Şimdi Ara

Hiremco x1 güncelleme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu uydudan kullanan var mı?turksat 4a için kanal listesi yayınlandı mı?uydudan güncelleme alamıyorum.11844 lü frekansı uyduya ekledim buradan da düzgün kanal çıkmıyor ntv yokcnn yok.kanalları nasıl getirebilirim?

• merhaba. bendede hiremco x3 var. geceden beri uğraşıyorum. 11844 -2222- v frekans değerini girdim.
    sinyal kalitesi 45 hiç bir kanal bulmuyor. . merihelektronik sitesinde tarif edildigi gibi yaptım. fakat bir yerlerde bir sorun var. hiremco kullananlar varsa yardımcı olursa sevinirim. yoksa çıldırıcam
  • SICAKBUZ34 kullanıcısına yanıt
    üretici sitesinde 3a uydusunu silin yeniden ekleyin diyordu.silip ekleyince kanallarda problem oluyor çözümü şöyle buldum.Menüden türksat kanalllarını siliyoruz(uydu frekansı değil dikkat) sonra uydu ayarlarının olduğu yere gidiyoruz.türksat 2a-3a yı seçiyoruz.düzenle diyoruz.4a nın değerlerini buraya giriyoruz.sonra kaydedip tarama yaptırıyoruz.kanallar ve sinyal sorunu ortadan kalkıyor.
  • bende hiremco x1 kullanıcısıyım kanal eklemede çoklu arama yaptım uydu seçmeden otomatik olarak yaptım bütün kanalları buldu ve hala devam ediyor. Bulunan kanallar cnn ntv gibi sık kullanılan kanallarda var ama türksat 4A kanallarımı bilmiyorum denedim çekiyo şuan bu kanallar başka şekilde becerebilen yardımcı olursa çok iyi olur
  • kardeşim inşallah dediğin gibi olur. sabaha kadar uğraştım şimdi işte olduğumdan deneyemiyorum. bende hiremco x3 diğer aile fertlerinde x2 ve x1 var. muhtemelen onlardada aynı sorun olacak. ben aynen üretici firmanın sitesinde yazdığı gibi bir uydudan tüm kanalları sili seçiyorum. sonra uydu listesine ekle yaparak 4a nın
    0.42.0 e değerini girip default seçiyorum. tp listesine girip tüp tp listelerini siliyor ve yeni ekleme yaparak 11844 mhz 2222 sembol oran v polarizasyon değerlerini girip arama yapıyorum. . haliyle olmadı. sinyal değeri oluşmadı. yanlış anlamadıysam . uydu listesine 4a adı altında yeni bir uydu ekleme yapmıyacaz bizim cihazlar için. mevcut 2a-3a nın değerini giricez . tp listesine ekleme yapıcaz sanırım. birde şu 11844 mhz 2222 sembol v polarizasyon giriyoruz fakat bizim cihazlarda fec 3/4 veya 5/6 değeri gireceğimiz bir yer yok. ve son bir soru istanbul için bahsediyorum. 11844 frekansından hariç 11747 frekansınıda ikinci bir tp olarak ekleyecekmiyiz.
    . kusura bakma arkadaşım herkes kendi derdine düştüğünden sen den başka bir cevap bulamadım. birde şu merih video telefonunu 4 saattir düşüremedim. teknik servis desteği sıfır.
    @memotembelgezer

onlardan bir numara çıkmaz.eminönü esnafı zihniyeti.bende sitelerinde verdiklerinin aynını yaptım kanallar çıkmıyor.x3 için şimdiye kadar uydudan güncelleme falan gelmiş olmalıydı.bende şimdi tv başında değilim ama uydudaki kanalları sil seçeneğinden türksat ı seçip kanalları sil.sonra uydu ayarlarının olduğu menüye gireceksin türksatı bulacaksın bende mavi tuş değiştir tuşu mesela ona basıyorsun 3a nın değerleri geliyor. gerekli yerleri 4a nın değerleri ile değiştiriyorsun sonra değişiklikleri kaydedeceksin.kaydetme düğmesi yoksa exit tuşuna bas o çıkarken kaydedeyimmi diye sorar evet de.sonra da kanal tarama nın olduğu yere gelip turksatı seç tarat.tam menü isimleri tutarmı bilmiyorum yapamazsan akşam tvden bakar yazarım. ben 11844 mhz 2222 değerlerini kullandım.forumda bir tane daha değer vardı.o fec olayı benim uyduda da yok.
    şimdi üreticinin sitesine baktım 4a için kanal listesini yayımlamışlar.sabah 10 gibi baktığımda yoktu. x3 için link :http://merihvideo.com.tr/includes/tng/pub/tNG_download4.php?KT_download1=c6103951821a93f481897ac68c2cdf04

sorun çıkarsa merih e gir.yazılımlar bölümünden x3 ü seç v74 ü seç yazılımı indire bas.inen i usb ye at.menüden usbden güncellemeyi seç umarım olur.ben el ile yaptım.geç gelen destek destek değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 18 Eylül 2014; 13:10:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 600 Kere aradım merih video meşgul. bende yetkili servislerinden bir kaç tanesini aradım. 15-20 tl ye yazılım atmak gerekiyor son anda bir süpriz çıktı felan diyorlar. 15 lirasını yiyim akşamın saatinde eve git cihazı sök adamın ayagına getir. x3 için konuşuyorum , varsa bir yazılım sitesinde bunun için usbden güncellerim. diğer aile fertlerindekiler x1 ve x2 . onlarda usb girişi yok. hani iş yazılım atma durumuna gelirse diyorum. ki sen yazılımsız halletmişsin. zaten bir iki ay geçsin tgks destekli iyi bir hd cihaz alıcam. mevcuttaki tgks destekliler aceleye getirlmiş gibi geldi. daha özellikli daha kalibre bir cihaza destek gelince artık ona geçeriz. akşam babamın cihazda ayarlanmayı bekliyor , oda senin cihazdan x1 , olurda ondada sorun çıkarsa , sana yine yazarım arkadaş.
    x1 de usb desteği var.bu adamlar çok geç destek veriyorlar ve x1 in uydudan güncellemesi artık çalışmıyor.önce ki mesajda yazdım. x1 içinde x3 içinde 4a güncellemesi yayınlanmış(bence çok geç kaldılar).indirip yapabilirsin.olmadı el ile girersin.
  • versiyon 74 ü diyorsun sanırım. ben dün akşam baktığımda x1 x2 x3 için o yazılım zaten vardı. içeriğiyle ilgili bir şey yazmamışlardı. bende indirip denemedim. yani bugun eklemediler. dünde vardı. bir de 4 a ya şöyle geçiceksin dedikleri resimli anlatım bölümünde . şu yazılımı önce indirmen gerekiyor felan da yazmamışlar.
    he bu arada x1 için bu yazılım güncellemesi nasıl olacak peki dostum. usb girişi yok sizin cihazda. uydudan güncellemede kapalı. sen buna bir çözüm bulabilirsen sana zahmet haberdar et benide birader. zaten cihaz başında olmadığımdan afaki konuşuyorum bende. eve gidince bakıcam artık @memotembelgezer
    ben sabah indirip denedim sistemde en güncel 73 dü . şimdi baktım 74 çıkmış.indirip denemedim tabi.el ile hallettim sonuçta.hiremco x1 lerde usb girişi var.uydunun ön sağ tarafında bir kapak var onu çekiyorsun usb açılıyor :)
  • dediğin gibi yapıp evdeki kardeşime tarif ettim. 2a/3a yı silmeden düzenle yapıp yeni frekansı tp listesinden eklemeye kalkdığında imleç pasif geliyormuş. rakkam girilemiyormuş. anlamadım gitti. bu arada pederin kullandığı cihaz beyaz gri karışımı birşey x1 diye aklımda kalmış önündede açılan bir panel yok sanıyorum
    acaba f serisinden bir cihazmıydı. unuttum şimdi. onda nasıl yüklyecez bu yazılımı bilmiyorum. önce kendi derdime düştüm. d: @memotembelgezer
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

üretici sitesinde 3a uydusunu silin yeniden ekleyin diyordu.silip ekleyince kanallarda problem oluyor çözümü şöyle buldum.Menüden türksat kanalllarını siliyoruz(uydu frekansı değil dikkat) sonra uydu ayarlarının olduğu yere gidiyoruz.türksat 2a-3a yı seçiyoruz.düzenle diyoruz.4a nın değerlerini buraya giriyoruz.sonra kaydedip tarama yaptırıyoruz.kanallar ve sinyal sorunu ortadan kalkıyor.

Çözüm işe yaradı, çok teşekkürler.
    Hiremco X2 içinde uygulanabilir.
  • arkadaşlar bende titanx hd plus var 11844 2222 v girip taratıyorum 300 küsür kanal buluyor ntv star show kanald fox vs kanallar yok, tp ekleden ekliyip taratıyorum tarama sonlandırıldı diye hata veriyor, akşam komşunun nextstar uydusuda benzer şekilde kanalları bulamıyor sorunu nasıl çözeriz?
  • bendede hiremco x1 var. usb girişi var kapağı indiriceksiniz. 1 haftadır butun sıtede yazılanları yaptım ama yinede olmadı. kafayı kıracam artık. yokmu şu işin çözümü
  • camkolonyasi C kullanıcısına yanıt
    üretici sitesinde yeni yazılım yayınladı onu indirip aleti usbden güncelleyin
  • v74 ümü acaba memotembelgezer ??akşam deniyim bakım teşekkürler.
    öyle diye hatırlıyorum.girip bakın. üretici ile mesajlaştım aletlerde uydudan güncelleme desteğinin artık verilmediğini fakat internet siteleri üzerinden yayımlanan güncelleme paketleri ile usbden güncelleme yapabileceğimizi söylediler.
  • valla merihvideo sitesinden dün hiremco x1 cihazım için v74 yazılımını indirdim.
    sadece 7 kanal çekiyor okadar ( show tv, kanal 7 , kanal d, ntv, stv, fox,star )
    atv trt ler vs çekmiyor.
    dikkat ettim frekansı elle girin ce bizim uyduda 11747 27500 sembol H dekiler bu 7 kanal.
    bide bazen trt ler çekiyorken bu frekanstakiler swow star falan çekmiyor. anlamadım gitti . pes ettim artık.
    fabrika ayarlarına döndürüp kanal taratın.olmazsa benim ilk mesajlarımda yaptığım gibi kanal listeini silip 2anın frekanslarını 4a frekansları ile değiştirin sonra kanal tarayın.ben böyle yaptım.şu an tüm kanallar sorunsuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.