olduğu için, ilk çağdan uzay çağına geçmiş gibi hissediyorum kendimi. Bir arkadaş ekran mat demiş ama bana gayet canlı ve parlak geliyor ekran.
Smart özelliği gayet iyi. Tuşa basıyorsun 1-2 saniyeye açılıyor. Birçok eklenti ile istediğin şeyleri kısa yol olarak ekleyebilirsin. Browser gayet iyi. Tabii internette gezinmesi kumanda ile oldukça sıkıntılı oluyor. Onun için klavye almak gerek.
Dahili uydu alıcısını kullanıyorum. Tek sıkıntı ntvspor maçlarına girilen şifreyi çözmek mümkün değil.
3d gözlük çıkmıyor 32"lerde. O yüzden o özelliğini deneme şansım olmadı.
Bence bu fiyata alınabilecek bir televizyon. Pişman olacağınızı sanmıyorum._____________________________ -
Tekniss merhaba,
Ben mat derken Salonda kullandığım Samsung LCD ye göre mat diye tabir ettim. Salondaki tam kodunu hatırlamıyorum ama 46d6000 gibi birşey olmalı idi. 2008 yada 2009 da aldım. Ozamanlar 6 serileride ultra clear panel idi, şimdi 7 ve üstü serilerde kullanıyormuş. 6710 da 7/8/9 serilerine göre mattır.
Ama dediğin gibi tercih yada göreceli tabiki:-).
Buarada ntvspor işi can sıkıyor valla, sanki eskiden yok gibi hatırlıyorum çünkü benimde son 2-3 haftadır dikkatimi çekti, veya artık maçlar yemek saatinde verilmeye başladı, bilemedim şimdi:-)
Klavye konusunada kesinlikle katılıyorum, sıkıntı veriyor:-)_____________________________ -
samsung 6710 smart tv harici kamera takılabiliyor mu _____________________________ -
aynen ben de soracaktım ? bilen, deneyen, gören varsa söylesin ? _____________________________ -
arkadaşlar bu ntvsporda giren şifreyi nasıl çözebiliriz ciddi sorun gibi gözüküyor _____________________________ -
Bu televizyonu hala kullanıyor musunuz acaba service menüsü hakkında çok önemli bir iki bilgi sormam lazım _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı