Şimdi Ara

Hırsız Korkumdan Nasıl Kurtulacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçüklükten beri hırsız fobim vardı zaten. bunun üstüne 1 hafta önce eve giren hırsızla yüz yüze karşılaştım. daha da arttı.

1 Haftadır geceleri uyuyamıyorum. Ne yapmalıyım?

Orijinalden alıntı: wntd1903

hırsızla yüz yüze karşılaştığında tepkin ne oldu?

küfür ettim kaçtılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 27 Ocak 2017; 3:56:14 >

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

güvenlikli bir eve taşınmak.

şuan için mümkün değil be hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 27 Ocak 2017; 3:57:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

kapıların girişlerine kızılötesi sistem kur biri geçince öter herkesi uyandıran cinsten hem fazla pahalı değil çinde bulunur kesin.

bu nasıldır hocam
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/otomatik-kizilotesi-sensor-kapi-pencere-duvar-alarm-sensoru-bariyer-sensor-261355333

• 1.si kızıl ötesi bence alma onun sen uyurken öttüğünü düşün ne biçim bi duygu olur korku panik cart curt hırsız sesi duyunca %90 kaçacak ama o anki senin yasacagın korku hırsızın 2 korkusunun 2 katı olur. %10 ihtimalle de kaçmassa büyük sıkıntı. sistem çalısmayada bilir o an hırsız sans eseri üstünden de geçebilir senin sese uyanmama ihtimalin olabilir vs vs artıyor.

çözüm basit ama sahte mobese yani güvenlik kamerası alıyosun. bunlar 20 tl kanka piyasada sadece duvara bantlıyorsun. 1 tane apartman girişi veya müstakilse evin dıs kapısına yapıstır. görünsün yani bunun pillileride var hareket eden. bi tanede daire kapısının önüne koy yine aynı sekil hırsızın görebilceği takdirde iş bitti. bende hırsızla göz göze gelmiştim sonra böyle yaptım kafa rahat :D

edit. bide bu kızıl ötesi olanlar güneş ışıgı falanda ötebiliyor gölgeye falan o da sıkıntı olabilir boşa yere korku
    http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/sahte-dome-kamera-259377982 hatta 5tl ymiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 27 Ocak 2017; 5:18:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

1.si kızıl ötesi bence alma onun sen uyurken öttüğünü düşün ne biçim bi duygu olur korku panik cart curt hırsız sesi duyunca %90 kaçacak ama o anki senin yasacagın korku hırsızın 2 korkusunun 2 katı olur. %10 ihtimalle de kaçmassa büyük sıkıntı. sistem çalısmayada bilir o an hırsız sans eseri üstünden de geçebilir senin sese uyanmama ihtimalin olabilir vs vs artıyor.

çözüm basit ama sahte mobese yani güvenlik kamerası alıyosun. bunlar 20 tl kanka piyasada sadece duvara bantlıyorsun. 1 tane apartman girişi veya müstakilse evin dıs kapısına yapıstır. görünsün yani bunun pillileride var hareket eden. bi tanede daire kapısının önüne koy yine aynı sekil hırsızın görebilceği takdirde iş bitti. bende hırsızla göz göze gelmiştim sonra böyle yaptım kafa rahat :D

edit. bide bu kızıl ötesi olanlar güneş ışıgı falanda ötebiliyor gölgeye falan o da sıkıntı olabilir boşa yere korku
    http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/sahte-dome-kamera-259377982 hatta 5tl ymiş :D

hocam bu sahte kameraları tavana mı yapıştıracağız? öyle olursa kimsenin dikkatini çekmez gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.